Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)
Raspunsuri - Pagina 5
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 sa va povestesc... eram cu Miruna si cu nepoata-mea, amandoua de aceeasi varsta . Brianna zice : eu am 2 iubiti. Miruna : Da de ce 2? B: pai cu unul ma marit si cu unul numai ma pup ! M: iubitii tai nu sunt buni! ??? pentru ca un iubit trebuie sa fie mai mare ca tine si mai inalt! X e in clasa cu tine si deci nu e mai mare si Y e mai scund decat tine. Deci nu sunt buni. B : dar iubitul tau e bun ? M: pai e mai mare decat mine ca e in grupa pregatitoare si e si mai inalt. asa am aflat eu ca fiica-mea are un iubit vineri: mami, am avut teatru azi si am stat langa Robert (personajul in cauza) -si despre ce a fost vorba in piesa de teatru? -ceva cu o steluta ! -povesteste-mi si mie..ce facea steluta? - pai nu stiu prea bine - nu ai fost atenta ? - ba da, dar am fost putin emotionata ca m-a tinut Robert de gat! Acum il vrea pe Robert la ziua ei _ LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O |
SUPER!!!
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
andreea cat ai mai slabit?
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
anya2010 spune:
Buna seara!
Zi grea si azi si ieri, cu mofturi si plans la greu. Si azi ca sa fie si mai frumos am mancat o salata iar acum mi-a luat 2 ore sa adorm vikingul balonat. Si el mai mult roade mainile, nu suge degetul si nu tot timpul, probabil doar cand il doare deci am sperante ca nu o sa stea cu degetu in gura pana la majorat
Bun venit Brocolina!
Fetele care mergeti la kineto/ortoped, va rog, intrebati si voi daca e ok colacelul pt baie, imi sta pe creier ca dr.Thiery nu il recomanda.Am cautat mai multe detalii pe net dar n-am gasit
Noi azi n-am iesit afara din cauza de nor radioactivdar maine nu cred ca mai rezistam sa stam in casa. Au spus la stiri ca norul e deasupra Ro iar gaura de ozon va fi pe aici toata luna aprile.Nu e necesar sa stam in casa ci doar sa ne dam cu crema pt protecte solara. O fi buna crema solara pt obrajori vesnic iritati ai vikingului?Chiar, voi ce crema folositi?
Ma bag la somn ca sunt rupta. Sper maine sa fie mai bine ca nu ma mai tin nervii
va pup
PS: votat puficele si scorpiuta
heidy spune:
citat din mesajul lui sugubina Hola fetele, Multumim de voturi! Hai inca 6 voturi ca atatea ne despart de locu 2! geniusamb sa stii ca am fost afara si e intunecat doar, in rest temperatura e chiar ok si vant nu e. Erau ceva caruturi.. lorin7774 uaau, 240? asa manca ea de obicei?sUPER TARE! ! deodata sau mai face si pauze? Mara max 150 baga odata si asta seara.. heidy ce tort facusi? ala cu 3 feluri de ciocolata? Si zici ca ti d-a parut migalos? Ah , dabia ajtept sa vie dady de la Piatra Neamt - sa il pun de servici!!! cica pe la 16 asa apare.. Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs. Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010 |
Daa... eu nu sunt mare bucatareasa.. Am stat ieri de la 8 seara la 1 noaptea ca sa fac blatul si cele 2 creme si sa le asamblez si azi am facut glazura. A iesit bun, sunt multumita, dar maaareeee... n-am stiut ca o sa iasa atata.
Fetele care stati in zona sau aveti chef de o 'ieseala' va invit maine pe la mine la o felie..
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
Dosita spune:
citat din mesajul lui ratusca83 buna fetele!!!! am intrat sa va salutam... noi suntem bine....cumintele si papacioase..azi a papat un castronel plin de mar copt cu branzica calcica... nu stiu ce sa-i mai fac cu rosul manutelor..toata ziua este cu ele in gura..suzeta o ia decat cand vrea sa doarma...in rest rontaie la maini de zici ca are miere pe ele...din cauza salivei s-a iritat si pe barbita destul de tare..degeaba o dau eu cu crema pt ca in secunda urmatoare este baloasa....voi patiti asa ceva?? ne luptam in continuare cu dermatita si cu "pielea de gaina" cum ii spune Ramo....noi ii spunem sudamina...ba trece, ba reapare..chiar ramo cum stati la capitolul piele de gaina?? va pupacesc mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |
Imi spui si mie cum faci branzica calcica?
Cu rosul manutelor eu zic sa o lasi in pace, e de la dintisori, impreuna cu salivarea excesiva si cu iritatia de pe barbie, e ceva normal, va trece cand vor iesii dintisorii.
Nu stiu daca v-am zis ca lui Aron i-a iesit primul dintisor (se vede, se simte), dar ne mai chinuim in continuare, ma gandesc ca trebuie sa iasa si cel de langa el. Eventual sa ma lamureasca fetele cu al doilea copil (si la mine e al doilea, dar au trecut aproape 15 ani de cand am trecut prin etapa asta si nu imi mai amintesc): dintii ies intotdeauna cate doi? Unul dupa altul? Ca eu altfel nu imi explic de ce este in cotinuare marait Aron, cu toate ca deja dintele a strapuns gingia si dupa logica mea nu ar mai trebui sa il doara....
Mami fericita de ARON (12.11.2010)
heidy spune:
citat din mesajul lui amelia_ilie La multe lunite si la multi anisori si de la noi sarbatoritilor de ieri si de azi! Heidy, ce tort ai facut? cel cu 3 tipuri de cioco? Mami de Cristiana (29.12.2010) |
Buna seara,
Abia acum am reusit sa mai intru pe net. Am facut cu doar 2 feluri de cioco. Pe acesta:
http://www.haisagatim.ro/2008/04/tort-cu-mousse-de-ciocolata_13.html
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
anymona spune:
Adipapazi, tija aia de la sita e detasabila. E de fapt un maner cu care scoti sita din oala dc e fierbinte...
Lorin, nu pot sa zic decat aoleuuuuuuu deja????.....fii-mea are 5 ani si, in naivitatea mea, ma gandeam ca mai am vreo 10 ani de relaxare din pct asta de vedere...
Anya, eu stiu ca cel putin pana la 6 luni NU se aplica creme de protectie solara pe pielea bebelusilor. Chiar dc e speciala pt copii. Unii dr spun chiar pana la 8 luni sau chiar un an. Eu mi-am luat o umbreluta speciala pt carucior cu protectie anti UV. Are sistem de prindere la carucior, brat flexibil ca sa poata fi potrivita in fct de cum bate soarele si este f usor de folosit
lorin7774 spune:
Dosita si eu stiu ca primii dinti ies in pereche...deci mai asteapta inca unul
a trebuit sa ma uit in dex daca primii se scrie cu un "i" sau cu 2 Oare imi mai revin ???? sunt intr-o pasa proasta, zici ca ma tampesc pe zi ce trece
Cu indragosteala, greu nene, greu !
Vasari, gradinita aduce dupa ea si prima indragosteala; deci pregateste-te!
Miruna la grupa mica imi vorbea de un baietel, Alex in sus, Alex in jos, se juca cu el toata ziua...n-am dat importanta; pana intr-o dimineata in vestiar cand a aparut baietelul cu pricina si s-a asezat langa ea si atunci m-a luat de gat si mi-a spus cu vocea tremuranda la ureche : "Mami, el e Alexandru Voica!!!"
Sashenka, 100 de panselute ? mult de lucru dar o sa ai o gradina superba. Multa sanatate pentru Sasha!
Brocolina, bun venit!
lorin7774 spune:
Anymona, asa ma gandeam si eu....se pare ca nu se potriveste socoteala mea cu a lu' fii-mea!
noapte buna tuturor!
diana.b spune:
ce slabuta e activitatea pe aici... e clar ca discutiile sunt in toi pe FB! din pacate eu nu am reusit sa le gasesc grupul!!!
chiar si asa, voi ramane fidela barlogului... imi e tare drag si cand reusesc sa intru parca ma unge la suflet
voi ce parere aveti despre norul de deasupra RO?!?!? am iesit azi afara, dar cu inima stransa, nu am stat nici macar o ora...
m-ati omorat cu torturile... imi ploua in gura, doar ca stau foarte prost cu timpul ca sa ma apuc sa fac si eu unul!
astept sa ma invitati voi la o felie