Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)
Raspunsuri - Pagina 6
gabriella1 spune:
Mai exista cineva cu ochii beliti la 2 noaptea care citeste "motanul incaltat"?
Gabriela
mami de Tudor Andrei (29.11.2010)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Ramo_P spune:
neata fetele,
Sashenka sanatate la puiut, sa speram ca se face bine repede si nu da din crocobauri si la fratiori, de data aceasta sa fie egoist sa-i tina numai pt el si sa-i "omoare"
cred ca o sa aratae gradina super dupa ce infloresc panselutele
Cu nor sau fara nor eu am astazi treaba in oras asa ca o sa ies afara sper sa ne ocoleasca radiatiunile ca stiu ele ca noi nu avem nevoie de asa ceva
Va pupacesc si va doresc o zi usoara
gabriella1 spune:
Buey,am doo probleme.Una e chiar fff serioasa.
Tudor a facut un fel de matreata pe cap, cum il curat?
Doi: ce metode contreceptive folositi? Ca mai am putin si-mi fuge barbatu' de-acasa .Iaca,acusi e anu' de cand nu...
Gabriela
mami de Tudor Andrei (29.11.2010)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
TINKER_BELL spune:
Neata si de la noi!
Ca tot vorbiti de prima iubire, Eva e foarte precoce.... La 3 ani e deja la a doua. Noi am vazut ceva "suspect" cand a intrebat-o taica-sau daca mai vrea un fratior si ea a raspuns repede "Daaa...", cu un zambet larg pe fata. "Pai si cum sa-l cheme?" "Mariooooo....". "Mami, da' nu vrei Matei, Andrei, Radu...?"
"NUUU, MARIOOO...". Evident, Mario e coleg de gradi. Zilele trecute a venit taica-sau socat de la gradinita, ca nu si-a gasit mandra in patutul ei. "Stii unde doarme fiica-ta?". Eu stiam... Precocea mea s-a mutat in patutul lipit de langa cel al lui Mario,isi unesc pernele si dorm de mana... Ma asteapta clipe grele! Recunosc, nici macar eu nu eram pregatita pentru dormitul fiica-mi cu "prietenul"!
votat puficele si scorpiuta... votam si in aprilie!
TINKER_BELL spune:
Si daca tot am timp acum (ca nu se stie cand mai reusesc), sa va zic si de Clara (nuu, ea nu e indragostita... inca...).
Am fost cu ea la neurolog si la ortoped. Cu caputul, se pare ca nu trebuie sa ma ingrijorez, nu sunt necesare investigatii neurologice suplimentare, daca Eva a fost pe curba de sus a dezvoltarii neuromotorie, Clara e pe cea de jos. Dar e in grafic. In schimb, ortopedul a diagnosticat tal valg. Kineto de 3 ori pe saptamana si atelute noaptea si 3-4 ore ziua. O sa ma rupa mersul la ortoclinic de 3 ori pe saptamana. Si avem si programarile la niste ore imposibile (cam inaintate pentru programul Clarei). In fine, erau singurele ore disponibile pentru saptamana viitoare.
Aaaa, si dr. Contanu mi-a zis sa-i schimb pozitia capului in somn la fiecare 2 ore. Asta mi se pare culmea, Clara doarme toata noaptea, ce fac? Imi pun ceasul sa sune din 2 in 2 ore in fiecare noapte ca sa-i mut capul de pe o parte pe alta?? Nu prea cred...
TINKER_BELL spune:
Brocolina, bun venit!
Si Evei i-au iesit dintii in perechi. Incisivii de jos la 5 luni si urmatoarea pereche (cei de sus) la 9 luni. Apoi intervalele de timp au fost foarte scurte. Caninii ultimii, dar au chinuit-o rau de tot.
martutza spune:
neata buna
as bea o cafea ca sunt zombi...dupa saptamani de somn de la 21 la 6 Claudia s-a gandit sa mai traga si treziri de papa si chiuit pe la 3...apoi Victor a vrut sa faca pipi...apoi mami s-a trezit ca ar bea ceai...apoi tzitzi pentru Claudia la 6.30...apoi Victor pregatit de gradi....sunt varza...mai bag un somnic cat doarme mandra.
sa nu uit votat scorpiuta si puficele acum 5 min succes fetelor.
La multe luni fericite cu sanatate ursuletilor aniversati zilele astea.
revin pe la pranz. si o zi cat mai frumoasa
martutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Si a mea e mereu cu orice prinde in gura: maini, jucarii, asternut, prosop, aleza - la aleza ma apuca nervii cand o vad in gura ei si trebuie sa am mare grija, ca degeaba ii spun sa nu o mai bage in gura! Eu zic, ea se distreaza Si sa va mai povestesc o faza dragutza: pana aseara nu si-a luat niciodata singura jucarii sa se joace. I le dau eu, se joaca, iar daca ii scapa din maini, plange. Aseara, dupa ce am adormit-o la noi in pat, am mutat-o in patutul ei si la foarte scurt timp aud o jucarie zdranganind . Am crezut ca am atipit si am visat! Cand ma uit la ea, ea era cu jucaria in mana! Ma si gandeam ca o iau de la capat cu adormitul, dar nu a fost cazul: i-am luat jucaria, am pus-o departe, sa nu mai ajunga la ea si m-am dus inapoi in patul meu, fara sa ii vorbesc si fara sa o bag in seama. Nu a scos un sunet, asa ca sigur si-a continuat somnul! Dar cel mai mult imi place dimineata ca nu plange cand se trezeste, ci se joaca. Dupa ce o adorm, ma duc sa mananc micul dejun si din cand in cand mai bag un cap pe usa sa vad daca a facut ochi. Si o vad fie ca doarme, fie ce frumos se joaca cu manutele, in liniste, de mor de drag! Bine, nu sta la fel de cuminte si dupa somnul din timpul zilei, de multe ori ma apuc sa fac ceva, mananc de pranz si cand mi-e lumea mai draga, atunci urla si nu mai pot manca. Ma mai duc, ii dau o jucarie, o mai binedispun, dar nu pentru mult timp. Se plictiseste si plange, de trebuie sa termin ce am de facut si sa vin in pas alergator! Of, tare dragi imi sunt clipele acestea, asa cum sunt ele! As vrea sa opresc timpul in loc! Cand ma gandesc ca deja au trecut cinci luni de la nastere, ma apuca depresia, gandindu-ma ca la doi ani ma duc la serviciu. Dar, asa cum sarcina a trecut super repede si aceste cinci luni au zburat, efectiv, asa va trece si perioada ramasa pana la doi ani. Asta e viata! Ce sa facem? Mai trebuie sa si muncim... Dar pe urma visez la bebe 2, sa nu fie distanta prea mare intre bebei! Sa vedem ce planuri are Doamne Doamne cu noi! Gata, ca m-am intins la vorba! Iertare, sper sa nu plictisim! Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
bravo Iulia...Elfica...succes la bb2....da trece timpul...dar lasa in urma atatea amintiri frumoase...