Mar-Apr(194)Hai antgues,madutza!Bv clabut,sorinam!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

neata fetele!

am aparut si eu; am asa o dimineata...m-am sculat cu o durere de cap, dupa care am picat in butoi si am umflat ochii de plans...si acum ma doare capul si mai tare...

ma duc sa citesc din urma si revin

35 +

AMR MAXIM 23 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

draguta lasa butoiul ca nu iti trebe de asta

oricum, fugi inapoi si du-l de unde l-ai cumparat si zi-le sa-ti dea banii inapoi sa ai bani de-o cioco si un chico in oras

hai hai... lasa prosteala ca butoiul era a meu, zi repede unde l-ai gasit sa stiu cum sa-l ascund mai bine data viitoare

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata cu intarziere fete dragi!

Azi am fost la ultimul set de analize la maternitate (coagulare si hemograma); am mers cu mama (ca sotul e la munca), si ce ne-am gandit noi, ca tot e aproape, sa mergem la IKEA - n-am stat insa mult (ca mi se intareste burtica), am mai luat niste prostioare pentru bebe, si am venit apoi acasa. Si am ras cateva piscoturi ca si mie mi-era tare pofta de dulce... dar am arsuri azi, nu stiu ce am facut sa le merit

Aseara bebele s-a jucat in burtica 2 ore!!! cred ca nici el nu mai are rabdare, abia asteapta sa ne intalneasca!

Am si eu o intrebare - voi de la ce varsta incepeti sa faceti masaj la bebe dupa baita? de la inceput?

Strumphi, multa bafta la doctor, sunt tare curioasa ce zice! Eu iti doresc din tot sufletul sa nu se mai prelungeasca asteptarea!
Ioanna, de ce sa fii trista? bebe se apropie, de maine incepe de-a binelea primavara, numai motive de fericire!
Ally, data viitoare va fi pe bune, sunt sigura!
Antguess, bafta multa la nascut
Madutza, si maine e o zi, succes cu regimul!
Madutza Bra, bravo pentru primul kg din regim, urmeaza si altele!
Alina06, si eu tot magazinele Z ti le sugerez pt body cu mesaj (cred ca sunt in Pitesti din cate va aud); si cele de la H&M sunt dulci, sunt si caciulite cu acelasi mesaj.

Ma duc sa ma intind un pic, va imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalas

AMR 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

Vroiam sa va mai spun ca la capitolul precedent ultimul mesaj e asta de la claubut:
"Buns sears. Noi am nascut azi 29 pe la ora 18 pe bebe Reused Abstruse, greutate 3460 si 52 cm, Apgar 9. Va pupam.

mami de Matei Alexandru(21.03.2007) siin 37s cu Eduard Andrei"

Felicitari clabut !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

am citit si am revenit

hai madutza

hai antguess

felicitari clabut

am vazut ca ati vorbit despre bautul de cafea, eu inainte de sarcina bagam si 4 cafele pe zi;cand am aflat ca vine bebe am redus la 1, apoi am ajuns la 2;am tensiunea mica si ma doara rau capul; cred ca si la alaptat merge o cafea, ca n-o fi foc

madutza_bra - ma bucur ca merge bine cu regimul; woooww...1kg in 3 zile e supeeeerrr

strumph - asteptam vesti si tinem pumnii pentru dupa- amiaza; ma bucur ca ai gasit pe cineva sa se ocupe de gradina, asteptam sa ne pui pozici; te pup si iti multumesc pentru sustinere, cred ca e doar una din zilele acelea in care hormonii isi fac de cap;
am scos butoiul la licitatie
aaaa...si ma intrebai de durerile de masele si spate; au mai trecut dar dupa cum se vede suma "viciilor" ramane constanta; tot ma doare capul...

va pup pe toate, mamici si burtici, o zi frumoasa sa aveti!

ma duc sa fac o mancarica de mazare ca am o

35 +

AMR MAXIM 23 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

fetelor...am vrb cu doamna doctor si mi-a zis sa vin la spital sa ma vada...probabil ca ma si naste pt ca a zis ca e de doua zile in spital si nu mai rezista daca ma apuca nascutul pe la noapte....
tineti-mi pumni va rog...intru de la spital sa va zic ce si cum

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

bafta,nastere usoara!!!

Mergi la inceput

roxy_s din pacate asa e cu colicii, ei deobicei seara isi fac damblaua dupa ora 18

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

si acum ..Buna diumineata!

Afara ploua, dar gradina parca a inverzit mai tare, e asa placut...

sper ca azi sa am ceva chef de treaba, ca n-am facut nimic in ultimele zile

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mada pe unde locuiesti tu de ai si gradina?Ce mult mi-ar placea si mie sa stau la curte cu copii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada mai spune ceva de bine sa ma mir pe tine!!!!! ieri ma miram, cum poate bebelina ta sa aibe ultima masa la 21 apoi la 3-4...ehheiiii uite mnunea...Luc a avut ultima masa la 22 apoi la 4!! si aia i-am dat-o eu in somn...ca mi se parea prea mult timp pauza asa ca....hai mai zi ceva azi...

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

pot sa zic de mine? azi e a treia zi de regim si am minus 1 kg
..se pare ca se poate slabi si mai mult de 1 kg pe sapt, cel putin la inceput

pS: in timpul sarcinii tu vorbeai numai de regimuri si acum se pare ca am preluat eu stafeta

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Felicitari mada ,ce ma bucur ca se vad deja rezultatele!!Asta cu siguranta te va impulsiona sa continui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

miki dar mie mi-e ca da lapticul afara la baita daca ii dau inainte. am incercat o data asa la inceput si a dat laptic afara. a ta nu da?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

si eu ii dau sa pape lui Alex inainte de baita daca ii este foame, dar nu mult, atat cat sa-si potoleasca putin foamea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

si cum nu-mi ajungea sa salivez la tortul anaxenei..l-am vazut si pe-al lui yoni..acum chiar ca-mi curg

mai eu am o pofta de dulce incredibila..abia ma stapanesc..si o foame de lup oare mai trece sau asa o tin toata perioada alaptarii ?

mami de 2 prichindei

Exact la asta ma gandeam si eu aseara, poftesc mai rau ca in sarcina, cica motivul ar fi si faptul ca am acumulat oboseala.

Mergi la inceput