Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

pe mine nu m-a lasat sa votez...numai dupa ora 17...ca n-am 24 de ore

Sugubina, Antonia asa mananca intotdeauna dimineata, 200-240 la prima masa, iar restul meselor 130-160, depinde cum are chef.

La noi e soare si frumos, de-abia acum am intrat in casa ca trebe sa mancam imediat...parca as mai iesi o tura, asta daca nu adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sugu vot si de la noi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

fetili... daca nu e cu suparare as vrea si eu parola pt contul comun, as vrea sa vad ce a postat sashenka referitor la cum se fura copii, pls tks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si eu tot diseara pot vota, ca atunci se fac 24 de ore

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna fetele!!!!

am intrat sa va salutam...

noi suntem bine....cumintele si papacioase..azi a papat un castronel plin de mar copt cu branzica calcica...

nu stiu ce sa-i mai fac cu rosul manutelor..toata ziua este cu ele in gura..suzeta o ia decat cand vrea sa doarma...in rest rontaie la maini de zici ca are miere pe ele...din cauza salivei s-a iritat si pe barbita destul de tare..degeaba o dau eu cu crema pt ca in secunda urmatoare este baloasa....voi patiti asa ceva??

ne luptam in continuare cu dermatita si cu "pielea de gaina" cum ii spune Ramo....noi ii spunem sudamina...ba trece, ba reapare..chiar ramo cum stati la capitolul piele de gaina??

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Sugubina: Cand e finalul concursului? Avem sanse sa o batem pe acea Ioana de pe locul 1? Ca tu cred ca ai observat cam cate voturi strang puficele pe zi si cat de repede se micsoreaza distanta fata de concurentii din fata puficelor. Ca ai venit cu elan mare si ai depasit multi concurenti. Ar fi pacat sa ne impiedicam in ultima! Scuze ca intreb, dar eu nu ma uit la situatia voturilor deloc, am doar pagina voastra deschisa, dau vot, imi spune al catelea e si atat.

Nu stiu cine povestea de sita in care se pun diverse alimente sa fiarba la abur. Peste sita puneti si capacul oalei, iar aburul iese prin spatiul ramas intre capac si "piciorusele" sitei care se agata de oala? Ca daca nu puneti capacul ma gandesc ca dureaza foarte mult sa se patrunda carnea.

Magimix se gaseste in Romania, stie cineva? Eu am steamer de la Philips, dar stiu chestia cu plasticul si daca as avea de ales, nu ar strica...

AnaO, Mirunam si toata gasca de pe FB: Ne e dor de voi si va asteptam. Dati copy paste la discutiile de acolo, sa le vedem si noi :)

Ce norocoase sunt fetele cu copii cuminti la vaccin! Felicitari! A mea urla de ne stie tot cabinetul si apoi plange cu suspine, de mi se rupe inima. Dupa ce termin imbracatul si o iau in brate se linisteste incet incet, iar cand iesim din cabinet a si uitat... Tre' sa ma pregatesc, ca mai avem mai putin de o luna si mergem la vaccinul de 6 luni, care are tot doua intepaturi. Ma pregatesc! Si apoi incepe si "calvarul" diversificarii. Sper totusi sa nu fie asa rau... imi spunea o verisoara ca la ea a fost tare greu, cand vedea lingurita, parca il vedea pe bau-bau si urla, de daca ar fi fost in strainatate, vecinii ar fi chemat protectia copilului :) Eu am citit undeva ca inainte sa incepi diversificarea sa ii dai copilului lingurita sa se joace cu ea, sa o duca la gura, incat sa nu fie impactul prea mare. Asa ca asa voi face si sper sa trecem cu bine de moment.

Va pupic!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si a mea e mereu cu orice prinde in gura: maini, jucarii, asternut, prosop, aleza - la aleza ma apuca nervii cand o vad in gura ei si trebuie sa am mare grija, ca degeaba ii spun sa nu o mai bage in gura! Eu zic, ea se distreaza

Si sa va mai povestesc o faza dragutza: pana aseara nu si-a luat niciodata singura jucarii sa se joace. I le dau eu, se joaca, iar daca ii scapa din maini, plange. Aseara, dupa ce am adormit-o la noi in pat, am mutat-o in patutul ei si la foarte scurt timp aud o jucarie zdranganind . Am crezut ca am atipit si am visat! Cand ma uit la ea, ea era cu jucaria in mana! Ma si gandeam ca o iau de la capat cu adormitul, dar nu a fost cazul: i-am luat jucaria, am pus-o departe, sa nu mai ajunga la ea si m-am dus inapoi in patul meu, fara sa ii vorbesc si fara sa o bag in seama. Nu a scos un sunet, asa ca sigur si-a continuat somnul! Dar cel mai mult imi place dimineata ca nu plange cand se trezeste, ci se joaca. Dupa ce o adorm, ma duc sa mananc micul dejun si din cand in cand mai bag un cap pe usa sa vad daca a facut ochi. Si o vad fie ca doarme, fie ce frumos se joaca cu manutele, in liniste, de mor de drag! Bine, nu sta la fel de cuminte si dupa somnul din timpul zilei, de multe ori ma apuc sa fac ceva, mananc de pranz si cand mi-e lumea mai draga, atunci urla si nu mai pot manca. Ma mai duc, ii dau o jucarie, o mai binedispun, dar nu pentru mult timp. Se plictiseste si plange, de trebuie sa termin ce am de facut si sa vin in pas alergator! Of, tare dragi imi sunt clipele acestea, asa cum sunt ele! As vrea sa opresc timpul in loc! Cand ma gandesc ca deja au trecut cinci luni de la nastere, ma apuca depresia, gandindu-ma ca la doi ani ma duc la serviciu. Dar, asa cum sarcina a trecut super repede si aceste cinci luni au zburat, efectiv, asa va trece si perioada ramasa pana la doi ani. Asta e viata! Ce sa facem? Mai trebuie sa si muncim... Dar pe urma visez la bebe 2, sa nu fie distanta prea mare intre bebei! Sa vedem ce planuri are Doamne Doamne cu noi!

Gata, ca m-am intins la vorba! Iertare, sper sa nu plictisim!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

da elfica si eu simt asa : ca tare repede a trecut timpul dcand am nascut si as vrea sa stau cu el si dupa 2 ani, dar vorba ta, "mai trebuie sa si muncim.
eu sunt cu bebe la san de la 4.20 , suge si doarme. se crede la o lunitza el

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Elfica, eu folosesc sita in oala/cratita cu capac si intotdeauna pun capacul. Asta este sita : http://www.ikea.ro/product/show/code/90112531

Ratusca, si R e tot timpul ud si iritat la gurita si pe barbie din cauza manutelor care sunt tot timpul in gurita. Ii dau de 3-4 ori pe zi cu apa termala si se estompeaza iritatia, apoi apare iar....si tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si a mea isi mananca pumnuletii si degetul mare, m-a omorat! Si suzica o scuipa cu bolta, s-a invatat domnisoara...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput