118!!!Nu stiu sa spun mai mult...Am dus rezultatul la clinica, am ecografia pe 9 iunie.Sunt fericita, vreau sa traim toate aceasta fericire.Dumnezeu sa ne ajute!
felicitari aerlilian ma bucur pentru tine si asteptam prima ecografie... eu pe 2 ma duc si am mari emotiiii
Multumesc, Ligia!Am o mare nedumerire...am uitat sa intreb: continui sa iau si aspenter pana la eco?Acidul folic si utrogestanul nu le voi intrerupe, dar aspenterul?
aerlilian felicitari! E beta de gemeni! 

Eu zic sa iei aspenterul! Sanatate!
30+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
Tebligia, Aerlilian, felicitari! Sa va traiasca puiutzii, sa va bucurati de veste, sa traiti momentele astea cu multa intensitate si incredere in Dumnezeu pentru ca viitorul va va aduce o minune.

. Mrg, te asteptam si pe tine cu vesti!
Fly, ce mai face gargarita ta? Cum te mai simti?
12+
multumim frumos elena sa stii k asa fericire nu am trait niciodata in cei 32 ani ai mei. mai am si eu o intrebare trebuie sa fac mereu testu beta?
Testul il repeti in cazul in care valoarea este mica, sa vezi daca ea creste in mod corespunzator.La tine este mare, asa ca nu e cazul sa repeti, de aceea te-a programat direct la eco.Hai sa incercam sa ne relaxam putin, vrei?Suntem gravide!!!
da suntem gravidutzeee.. am citit k unele doamne il fac in fiecare saptamana si am crezut k asa este normal