Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

babyblue iau vitamine pregnacere de vreo 2 luni dar mananc normal cat de cat ..problema e ca la birou nu prea ma misc stau pe scaun...si acum am terminat programul trebuie sa fug ..ce bine!!! va pup ...o zi buna!

26+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Fetelor scuze ca ma bag in discutie, sunt de la odiseea vecina, sept-oct cu DPN in august la sfarsit, in fine..
Am vazut ca vb de centura de siguranta si airbag...
Nu vreau sa ma bag in deciziile voastre si in parerile voastre, insa cu siguranta centura poate salva vieti.. va zic asta pt ca la 15 s am avut un accident de masina cu dauna totala, aveam si eu si sotul centura si eu nu am patit nimik, nici macar o zgarietura,sotul 2 vanatai si o lovitura pe mana.. s-au declandat airbagurile si laterale si frontale .. cu siguranta daca nu aveam centura eram mult mai rau loviti..
Cu siguranta prin luna a 7-8-a nu voi mai purta centura , voi reduce mult si mersul cu masina, dar pana atunci chiar cred ca poate salva vieti..

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Seidana....imi pare rau de accident.....Slava Domnului ca sunteti bine toti 3 .
si eu sunt de parere ca centura poate salva vieti.

20 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Seidana....imi pare rau de accident.....Slava Domnului ca sunteti bine toti 3 .
si eu sunt de parere ca centura poate salva vieti.

20 + Arianna-Maria

Si eu gandesc la fel, dar cand deja ai peste 5-6 luni centura poate face foarte mult rau bebelusului la o frana mai brutala . Nu este bine nici cu nici fara

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 26+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Nu ne ramane decat sa ne rugam la Doamne-Doamne sa ne fereasca de accidente

20 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Cred ca ceva de genul ar fi mai indicat...

23+ cu Eliza Maria

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Avem si noi NOUTATI !!!

Se pare ca vom avea FETITA !!! Asta ca sa mai echilibram putin balanta, plus ca in principiu cam asta ne doream

Toate sunt la locul lor, e cu o zi mai mica decat varsta estimata, dar doctorita ne-a asigurat ca nu e nici o problema, in principiu toate bune.

Kilogramele puse ... asta e pentru mine un subiect sensibil, pentru ca eu sunt deja tare plinuta, desi am slabit 20 kg asta vara, inainte sa raman insarcinata (si cu acest scop ), tot am ramas cu multe kilograme in plus si imi va fi foarte greu cand sarcina va creste ... Ar trebui sa fiu un pic mai atenta la ce mananc, dar uite ca mananc si junk-food (pizza, McDonald's, shaorma) si dulciuri cat cuprinde si nu e bine ... Astea nu-i folosesc la nimic lui bb, nu fac decat sa-mi adauge mie slanina pe burta si pe fund

Airbag-ul si centura - aici e un subiect sensibil ... Eu am ales sa port centura, deocamdata nu ma deranjeaza si mi se pare periculos pt mine sa n-o port, dar cand mai creste sarcina, o sa aleg sa merg in spate, ca sa scap si de centura si de airbag.

21+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Seidana, imi pare tare rau pt accidentul suferit! Ma bucur insa ca esti bine.

Stiu si sunt absolut constienta de avantajele purtarii centurii, mai ales ca sotul a avut/vazut ff multe cazuri la spital cu oameni salvati de centura.

Am purtat si eu centura pana mai acum, dar de acum ma cam strange si, ma repet, dar imi este frica pt bebe

Ne ramane doar sa ne rugam sa ne pazeasca Dumnezeu de vreun accident...oricand

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

M-am uitat si eu la centura aceea speciala pt gravide. Dar nu vad nimic special la ea ... cred ca sunt eu mai chioara, dar eu asa-mi pun si centura clasica, sub burta, nu peste ...

21+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Burtocika felicitari pt fetita!

Eu m-am uitat la "In pantec" de la partea 8 (pt ca de acolo este cu bebe de la 26 sapt)... L-am mai vazut mai demult, dar este asa de frumoooos

edit: de fapt de la partea 7

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput