A.Optimiste(663)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!
Raspunsuri - Pagina 14
kitty-27 spune:
FELICITARI FELICITY...ma bucur foarte mult pt tine...esti veterana de-a noastra...si macar ne mai dai cate o speranta..
FELICITARI ELA...iti doresc o sarcina dusa pana la capat...
ASPIRANTA LA BEBE
kitty-27 spune:
katy cum te mai simti?ti-a trecut raceala?ca pe urma vine perioada de jap-jap si trebuie sa fii in forma...
draguta n-a mai intrat de mult pe la noi..ce o fii cu ea?
eu n-am inceput inca dipherellinul..luna asta ma tin de naturiste si de luna viitoare daca tot nu vrea sa vina o sa il fac.am atatea tincturi de luat incat cred ca o sa umblu mai mult beata decat treaza..
cine mai urmeaza la testare?
corina.....sper sa vezi dublu
ASPIRANTA LA BEBE
ankcta spune:
Doooooooooaaaaaaaaaaaaaaaamne!!!! Nu Pot sa cred
Ela felicitariiii!!! Sa ai o sarcina usoara usoara , negretoasa si cu bb la termen!
Ancuta , in curand
corina_s spune:
lorena suntem alaturi de tine
eu sunt inca socata, nu inteleg
mergi te rog maine la doctor sa vada ce s-a intamplat
nu stiu ce sa zic, oricum cuvintele sunt de prisos
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Ela82 spune:
Multumesc fetelor pentru felicitari!
Cate un pentru fiecare, de molipsire!
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
bellasamoyed spune:
Lore mergi la dr. maine, sa stii ca o sangerare nu e neaparat motiv de ingrijorare. eu as pune in locul tau in seara asta un utrogestan si maine la prima ora as fii la dr. NU dispera Dumnezzeu e alaturi de tine, imi pare rau ca nu vrei sa vb cu sotul tau ca sa poata sa fie alaturi de tine si sa te sprijine.
Sunt alaturi de tine ori ce ar fii...daca vrei sa vb cu cineva stii adresa mea de mess
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
bellasamoyed spune:
ELA FELICITTARIIIIIIIIIII!!!!!!!!!
sa ai parte de bebe sanatos si sarcina usoara.
hai te astept la odisee
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madabout2003
Adevarul e ca si eu la Emily "stiam" inaite de test...adica chiar nu aveam nici un dubiu... Maria iti cere un fratior/surioara? Emily de cand prietena ei are un fratior m'a omarat cu "fratiorul ei" nici nu poate sa conceapa ca poate sa fie "surioara" MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
da,ea mai vrea o fata si un baiat
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!