Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 22
CarmenAlbu spune:
Nu se scarpina neaparat..
Carla, eu ou si branzica ii dau dupa 10 luni la sfatul medicului, pana atunci, sparanghel baby spinach , brocoli si carnita plus ulei masline
btz_ovi spune:
RODY ca intotdeauna o scumpa
ADRIANA offf,multa sanatate catelului.Iar tu mamico,nu mai asculta ce spun oamenii.De multe ori nu sunt chiar bine intentionati
Legat de camere de supraveghere:cred ca e un must-have.Sa va spun:in 2007 o colega de facultate era bona la niste rude.Copilasul avea in jur de 3 anisori.
Avea salariu foarte bun,mancare,acces la piscina,conducea si masina lor..ce mai..Insa ea se purta foarte urat,mereu se "lauda" in grupa ca toata ziua bea cafele,face plaja,se plimba prin oras,copilul manca sticks-uri,pufuleti si alte minunatii,nu il spala,nu se juca cu el,isi invita prietenii pe acolo,petreceri ziua,nu il batea din fericire,parintii aveau incredere in ea deoarece era o nepoata mai indepartata,nu o credeau in stare de ceva rau.Si a durat circul asta cam un an jumatate.
Pana cand se pare ca unul din parinti a venit pe neasteptate acasa si a surprins-o in niste ipostaze nu chiar placute,a pus camere si dupa ce au vazut comportamentul ei ,tatal i-a aplicat o corectie de a ras jumatate de facultate de machiajul natural al ochilor.
Si am vazut la stiri aseara imagini cand o bona dadea cu mingea in cap unui copil...Cred ca daca as fi in situatia unei mame,cred ca mi-as pierde cumpatul si bunul simt..
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
paula_m spune:
Raul nu se scarpina de la bubite.
Ce povesti horror sunt cu bone. A mea toata ziua imi repeta ca ii e atat de drag Raul si in week-end suna sa intrebe de Raul, nu cred ca daca as lasa singura i-ar face rau, dar nu te mai poti baza pe nimic...din pct asta de vedere, e mult mai sigur la gradi sau cresa.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
Anne45 spune:
Buna dimineata delfinariu
Dupa o noapte obositoare ma simt ca , calcata de tren .Nu pentru ca Giuliano nu m-a lasat sa dorm dar pentru ca eu de pe la 4 nu mai reuseam sa prind somnul . Din ce in ce mai greu . M-am saturat sa-l vad si cu ghipsul -mai avem de asteptat inca 2 saptamani.
Cand am venit aici am facut si eu scoala de soferi si acum vreau sa-mi iau o masina micuta sa pot merge ci Giuliano , sa facem pasegiate mai lungi . Sotul pleaca cu masina la munca asa ca eu nu am alt mijloc de transport , daca vreau sa merg la Sassari , la 30 km , un oras mai mare imi trebuie masina sau autobuz -ceea ce mie nu-mi place , sa ma car cu carutul dupa mine si cu tot ceea ce-mi trebuie pentru copil.
Imi este dor si de servici , m-am cam saturat sa fac zilnic aceleasi lucruri -papa , spalat , calcat -nu am mai reusit sa citesc o carte integral sau sa vad un film de la cap la coada de aproape 9 luni-mai exact de cand s-a nascut Giuliano.
Imi este dor si de ai mei de acasa -am o sora mai mare care va naste in Iulie , ca si mine -eu ar fi trebuit sa nasc pe 21 dar bebita s-a grabit un pic-, si este foarte fericita , inca nu i-am spus stai sa vezi ce te asteapta !
Va doresc o zi buna tuturor!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
Alice_Elena spune:
carmen, si noi tot 2 dinti avem, dar azi dimineatza am vazut o urma pe gingia de sus. nu stiam eu de ce e agitata in somn... si luni cand a fost doct, nu se vedea nici urma de dinte. de mancat a mancat chiar mai bine zilele astea, deci, copilul meu se manifesta altfel la dinti :))
de mers in 4 labe, eu deja mi-am luat gandul. mi-a fcut ea o surpriza sapt trecuta si s-a pus in 4 labe, dar atat. n-a mai facut-o de atunci, si vrea numai in picioare. se ridica de patut sau de noi, se agata si se trage sus. maicamea la 11 luni mergea, deci, ar avea cu cine sa semene
btz, nu cumva i-ai sugerat doc ca ar putea fi muscaturi de tantar, si ea nu si-a mai batut capul?
despre sot, eu zic sa il incurajezi in continuare, e enervant dar e spre binele vostru
am apucat de mi-am taiat unghiile, fug sa pun de supa si sa i mi beau cafeaua. mara doarme marius e la birou, sunt de capul meu :)) diseara asteptam musafiri, abia astept
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
carne ma gandeam sa iau la borcanas...sa caut numai carne (este la Babylove - vita) si un borcan sa imi ajunga 2 zile...ou fiert au si ei acolo sa ii dai galbenusul...daca duci LP si cateva pastile de calciu poti sa le faci tu branzica desi acum trebuie sa te gandesti ce se intampla daca 10 zile nu le dai branzica?!? eu cred ca nu e un capat de lume... carucioare nu va dau de la hotel?? ca noi nu il mai luam pe al nostru daca gasim acolo... ce cred ca e musai sa luam e ori un ham ori wrapul Matei - luna a 9-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
am luat si eu borcanele de carne de vita (HIPP) in speranta ca e numai carne - dar nu e asa - sunt doar 40 grame carne restul orez...
citeste etichetele bine intai!!!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
mortala vecina ta Matei - luna a 9-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
mie mi se pare un gest deosebit de frumos si rar in zilele astea!
e mai usor sa fii egoist si sa te gandesti doar la tine!
nu stiu...eu as aprecia gestul
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
Alice_Elena spune:
larisa, si eu as aprecia gestul daca as cunoaste persoana. am vazut de 3 ori in viata mea, si am senzatia ca incearca sa imi intre sub piele. nu imi plac persoanele astea care vor sa isi bage nasul asa.
fi convinsa ca daca ar fi fost o persoana pe care sa stiu cel putin cum o cheama, as aprecia :)
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
Carmen - Noi nu avem nici un dinte (nici macar intentia sa vina) si nu mergem in 4 labute DAR ne antrenam - ridica cand funduletul si isi tine manutele jos cand sta cu manutele intinse si funduletul jos - rar ii iese sa fie toate sus in acelasi timp si atunci se sperie si se aseaza pe burtica repede, repede minunata de ce a putut face.
Mai pui te rog reteta cu sparanghel pls.Am luat ieri - in sfarsit a venit sezonul si l-am gasit la magazin bio .
Btz
Adriana de ce nu aduci catelul acasa? poate de dorul vostru s-a imbolnavit - macar pe balcon undeva sa-l tii si pe el. Zic si eu nu stiu cat de mare/mic e.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)