Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)
Raspunsuri - Pagina 3
Brocolina spune:
Buna la toate mamicile!! Sunt noua pe forum, si nu stiu de unde se incepe... Dar am si eu o fetita - Rebecca - nascuta in 15 noiembrie 2010, si m-am gandit sa incep de aici! Se poate?
andreeacc spune:
Buna, mamici!
O lunga absenta si nici in zilele care vin nu cred ca voi putea fi mai activa.
Imi pare rau ca unele fete au migrat catre FB, sper sa nu ne uite....eu nu am cont acolos i nici nu-mi fac, mie imi place in barlogul nostru!
Sugu, votul 229...sau 299, am uitat, oricum votam in fiecare zi.
Si pe "Sebastian in vis" l-am votat, doar asa il cheama si pe cavalerul meu!
Noi suntem bine, maine meregem sa facem al doilea rotarix si prevenarul (tot runda a doua).
Ilinca mananca fructe, cereale si supa dar doar din morcovi, cartofi si dovlecei.
Crestem incet-incet.Nici mie nu-mi vine sa cred ca au trecut 5 luni...dar stiu ca fiecare perioada care vine ne va aduce cate ceva minunat...Sebastian si acum (la "matusalemica" varsta de 7 ani) ma surprinde in fiecare zi si ma bucur alaturi de el.
Va pup .
Elfica spune:
Sotul credea ca daca suge atat de mult, poate ii ies dintii. Am rugat-o pe doctorita sa verifice, a zis ca nu e cazul, ii pot iesi si la 10 luni, iar faptul ca suge e specific varstei, ca de aia se si numesc sugari. :)
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
lorin7774 spune:
Puficele pe locul 2 !!!!
facem galerie
votat si scorpiuta scumpa!
Si Antonia are o problema cu manutele; i-am explicat frumos ca de acolo nu curge lapte, ca s-a convins si ea doar, dar uita repede ce-i spun si in secunda urmatoare iar e cu ele in gura
ea suzeta o musca, trage de ea ca un caine de halca de carne si nervoasa o scuipa ! cred ca am insistat prea mult cu suzeta, ca atunci cand nu mai vrea sa manance, la fel face si cu titile mele; deci eu ma dau batuta...sper ca pana s-o marita, sa nu mai suga degetul
aaa, si sa nu uit...Miruna e indragostita
avem la 6 ani niste discutii pe tema asta, de nu stiu daca sa rad sau sa plang
adipapazi spune:
sugu, votul 232.si saormele mele au latrat ieri doar fo 4 ore juma, de eram cu ta-su amandoi cu larimile in oki si nervii in glanda la maxim.
anymona, si cum pui capacul? ai un capac special? ca vad ca sita are o tija verticala in mijloc.
alinus, exista magimix la noi in tara?
sorina, abia astept sa ne zici ce a zis magister culcereasa.
declar ca papazi twins au mancat azi cate 1 mar intreg cu cereale!ma-sa merita maine masaj si intalneala cu fetele de la fiv in ungaria!
la multi ani bebeilor care se sarbatoresc azi.
maine mergem la prima sedinta de kineto.terapia bobath.pazea!
Elfica spune:
http://www.qbebe.ro/bebelusul/ingrijirea_bebelusului/greselile_mamelor_tinere_in_ingrijirea_bebelusului?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
sugubina spune:
mirela2 te pupez dragutza, ce fac motaneii? Maine e frumos, iesi in parc?
Ratusco si noi ne roadem mainile.Tocma am pus-o pe Marutzozaura in patucin si deja avea doo deste in gura.
Si avem si noi tot dermatita piele de gaina. Azi am fost cu ea ca de o sapt nu ii trece. Mi-a dat dr o cremuta - Dermocare, si a zis sa ii facem baie de doo ori pe zi (vaai!) in apa de tarate. Aceasta se prepara asa: in 5l de apa se fierbe un pumn de tarate. A zis sa nu folosim nici un gel de spalat bebe sau vreun ulei duoa baie, incercam 3zile asa si dupa sa o ducem la dermato (ne-a dat deja trimiterea).
Elfico - locu unu pe luna respectiva castiga un loc in calendarul anului 2012 si premiu surpriza. Avem sanse la premiul special (se mai si jurizeaza cica si nr voturi conteaza). Azi am fost pe la dr sa vedem de bubitele Marei si a zis ca locu doi ia un premiu surpiza ! Deci sa ne mentinem frateee..Ca pt aprilie nu mai am curaj sa va stresez cu voturi. Ati fost prea dragute si asa, si eu nu sunt genu sa insist asa. Si pt martie daca aflam de la inceputu lunii sa ne inscriem - sigur eram pe locu 1 - datorita voo!!!
Anymona - despre gatit la abur am si eu un soi de sita dinasta si pun peste oala care fierbe si deasupra capac. Am facut de multe ori asa legume si imi plac tare mult. Inca pt bb nu am bagat legume, da cre ca e mult mai ok asa decat sa le fierbem.
andreeacc cate kile are Ilincuta ta?Mercic de voturi!
Trece timpu cikas. As vrea sa ramana mici mici Puficele sa le tiu in brate mereu, sa opresc timpu. Cre ca aveti dreptate cand ziceti ca vor zbura lunile pana la 2y!
adipapazi deci ieri a fost ceva in aier..de toate saormele au latracinizat. Azi a venit dady !! si e de servici ca eu sunt si eu om uman si tre sa imi revin.
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
ral_eli spune:
lorin poveste-ne si noua discutiile cu miruna. sa stim ce ne asteapta si sa ne amuzam putin.
elfica nu sunt deloc de acord cu articolul ala
l-am asteptat azi pe tati ca pe painea calda ca sa-i predau matzul mofturos si el imi spune ca are un mail de dat.. de 2 ore sta pe laptop si cica mai are
numai pot frate, simt ca o iau pe campii
mami de Robert Petru
poze
Ramo_P spune:
ratusca - eu ii spun piele de gaina pt ca medicul nu mi-a dat nici un diagnostic nici un nume si daca am vazut ca asa cum mi-a spus el a trecut fara sa ii fac nimic nici nu am mai cautat. Lui Alex i-a mai ramas doar cateva zgrabuntele pe spate imediat sub ceafa, obrajorii si-au revenit nu mai sunt asprii s-au catifelat la loc, eu l-am dat cu crema nivea baby pe obrajori nu stiu daca de la ea sau pur si simplu a trecut...
In ceea ce priveste balutele eu ii spun zabalici ca toata ziua ii curge din gurita, pe suzi o tine dar incerca sa bage si degetelul pe langa...
Elfica - eu i-am dat cu lingurita ceaiul de colici si sab simplex-ul amestecat cu laptic de la mine, plus inca cateva lingurite de laptic sa se duca bine bine in stomacel si asa a ajuns lingurita prietena lui, deschide gurita cand o vede, sper sa ramana asa si dupa diversificare
Credeam ca numai al meu e indragostit de prosop, patura, si tot ce cade in mana...
ce frumos ca a inceput sa isi ia jucariile singura, mie mi se pare ca mai e asa de mulllttttt, stiu insa ca o sa treaca repede de nici nu stim cand se fac 2 ani si tre sa mergem la serviciu.
Brocolina - se poate se poate, poftiti va rog in barlogul nostru
sugu - votul 235 de la noi, sa stii ca daga te bagi si pe aprilei eu un va sustin pana la capat
ral_eli - tks
noi am fost astazi la plimbarica de doua ori o tura dimineata si o tura seara, el de obicei doarme ca ursul in barlog cand iesim afara, acum la tura 2 a stat treaz l-am luat in brate si i-am prezentat copilasii care se jucau in preajma, locul de joaca unde o sa manance el nisip cand nu sunt eu pe faza, leganutele ... i-a placut la maxim
despre degetel eu ma bucur ca deocamdata el nu suge degetelul il roade, poate se lasa de meserie si ramane cu suzi