Mar-Apr(194)Hai antgues,madutza!Bv clabut,sorinam!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Picky_toto,SS_Brya bine ati venit acasa refacere rapida si bebei mancaciosi si necolicosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

picky, bine ati revenit acasa. Sper sa va intrati repede in ritm

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Pauza sa fac cap nou.

Poate daca-l fac eu, e cu noroc pt Strumphi si naste

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

cap nou

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna fetele!

Doresc sa o felicit pe clabut

Felicitari din suflet!!!

In alta ordine de idei, sunt ok cami_antonia, doar cu prezenta disconfortului specific acestei perioade de sarcina.

Insa, ma tin tare ''pe baricade'', gatesc, robotesc, cu alte cuvinte ''alerg de colo colo''. Ce pot face?! Incerc sa las lucrurile sa vina de la sine...

Am inteles ca antagues e la dr deja, ... sper sa reuseasca ceea ce si-a propus cu dna dr.

strumphy tu? te pregatesti ptr dr? nu? Ce sa-ti urez? sa fie bine, si sa ai incredere in micuta ta...ca va veni, ....acus, acus .

ioanna multam de majorete! Ma amuzati...cu ele, ...
yony tare scumpa pitica ta, ... te felicit inca odata!

Sabryna la fel, ... o scumpa... bine ai revenit cu micuta cu tot!

azaz imi pare tare rau ptr micuta ta. In legatura cu ciorapeii nu stiu sa-ti raspund, poate fetele celelalte... Dar ce s-a intimplat cu micuta? Uffff sanatate multa!

Restul mamicilor vad ca sunteti tare in forma, care mai de care... mai slabe, ba cu 1 kg...ba cu mai multe kg...ba fara colici, ba sin exclusiv...va felicit la comun!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Buna fetelor,

De ieri suntem si noi acasa.
Anna Christina s-a nascut cu 3260 gr, 49 cm la ora 09:58, apagar-ul nu-l stiu din pacate..ca au uitat cei de la spital sa completeze cartea.
Eu ma refac greu dupa operatie, am dureri foarte mari de nici dreapta nu pot sa stau..parca la prima cezariana a fost mai rapida recuperarea.
Anna papa bine san si doare mult ziua, in schimb noaptea e dezastru, plange si cere atentie multa, asa a fost si la spital, parca stie ca a venit noaptea si trebuie sa doarma cu mami in pat, iar eu de abia ma pot intinde si ridica din pat..iar de dormit pe o parte nici nu se pune problema.
Cea mare doarme cu tati si mi se rupe sufetul cand o aud cum ma striga noaptea in somn, dar voi recupera eu dupa ce ma refac.

In concluzie sunt cu somnul in urma si ff ff obosita..sotul e si el la fel, ca el trebuie sa le faca pe toate acum..dar ne punem noi pe picioare

Va las acum ca a pregatit sotul masa, apoi incerc sa culc fata cea mare.

Va pup pe toate, va urez nastere in continuare la restul si felicitari noilor mamici, bebei sanatosi si papaciosi.

Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 39+ o mai mica

AMR: vineri 25 martie

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Felicitari si refacere rapida!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 39+

Mergi la inceput