A.Optimiste(663)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!
Raspunsuri - Pagina 13
lorena_86 spune:
fetelor va multumesc din suflet pt urari dar nu a fost sa fie nici de data asta
va rog din suflet sa ma starga careva de la titlu......ca ma doare prea tare
era prea frumos sa fie adevarat
ma bucur nespus ca am dat tonul la gravideala dar imi pare rau ca nu am apucat sa ma bucur prea mult timp
au inceput mici sangerari si deja sunt convinsa ca nu e bine
nu cred ca e de la implantare ca e prea tarziu sa se implanteze acum....au trecut mai bine de 15 zile de la ovulatie
am repetat un test acum iar liniutza e asa de palida, abia se vede.....as vrea sa fac o poza sa vedeti si voi dar nu am rezolutie buna la aparat si nu iese nimic clar
moni, am vb cu sotul la tel, a incercat sa bage ceva minciuni, ca e la pescuit, dar de fapt a recunoscut ca e in timisoara si maine vine dar voia sa-mi faca o surpriza de ziua mea dar nu a putut sa se abtina si mi-a zis adevarul
asa ca am profitat de ocazie si am intrat acum repede pe contul lui si am sters mesajul......asta ii mai trebuie sa mai sufere si din cauza asta
daca nu e bine acum el nu va stii niciodata ca a fost ceva acolo.....o sa port doar eu povara asta
offfff am o stare de nu stiu cum o sa trec peste
sunt intr-o depesie de nedescris
am momente cand imi vine greu sa-mi mai traiesc viata
nu stiu de unde am atata putere
iertati-ma ca stric frmusete de capitol.....de fapt nici nu cred ca voi mai intra o vreme....pur si simplu nu stiu daca o sa pot
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
sarah199065 spune:
lory,poate e de la implantare!te implor,nu dispera!mi se rupe sufletul cand aud asa vorbe!cel putin de cand m-am alaturat si eu voua,ai suferit extrem de mult asa ca am sa ma rog la DD sa iti dea forta sa mergi mai departe!ma doare pe mine sufletul cand aud,pentru ca gandeste-te:eu cu parintii mei nu mai sunt in contact de 6 ani,nu ii intereseaza deloc de mine!in 4 luni am nunta si gandeste-te si la mine cum o sa fie nunta mea fara nici unul din familia mea!sotul are un caracter foarte rece asa ca si aici am dat-o in bara!daca vrei sa ma crezi cea cu care ma mai inteleg e...soacra-mea!ciudat dar adevarat!deci,nici eu nu stau asa de bine dar ma rog neincetat la DD sa imi dea putere si un bebe care macar mi-ar mai alina singuratatea si lipsa de afectiune!!!
gandeste-te ca se poate si mai rau!sper sa nu te fi suparat dar am vrut sa te incurajez un pic!te si chiar acum incep o rugaciune pentru tine!!!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
madabout2003 spune:
Uff Lore ce pacat, nici nu stiu ce sa iti spun .
Sper sa gasesti in tine puterea de a continua drumul asta lung spre bebe.
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Ela82 spune:
Imi pare tare rau, Lore!
Offff, nici nu stiu ce sa iti zic.
Am fost asa de fericita pentru tine si ma bucuram ca mergem amandoua la odisee.
Imi pare rau...
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
camcris spune:
lorena eu am executat ce ai cerut
te rog nu fi trista, poate este doar o mica sangerare si nu este ceva grav, mi sa rupe sufletul numai cand stiu prin cate ai trecut, nu stiu ce cuvinte sa folosesc sincer nu le gasesc
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lilimara spune:
Imi pare foarte rau Lorena,nici nu stiu ce sa zic...
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
cos_minutza spune:
Lorena Nici nu stiu ce sa-ti spun
Felicity,Ela felicitari,sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen
pupici tuturor!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor va multumesc din suflet pt urari dar nu a fost sa fie nici de data asta va rog din suflet sa ma starga careva de la titlu......ca ma doare prea tare era prea frumos sa fie adevarat ma bucur nespus ca am dat tonul la gravideala dar imi pare rau ca nu am apucat sa ma bucur prea mult timp au inceput mici sangerari si deja sunt convinsa ca nu e bine nu cred ca e de la implantare ca e prea tarziu sa se implanteze acum....au trecut mai bine de 15 zile de la ovulatie am repetat un test acum iar liniutza e asa de palida, abia se vede.....as vrea sa fac o poza sa vedeti si voi dar nu am rezolutie buna la aparat si nu iese nimic clar moni, am vb cu sotul la tel, a incercat sa bage ceva minciuni, ca e la pescuit, dar de fapt a recunoscut ca e in timisoara si maine vine dar voia sa-mi faca o surpriza de ziua mea dar nu a putut sa se abtina si mi-a zis adevarul asa ca am profitat de ocazie si am intrat acum repede pe contul lui si am sters mesajul......asta ii mai trebuie sa mai sufere si din cauza asta daca nu e bine acum el nu va stii niciodata ca a fost ceva acolo.....o sa port doar eu povara asta offfff am o stare de nu stiu cum o sa trec peste sunt intr-o depesie de nedescris am momente cand imi vine greu sa-mi mai traiesc viata nu stiu de unde am atata putere iertati-ma ca stric frmusete de capitol.....de fapt nici nu cred ca voi mai intra o vreme....pur si simplu nu stiu daca o sa pot ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor va multumesc din suflet pt urari dar nu a fost sa fie nici de data asta va rog din suflet sa ma starga careva de la titlu......ca ma doare prea tare era prea frumos sa fie adevarat ma bucur nespus ca am dat tonul la gravideala dar imi pare rau ca nu am apucat sa ma bucur prea mult timp au inceput mici sangerari si deja sunt convinsa ca nu e bine nu cred ca e de la implantare ca e prea tarziu sa se implanteze acum....au trecut mai bine de 15 zile de la ovulatie am repetat un test acum iar liniutza e asa de palida, abia se vede.....as vrea sa fac o poza sa vedeti si voi dar nu am rezolutie buna la aparat si nu iese nimic clar moni, am vb cu sotul la tel, a incercat sa bage ceva minciuni, ca e la pescuit, dar de fapt a recunoscut ca e in timisoara si maine vine dar voia sa-mi faca o surpriza de ziua mea dar nu a putut sa se abtina si mi-a zis adevarul asa ca am profitat de ocazie si am intrat acum repede pe contul lui si am sters mesajul......asta ii mai trebuie sa mai sufere si din cauza asta daca nu e bine acum el nu va stii niciodata ca a fost ceva acolo.....o sa port doar eu povara asta offfff am o stare de nu stiu cum o sa trec peste sunt intr-o depesie de nedescris am momente cand imi vine greu sa-mi mai traiesc viata nu stiu de unde am atata putere iertati-ma ca stric frmusete de capitol.....de fapt nici nu cred ca voi mai intra o vreme....pur si simplu nu stiu daca o sa pot ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Hai ma Lore.....
nu vrei sa mergi la doctor sa vezxi ce s-a intamplat?
poate te va preveni pt. data viitoare....
eu sunt alaturi de tine
si tine-te tare
kitty-27 spune:
lorena imi pare rau...offff..viata asta..unele fac copii si ii arunca si altele..se chinuie sa poata avea macar unul.nu e corect...
ASPIRANTA LA BEBE