Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Nu ALICE din contra,am tacut mālc privind suspiciunea mea.Insa alta dr,chemata de cea care l-a consultat,fara sa stie povestea,a spus din prima "intepatura de insecta".
Acum nu mai stiu nici eu ce sa cred,tantari avem din plin,cum am spus si ieri,se face curatenie generala in scara,chiar si la subsol,si domnii au fost deranjati.
Acum nu mai gasesc aparatul sa-l pun in functiune.
Important este insa ca Paul se cmporta la fel.

Hehe fetele,l-am sunat pe fostul meu instructor (si eu am facut scoala dar cum mi-a fost foarte rau in sarcina nu am mai dat examenul) si mi-a spus ca maine ne asteapta la inscriere iar de luni domnul meu va incepe cursurile.
L-am sunat pe Ovidiu si i-am spus clar "de luni,fie ca vrei,fie ca nu vrei incepi scoala.Fara comentarii "Si din vocea lui mi-am dat seama ca e entuziasmat si dornic.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Oana , asta stiu ca au.Dar tu de ex cum faci cu carnea,oul,branza?de unde le dai?eu habar nu am cum sa fac!am calculat, daca duc borcanele imi trebuie vreo 40-50 borcanele.Ce sa mai zic de scutece,vreo 200 tre sa duc,plus haine,jucarii,olita,carucior.Nu stiu cum ne vor primi in avion cu atatea bagaje

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

carne ma gandeam sa iau la borcanas...sa caut numai carne (este la Babylove - vita) si un borcan sa imi ajunga 2 zile...ou fiert au si ei acolo sa ii dai galbenusul...daca duci LP si cateva pastile de calciu poti sa le faci tu branzica
desi acum trebuie sa te gandesti ce se intampla daca 10 zile nu le dai branzica?!? eu cred ca nu e un capat de lume...
carucioare nu va dau de la hotel?? ca noi nu il mai luam pe al nostru daca gasim acolo...
ce cred ca e musai sa luam e ori un ham ori wrapul

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

am luat si eu borcanele de carne de vita (HIPP) in speranta ca e numai carne - dar nu e asa - sunt doar 40 grame carne restul orez...
citeste etichetele bine intai!!!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

da stiu ca asa e...ma refeream sa fie fara legume ca sa le luam in Turcia unde vom gasi legume la restaurant dar va fi problematic cu carnea

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Mai este vreun copilas care nu merge in 4 labe?

Carmen, Matei nu merge in patru labe dar se aseaza de multe ori in pozitia asta. In rest doar rostogoliri non stop, sta in fund si in picioruse dar doar daca il pun eu.

Mergi la inceput