Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
alina...ei, las ca vedeti voi ce va asteapta! pana acum a fost parfum..bebelusii stateau frumusel in patuturile lor..se intorc de pe stanga pe dreapta..rad in hohote la cu/cu-bau..isi rod piciorusele...ingi- ingi..ma-ma ba-ba :)niste ingerasi! (mai putin cd urla noptile :):)
ei..s-a dus baba cu colacii!
si unde pui otetul? in care dispozitiv? sau direct in masina?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo ei..s-a dus baba cu colacii! |
cam asa e... la noi inca mai sta, nu se grabeste
![](icon_smile_blush.gif)
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
Victo spune:
rodiko..tu taci acolo frumusel, ca Isa doarme, da?
deci asa cu mariuca..va mai certati si voi de una de alta..
ma, eu mai de mult, am vazut un copil cu o doamna..asa era de cuminte..la locul lui asa..politicos, aoleo..tot tacamul..am zis eu la vremea respectiva..O Doamne, da ce copil e asta? mie nu-mi trebuie asa copil cuminte (= bleg, adicatelea)..
no, nici n-am :):)
sau..( la sarcina cu Mihai, pe la inceputuri):Doamne, te rog, nu mai vreau sa vomit, vreau si eu sa mananc in sarcina asta..chiar dc ma ingras 20 de kg...ultima oara cd m-am cantarit..pe la vreo 38 de saptamani aveam + 18 kg (la 1,52 ai mei)..nu mai zic ca in ultimele zile eram umflata ca un balon, de-abia puteam sa ma incalt.
Vreau si eu sa alaptez..sa am lapte..sa pape bb meu laptic de la mine. => Mihai n-a baut in viata lui aia de 8 luni jumate decat 60 ml de LP (nici nu stiu cum de..)..si suge de cate ori vrea muschiul lui noaptea, ca altfel nu se linisteste si nu adoarme inapoi.
asa ca..ai grija ce iti doresti..ca s-ar putea sa ai..:):)
ma., nu stiu de ce v-am scris ce v-am scris, ca n-are leg. cu nimic..doarme Mihai :):) si n-am ce face .
cristinaaaa..ce faci?????????dormi pe tine????????
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
citat din mesajul lui Victo ma., nu stiu de ce v-am scris ce v-am scris, ca n-are leg. cu nimic.. ![]() |
bine c-ai scris, ma mai distrez si eu... ca tocmai am facut o plimbare scurta pe-afara, sa vedem cum ne descurcam cu masinuta. deocamdata bine. terminam papica ptr tati si o luam la inca o tura
![](icon_smile_big.gif)
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
buna seara dragelor!!!
La multe lunite/anisori sarbatoritilor de astazi!!! sa cresteti mari si sanatosi
Baby nu ramane nici o urma dupa o zgarietura de genul, stai fara griji Andra sa zgariat cand era mai micuta cu nu stiu ce ca nu mi-am dat seama pe moment si nici nu se mai observa.
Btz ce bine ca nu e alergie ...dar de dermatita stiai ca o are??
Rodyk ce frumosss e acolo mai ca m-as urca in avion sa vin
aa si am vazut poza aia de pe balcon cum se vede mare, e superb ce priveliste poti avea tu acolo mai vazusem eu si cand erai cu burtca la purtator dar trebuia sa o mai zic
Bamboletta insanatosire grabnica la toti
Crispro ma-ai intrebat duminica in rezumat cand si cu ce plec acasa am uitat complet sa iti scriu ieri, pe 11 aprilie plecam si stam pana pe 17 mai
si plecam cu avionul. mai avem o saptamana si 3 zile pana la plecare
si ca tot vorbeati de creme de protectie eu i-am cumparat La-Roche-Posay, mi-a fost recomandat la farmacie si scrie ca e fara parabeni, parfum si am luat cu factor de protectie 50+
si sa nu uit sa o parasc pe mofturoasa de Andra are vreo 3 zile de cand face greva la masa de legume
ieri si astazi mi-a vomat tot
isi face singura greata pana varsa
dar mi-am promis ca incepand cu astazi nu o mai fortez deloc, daca nu vrea de la prima lingurita nu ii mai dau deloc, nu are decat sa stea flamanda
poate atunci va accepta cate ceva....si culmea e ca si la fructe a inceput sa faca mofturi
fug ca mi sa trezit ...
va pe toate
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
revenisi ...
pus copila la joaca pe paturica ei , eu am mai strans de prin casa acu stau si imi beau ceaiul si o privesc pe fiimea cum se plimba prin sufragerie Mami de
Andra Maria 02.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Victo, esti o scumpa. Asa zici cu baba si colacii, ehh, ne calesc astia mici, ne pregatesc pt armata
.
Mycya, Victor asa facea cand nu ii pasam fin.
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
Mycya spune:
Bumblee pai i-am facut cu blendarul fin fin da iam bagat ficatel si cum ea se stramba la orice acu a avut un motiv in plus Mami de
Andra Maria 02.08.2010
crispro spune:
Sara buna din Ardeal! Of, nu imi place ca nu am timp sa va citesc, sa scriu.. am avut o noapte mai buna, si nu stiu cum de... sa fie de la lipsa sacului de dormit (l-am invelit cu paturica doar), sa fie de la lipsa de cereale pe care nu i le-am mai pus in bibe, sa fie de la adormitul in patul mare??? nici eu nu mai stiu. De regula cand il adormeam direct in patul mare dormea fara treziri pana la 23. acum la 23 m-am pus direct cu el in pat, ca sotul deja sforaia in disperare... si a marait un pic la 4, apoi trezit la 6 juma pt papa. A stat treaz o ora si apoi iar somn pana la 9. Poate ii ies ceva dinti (premolarii cred), ca parca simt ceva mai tare pe acolo - nu prea ma lasa sa ii bag mana pana acolo... cica premolarii de sus ar urma, dar eu pe aia de jos ii simt... A incercat si sotul sa mearga la el cand s-a trezit, dar fara rezultat. As fi vrut sa va zic si eu la fiecare cate ceva, dar nu mai pot... asa ca urez doar la comun sanatate multa puisorilor si mamicilor!!! Ma bucur de progresele piticilor!
Am fost la masaj.
Si ma enerveaza ca am cantarit copilul si are exact cat avea acum o luna juma
merg sa ii dau papa si sa il culc.
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui rodyka btz, pai Paul e oricum voinicut, nu gras. acuma si 10.500 mie mi se pare cam putin, ca Isa are 10 kile si abia acum ce o vad cu falcute, dupa recuperarea de dupa bronsita. inclin sa cred ca avea aelita dreptate cand zicea ca o sa recupereze repede, ca o sa manance dublu fata de inainte. ei, acum se pare ca am ajuns la linia de plutire ![]() Doamneee, ce-mi mai vad ochii pe-aici. tu fete, care va uitati la telenovele!! no, asa cum vedeti voi casele, familiile, strazile alea inguste in care toti vecinii se cunosc, ies in strada, striga unul la altul, isi duc mancare, no asa e strada pe care stam noi! mie imi place la nebunie, isi pun scaunele pe trotuar in fata usii si se uita de acolo la tv-ul din casa ![]() ![]() ![]() ![]() PS: scuzati de ![]() ![]() ![]() |
i-am citit si la Marius
![](radtare.gif)
si mi-am adus aminte cum era in Clona (desi actiunea nu era in Spania dar seamana
citat din mesajul lui Victo Matei al Oanei e sg copil alaptat pe care il cunosc de doarme atat de bine noaptea. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
da' si masa doarme de rupe patul
![](icon_smile_big.gif)
asa ca trebuie si el sa semene cu parintii
![](icon_smile_big.gif)
am fost la balaceala
![](sarpisicina.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Matei - luna a 9-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip