Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

andreea super. eu mai am 1 kg ca sa schim prefixul la 8...dar parca acum stagnez si imi vine sa las totul balta dar ma tin tare

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

sashenka, multa sanatate puiului
Pe mine ma apuca depresia. Eu am o greutate care incepe cu 4 Imbracata arat hot mamma, dar cd ma uit in oglinda dezbracata imi vine sa ma bat singura Nu inteleg ce s-a intamplat, ca niciodata nu au atarnat pieile asa pe mine. si in plus am vreo 2 cm de grasime pe burta. Disperarea mea vine din faptul ca pe 30 mai plecam cu prietenii la turci. Eu sunt singura cu 2 copii, celelalte au ori un copilas mai mare, ori nici un copchil. Si vreau si eu sa arat bine
M-as duce la vacum...Dana, cum e? A dat rezultate la tine?

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor am avut o noapte groaznica...sasha a facut iar febra mare..cu frison...am stat si l-am pandit toata noaptea, horea s-a trezit de 4 ori....sunt varza

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor am avut o noapte groaznica...sasha a facut iar febra mare..cu frison...am stat si l-am pandit toata noaptea, horea s-a trezit de 4 ori....sunt varza

Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma

vai ce groaznic...
eu cel putin pt un ochi umflat care curgea intro dimi am plans o zi... cu toate ca v'am zis cum ma bateam eu gravida cu pumnu in piept... asa ca la frisoane nu stiu cum as reactiona...
INSANATOSIRE GRABNICA!!!
p.s: si felicitari pt kg... eu am o greutate de nota 10 inca... farte greu si foarte urat ca nu ma mobilizez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Neatza!

Sashenka, imi pare tare rau pt Sasha! O cafeluta de la mine.
Ana_vio, ma bucur mult sa te revad pe forum.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetelor multumim tuturor pentru sustinere si v-am ascultat sfatul ...am pus la semnatura unde sa votati scorpiuta

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Amelia
Heidy, multumim de urari!
Brocolina, bine ai venit!
Adi, felicitari pentru progresul cu diversificarea.
Lorin, e foarte scumpa Miruna. M-am super distrat! Abia astept sa vad ce perle o sa scoata si Tudor.
Pentru candida, mie dr-ita mi-a dat Klion ovule in prima luna cand aveam o bruma de lapte.
Sashenka, multa sanatate lui Sasha!
Imi si imaginez ce gradina frumoasa ai. Nu pot sa-mi dau seama cum reusesti cu 3 baieti sa te mai ocupi si de altele. Jos palaria!
Tinker_Bell, ce dulce e Eva, cum doarme ea de manutza cu iubi ei. Cat despre intorsul caputzului din 2 in 2 ore mi se pare cam mult. Stiu ca asa se recomanda, dar eu nu am facut-o cu Tudor si nici nu intentionez. De parca o sa stea copilul cum il pun eu. E papusa cumva?
Iti doarme toata noapteaaaaa? Sunt invidioasa
Ana_vio, bine ai revenit pe forum.
Sugubina, felicitari pentru locul 2. Din pacate eu am revenit prea tarziu pe forum, dar de azi imi fac cont si votez zilnic si Puficele si Scorpiuta.

Cu chiu cu vai am recuperat ce ati scris in ultimele 2 zile cu copchil marait langa mine din cauza de Rotarix.
Revin putin mai tarziu dupa ce il hranesc sa va povestesc experienta de alaltaieri de la Culcer.

Mami de bebe Tudor Alexandru (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Sugubina, felicitari pentru locul 2. Din pacate eu am revenit prea tarziu pe forum, dar de azi imi fac cont si votez zilnic si Puficele si Scorpiuta.

multumim....

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Votul 22 la Scorpiuta si 17 la Pufice!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi
multumim....

Cu placere!

Mergi la inceput