Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bambi, poti dezinfecta cu rivanol, care nu ustura. stefan are da, cicatrici pe fata de la diverse- una la ochi- ma mir ca numa una ca si-a spart acolo la arcada de vreo cateva ori- de colturile mobilelor/paturilor se tot lovea.
Mai are o cusatura la coltul buzei ca tot asa am fost eu desteapta si l-am lasat pe un scaun sa se uite pe geam.iar el a cazut de pe scaun si si-a rupt buza, falca mai bine zis..dintele..ioi..jale a fost atunci. a fost anesteziat si cusut la gurita si n-a mai vrut sa bea lapte din bibe de atunci.(il durea cusatura)

crissy, eu cunosc personal o tipa nascuta la 6 luni (dupa ce tata-su oa izbit-o pe maica-sa de calorifer), sub 1 kg, sanataosa, frumoasa. Doamne ajuta pe Bea sa se faca om mare!

otilia si al meu suge noaptea, stai linistita!

Matei al Oanei e sg copil alaptat pe care il cunosc de doarme atat de bine noaptea.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bambi_bv

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
bambi, o sa-i treaca repede. asa s-a julit Isa cand a ramas suspendata in scaunelul de masa, fara centuri

Rodi, da' la voi cum a fost? adica a curs asa putintel sange? Si Isuca mai are semn acolo acum?Ca eu sunt disperata cu semnele din copilarie, mai ales pe fata...

stai linistita! a doua zi abia se mai vedea, a treia nimic-nimic! uite aici poze, se vedea diferenta de la amiaza si pana seara! (cele cu vestuta roz sunt de seara)

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tot eu..crissy, nu ai intrat pe topicul cu bbici prematuri sa vezi ce zic si fetele de acolo, cum sunt copilasii lor cum au progresat.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Eu folosesc periodic otet si pt masina de spalat, cam 3l, pt ca eu nu folosesc calgon, ciclu normal de spalare si nu am spalat haine 2 zile, plus usa deschisa, n-am avut niciodata probleme.
Nu cred sa fie probleme nici cu sarea de lamaie.

daca ai pus 3 l de otet, pai atunci cata sare de lamaie trebuie?! 2 zile de nespalat... nu stiu cand prind. ca eu o zi nu spal, dar a doua e obligatoriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

aelita, am rasturnat plicul cu sare de lamaie pe o farfurioara, apoi am bagat buretele ud in sare si am frecat chiuveta. Am lasat cateva minute (sa actioneze) si apoi am clatit cu apa. Probabil mai mergea spalat si cu detergent dupa, ca sa luceasca, dar am amanat din motive de lene. Eu sunt multumita ca s-a dus piatra. Data viitoare o sa folosesc si manusi, ma cam ustura pielea.

bambi, aoleo... pupam nasucul. Pentru rani deschise cred ca e bun baneocinul (unguent), sau unguentele cu ihtiol. Nu a plans cand l-ai dat cu spirt? Eu zic sa o lasi sa se usuce daca nu e adanca, eventual sa mai deinfectezi inainte de culcare. Sigur nu ramane semn numai dintr-atat

rodyka, ce atmosfera placuta aveti acolo... vreau si eu... Dar fara impuscaturi si droguri

btz, la cat de bine arata Paul ce mai conteaza ca-s 10 sau 11? returnam pupicul.

bumblebee, am incercat si cu otet, dar nu iese (la chiuveta, ca asta era baiul meu). La oale folosesc si eu otet. Dezvolta te rog cu otetul in masina de spalat (cat, cum, unde, la orice spalare chiar si 95 grade?)

Victo, ce mai tata... Nu am intrat pe topicul respectiv inca. Adica am intrat o data, de curiozitate, am citit 2-3 posturi, mi-am dat seama ca suntem un pic diferiti (majoritatea sunt copii nascuti prematur la 34-36 sapt, cu greutate mare, fara probleme la nastere si ulterior).

Bea doarme de la 14 (treaza fiind de la 12). Ce-o fi cu copilu' asta? Poate ies dintii aia odata, ca ne chinuie...
Fetele, am mai pus un filmulet, ala in care se vede clar cu se "sperie" Bea de zgomot. Cel dinainte l-am split-uit prea devreme

Asa deci, radeti de BABA ai? Bineeee....

Mergi la inceput

cristina, cum e Vladut? cate tigari ai la activ azi? of, mami, poate-l mai ia soacra-ta sa te odihnesti si tu peste zi. chiar daca nu dormi, macar stai intinsa undeva, in liniste...

racusor, am tot vrut sa te intreb: de ce mergi dupa Andrei in parc dupa ce vi de la munca? pai nu-l aduce bona acasa? asa ai avea timp sa-i pregatesti mancarica si sa-l astepti linistita acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Eu folosesc periodic otet si pt masina de spalat, cam 3l, pt ca eu nu folosesc calgon, ciclu normal de spalare si nu am spalat haine 2 zile, plus usa deschisa, n-am avut niciodata probleme.
Nu cred sa fie probleme nici cu sarea de lamaie.

daca ai pus 3 l de otet, pai atunci cata sare de lamaie trebuie?! 2 zile de nespalat... nu stiu cand prind. ca eu o zi nu spal, dar a doua e obligatoriu...

Nu stiu, sincer. Eu astea cu otetul le-am invatat de la o prietena buna, chimista.. Acum poate atatea plicuri cat pt 3 l de solutie.. 2 zile las pt ca nu spal atat de des, de regula mai multe masini intr-o zi, dar nu cred ca ar avea vreun miros nici dupa o zi..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

salutare mamici
acum am venit si noi din parc! am stat de la 12. Copilul inca doarme in carut, astept sa se trezeasca sa-i dau sa manance.
inainte de parc i-am dat lui Tudorel branzica cu banana si iaurt, a halit tot, suplimentar i-am mai dat o cutiuta cu desert de la nestle (piersica+mango) a halit-o si pe aia. Cum terminasem mancarica de cartofi si mirosea atat de bine am zis sa-i dau si lui pe limbuta si a papat cu pofta. M-am hotarat si i-am pus in castronelul lui 3 linguri de tocanita cu miez de paine si surpriza: a halit tot. Am un copil tare mancacios.
Btz, ma bucur ca nu e nimic grav la paulica, stiam ca e un zmeu
Bambi, nu cred ca o sa ramana urma, pupam pe matei sa treaca

Crissy, felicitari pt progrese la Bea si un pupoi mare

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CRISSY merci,am sa incerc si eu sarea de lamaie!!!

RODICA e bestial acolo la tine !!!! m-a spart ala cu periuta de dinti
super acolo la tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu folosesc periodic otet(cand imi aduc aminte 3-6 luni) 3l ciclu normal de spalare, temperatura normala 40-50 de grade, fara haine si pauza 2 zile, plus usa deschisa.

Victo, ce nazdravan Stefan, ti-a pus nervii si inima la incercari..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput