Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Alexia, iti eram datoare cu ceva
Imi cer scuze ca revin asa tarziu, dar de abia acum am reusit sa iau legatura cu prietena mea ( a nascut la sp jud Ilfov, pe 01 martie)
Conditiile sunt ok, mancarea buna ( este adusa de o firma de catering).In salon, au stat 3.Doctora a fost super ok, iar banii i-a dat la sfarsitul nasterii.
A vrut sa-i dea 1000 lei, dar au sarit colegele de salon ca este prea mult si pana la urma i-a dat 800 lei.
Am uitat sa o intreb cu ce trebuie sa vii de acasa, dar nu este timpul pierdut
Daca ai anumite intrebari, te rog, mi le transmiti aici si o intreb

19+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Neatza!
Adra si Lulusor ma faceti sa rosesc! Iar de Maria sunt foarte mandra, e un super copil, ea e toata averea mea. Si mie imi place parul ei si de aia nici nu o tund. Bine, ea nici nu vrea sa auda de asa ceva. Sunt zile in care nu si-l doreste prins. Mai rau e la baie cand tre' s-o spalam pe cap pentru ca face un circ...
Anaemi realizezi ca toate eram manechine inainte de a ne ingrasa?
Intr-adevar nu prea se vad kg acumulate si aici ma refer la fetele care au mai mult de 8
Cristelle25 si al meu bebe (la 23 sapt. si 3 zile) avea 733g si ma gandesc cu groaza daca se va face prea mare, pe unde o sa-l scot

Maria (27 nov. 2007) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

mariaruxi, idem si eu ma gandeam ca e mare dar am vazut ca avem gravidutze care se lauda cu 800 ,900 de grame si m-am mai linistit..

26+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Neatza!

Anaemi realizezi ca toate eram manechine inainte de a ne ingrasa?
Intr-adevar nu prea se vad kg acumulate si aici ma refer la fetele care au mai mult de 8

Florina, la mine de la inceput a fost scurgerea mai abundenta....De fapt am zile si zile. In unele este mai putina si mai vascoasa, in altele....pfffff...muuuulta si apoasa ...Cateodata am senzatia ca am facut pe mine .

La mine ste mai mult in general cand fac mai mult efort sau sunt f obosita...ca azi ....

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza si de la noi ,

vorbeati de kg....azi la 20 sapt m-am cantarit si eu am + 6 ....mi se pare mult.
legat de centura de siguranta eu stiu ca este mai safe daca o porti ,sarcina fiind avansata ,bebe este mai sus si nu il supara centura.
eu o port ,pana acum a fost ok ,la fel ca inainte.

20 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Neatza si de la noi ,

vorbeati de kg....azi la 20 sapt m-am cantarit si eu am + 6 ....mi se pare mult.
legat de centura de siguranta eu stiu ca este mai safe daca o porti ,sarcina fiind avansata ,bebe este mai sus si nu il supara centura.
eu o port ,pana acum a fost ok ,la fel ca inainte.

20 + Arianna-Maria

La mine burtoiul este destul de jos ... si mi-e frica sa nu-l stranga pe bebe in caz de o frana mai brusca

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Lulusor nu se vad kg acumulate, numai burta e de tine, arati foarte, foarte bine!
Krissy, Filip are un profil frumos
Si eu mai folosesc centura, parca mi-e mai groaza fara.
Florina nu cred ca e cazul sa-ti faci griji, stiu ca pe masura ce sarcina avanseaza si secretiile devin mai abundente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Anaemi, multumesc mult pt raspuns. Ma gandeam ca ar fi improbabil sa am scurgeri de lichid amniotic, dar stii cum este... mai bine sa previi decat sa combati. Stau asadar linistita. Si la mine este uneori... de zici ca am facut pe mine.

Centura de siguranta - stiu ca este permis pt gravide sa nu o poarte. Pe mine deja ma deranjeaza desi nu prea se vede burta, si tin centura cu mana sau trag de ea mai mult a.i. sa fie mai larga.

Airbag - il intreb pe sotul meu, imi amintesc ca mi-a spus zilele trecute sa trebuie sa-l dezactivam, dar vreau sa stiu daca a citit undeva.
_
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Eu stiu ca nu e obligatoriu sa porti centura dar eu, de exemplu, nu pot sa conduc fara centura ...de 5 ani de cand am permisul, nu am mers niciodata fara centura, am impresia ca ma ridic de pe scaun daca nu sunt legata

Cand stau in dreapta prin oras nu port, insa cand plecam la ai mei o pun dar stau cu mana pe ea sa o tin mai lejera in timpul mersului.

La airbag nici nu m-am gandit sa-l dezactivez.

Crisspy, fericita de Razvi si 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Am pus poza la 20 de sapt....fata este asa din cauza kg
Anaemi ...ai dreptate exista si asa cu burtica jos

20 + Arianna-Maria

Mergi la inceput