Puiuti de Sept-Oct 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Salutare fetele.
Iris_k din cate stiu eu sunt importante analizele mai ales cea pentru toxoplasmoza ,daca nu ai avut si nu ai anticorpi este periculoasa in sarcina si atunci trebuie sa repeti periodic analizele.
May eu din cate am citit si am inteles la trombofilie de obicei se opreste sarcina in evolutie pentru ca este sangele prea gros si nu se alimenteaza cum trebe embrionul de aceea sunt sanse mari sa se opreasca sarcina in evolutie si cand este mai avansata.
Asa cum v-am spus ieri,inainte sa ne ia sange pentru dublu test ne-a explicat putin despre examen ,procente si alte cele.Mi s-a parut interesant faptul ca daca valoarile de hormoni sunt alterate iti recomanta alte examene de sange pe care trebuie sa le repeti mai tarziu pentru a nu aparea probleme.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Loredana, deci avem mamica de Arcadia. Foarte tare!

Seidana ...e destul de urata situatia ...iar bancile - ce sa mai vb- te jupoaie de viu...

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

oana nu e nimic f special la Arcadia. preturile la consultatii/ecografii sunt aproximativ aceleasi cu cele de la cabinetele particulare din Iasi. noi am ales sa mergem la un doctor angajat Arcadia in speranta ca vom reusi sa nasc acolo pentru a scapa de stafilococul auriu de la Cuza-Voda si locuim f aproape de spital. iar in privinta preturilor la nastere in prezent sunt comparabile cu cele de la Cuza-Voda ( om vedea daca nu se vor schimba intre timp treburile ). nasterea naturala fara anestezie epidurala ne-ar costa dupa grila actuala de preturi 2300 lei, iar cezariana vreo 3400 lei. din cate am aflat la o nastere la Cuza-Voda prin cezariana (cu rezerva) se da cam 2000-2200 lei. deci diferenta nu este FOARTE mare.

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Fetelor, ma insel sau Helena nu a mai scris de ceva timp?

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Hellena_d din 24 martie nu a mai scris. De joia trecuta. Ultima data zicea ca e racita, avea febra. Sper sa fie bine

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Off ce ma ingrijorez cand numai scrieti cate una.Nici eu nu-s prea vorbareata si nu scriu zilnic dar macar la 3 zile salut.
Sper sa fie bine!

18 +

Mergi la inceput

Iris, Puscasiu e bun, din ce am auzit. Sunt medici care nu recomanda astfel de analize. Dar sunt care insista mult pe ele.
E bine de facut torch, chiar daca costa ceva, pentru ca sunt boli pe care daca le faci in sarcina, risti malformatii, pana la pierderea sarcinii. In mures cel mai ieftin e 250 RON, la zonamed sau doramed.
La puscasiu unde te duci la control? Ca el colaboreaza si cu nova vita.

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Seidana, nu te mai gandi la ce ar fi fost daca... Se vede clar ca ai multa durere in tine, nu o creste cu chestii legate de decizii, bani, credite, masini. Pana la urma cu totii mai gresim, si alegerile pe care trebuie sa le facem in viata sunt multe si complicate. Nu are rost sa analizam ce fac sau ce au facut altii, ce decizii au luat, sa ne umplem sufletul cu ura impotriva celor care profita, inseala si mint. Trebuie sa invatam din greseli, mai ales ale altora, si sa trecem mai departe.
Pastreaza-l in mintea si sufletul tau cu ce a avut mai bun, uita de tot ce a gresit, uita de omul din el, aminteste-ti doar de fratele tau, si tine minte doar de ce l-ai iubit si il iubesti.
Cand am citit de fratele tau prima data, m-am gandit ca de acolo de unde e , ti-a trimis un cadou, poate chiar sufletul lui, si e acolo la tine in burtica si creste.

Imi cer scuze daca am intrat pe un teritoriu prea intim si dureros

12+

Bijuteriile mele

deci am citit mesajul de 4-5 ori pana acum si .. cu greu ma aduc... Sa stii ca nu stiu si nu imi amintesc nimic rau despre el, decat despre ultima intalnire cand m-a rugat sa stau cu ei( el si fetita ) sa ne dam cu barca si am refuzat p motivul ca sunt grabita, sau cand i--am dus praji lui preferata si l-am pus sa imi zica cat ma iubeste, sau cand imi arata cum va fi casa mea lanaga ai lui...
Sa stii ca mi-as dori enorm ca sufletul bebelui sa fie al lui, sa fie baietel si sa ii semene picatura.. din cauza asta am inceput sa sper ca exista reincarnare..
Il iubesc dincolo de moarte , si mai presus ca orice...

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

nici eu n-am facut torch dar nici nu stiu ce e ala zau........

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Iris bine ai venit... nu e obligatoriul torchul, e recomandat inainte de a ramane insarcinata...virusii pot crea malformatii...

Da si eu m-am gandit la hellena.. insa ea oricum nu scria f des... sper sa fie bine

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Seidana, eu cred in reincarnare. Am idei mai ciudate despre natura si om, dar budistii cred in reincarnare de mii de ani, si cultura lor e mai veche decat a noastra cu muuult.
De asemenea cred in karma, si in wa (linistea interioara). Si tot asa cred in al XX-lea simt, extrasenzorial, care ne zice muulte, dar nu stim sa-l citim. Care tie iti zice ca poate e baiat si poate are ceva de la fratele tau. Si daca va fi fetita, tot de la el vine, ca reincarnarea se poate face in orice altceva.
pentru tine si durerea ta.

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput