Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
lulusor77 spune:
Asa..am reusit sa va citesc si eu din urma..

corry_28, thaimeed, mariaruxi, pufi79, ramyy, babyblue, roxybarbu, caty2585, Michelle, anaemi, lisssa, maribell, Babylicious si celorlalte fete pe care poate le-am uitat, multumesc mult pentru felicitari!
mariaruxi, imi plac pozele tale, iar fetita ta e o dulce 
Alexia, asa cum ti-au spus toate fetele, arati bestial blonda!!!!
babyblue, si la mine bebe e 2-3 zile mai activ, dupa care 1-2 zile abia daca da vreun semn. Dar cred ca e normal, n-ar trebui sa ne facem griji. Si inca ceva, eu cred ca imi simte foarte mult starea sufleteasca, si se anunta mai ales cand eu sunt fericita.
Felicitari pentru burtica de 19 sapt. Ajungi imediat la 20, trebuie sarbatorit
Sa mai pui poze. Bine ca stai acasa o perioada, ai scapat de stres (inclusiv cel cu mesterii). Acum ca ai mai mult timp si liniste, sa nu te-apuci cumva sa te stresezi cu bebe.
Michelle, felicitari pt 20 sapt. implinite si pentru miscarile lui bebe. Asa-i ca-i un sentiment incredibil? Iar burtica ta e BESTIALA!!!
anaemi, felicitari pentru masinuta. S-o stapaniti sanatosi.
maribell, ALINAOPREA, bravo pentru eco. Ce fain ca la voi a fost asa amanuntita si explicita. La mine nu a fost chiar asa, dar eu stiu ca bebe e sanatos, asa ca nu-mi fac griji.
sdcristian, adra_bell, mamutz, lisssa, tari fazele care vi se intampla din cauza concentrarii. M-am distrat de numa'
Si eu patesc tot felul, si asa ma distrez de ele .. (dupa ce-mi trec nervii, bineinteles.)
caty2585, thaimeed, oxidoni, maribell, gogoshika10, roxybarbu foarte faine pozele!!
crisspy, felicitari pt. rezultatele de la amnio si pentru fetita
!!!
anaemi. m-a distrat faza cu "burta de baiat, dar buze de fata". Tare de tot!
ramyy, ma bucur pentru rezultatul la amnio si pt. eco.
adra_bell, bravo pentru eco si bebeloi.
deeag, bine ai venit si felicitari pentru bebelina!
Iti doresc sa fie sanatoasa iar tie sarcina usoara!
crisspy, anaemi, Laura13, MihaelaV, Roberta, babyblue, ALINAOPREA, gogoshika10 multa multa sanatate!
mamutz, bravo pentru eco. Bine ca te-ai linistit.
roxybarbu, durerile pe care le descrii tu le-am avut eu in primul trimestru de sarcina, dupa care au disparut brusc. Cred ca apasa bebele pe vreun nerv, poate e asa si la tine.
Krissy, felicitari pt eco. Superba poza de la eco.
sling, wrap, o tema care ma intereseaza. Ma bucur mult sa citesc experientele voastre, asa o sa pot lua si eu o decizie ce imi trebuie.
Legat de epilare, eu m-am epilat ca si pana acum, singura, cu ceara (si ma epilez inghinal complet). Stiu ca riscul de infectii e mai mare in cazul folosirii cremei epilatoare sau a lamei. Problema care apare la mine de-acum e ca nu ma mai pot epila singura.
Despre costurile nasterii aici nca nu m-am interesat. Saptamana asta merg la spital sa ma inscriu si atunci vad ce si cum. Va fi probabil mai scump decat in tara, nu stiu cat acopera asigurarea (pt. ca nu am una privata), dar macar scap de datul spagilor (lucru la care nu ma pricep).
Legat de contractii, vad ca la voi de pe la 20 sapt. au aparut sau intensificat. Si la mine au inceput, dar nu des si nu dureroase. Sper sa nu se agraveze.
lulusor77
21+ 
Babylicious spune:
Buna dimineata burticoaselor!!
Legat de kg in plus...eu cred ca sunt codasa familiei....abia azi dimineata am constatat ca am inapoi toate kg care le aveam inainte sa raman gravida...bine...am si stat cu capu in toaleta 3 luni

si am si acum greturi, dar zic slava Domnului ca bebelina e bine, ca eu eram ingrijorata din punctul asta de vedere.
Ireth, iti doresc sa ai o zi cat de cat ushoara, si liniste multa la noapte! 
Krissy, bebe Philip e belea! sa fie sanatos si tu la fel!!
Ana, ms mult de link-uri, de cand stau pe dc, am colectionat si eu cateva, dar pe alea nu le aveam...
F frumoase lucrusoarele care le-ati aratat pe aici, si pup si burticile care le-am vazut de dimineata!
Eu m-am trezit cam speriata ca imi curgea sange din nas si sunt cam zapacita...dar imi revin
gasca de fete frumoase!!
23+ cu
Eliza Maria
Bebelina
lulusor77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui thaimeed 'Neata! Si eu merg azi la control si abia astept sa vad ce mai face bebelina! la burtici,pitici si strumfite!Theo 24+ Maria Ruxandra |
Bafta multa!
lulusor77
21+
Babylicious spune:
ana...de air bag nu shtiu ce sa iti zic, dar centura shtiu sigur ca nu esti obligata sa o porti...eu o port doar cand conduc eu, ca altfel chiraie de zici ca e nebuna mashina...dar cand stau in dr nu o port...teoretic airbag-ul fara centura face mai mult rau...dar eu incerc sa nu pun raul inainte...
23+ cu
Eliza Maria
Bebelina
cristelle25 spune:
Teodora, bafta la eco!!
Anaemi , eu inca nu am pus poze cu burta la 26 de saptamani , dar urmeaza, ca sa vedeti si voi burtoi!!![]()
26+ cu
Vlad Rafael
corry_28 spune:
| citat din mesajul lui cristelle25 Lulusor e tare frumos patutul...La noi problema e urmatoare: o data la 5 luni schmbam apartamentul aici daca plecam acasa in concediu asa ca trebuia sa ne gandim la ceva care sa se transporte usor si care sa sa se asambleze/dezasambleze repede..Din pacate locuim in regim hotelier, desi nu e chiar hotel..asta e o sa avem bebeloi plimbaret...Si da.. e foarte emotionant sa vezi puiul ce face el acolo in burtica si dupa fiecare ecografie sunt in extaz Si cu kilogramele am vazut ca se laudau numai cele care au pus asa cate 4 , 5 ...anaemi a spus 9 si cred ca alte burtici cate 10 si chiar ma intrebam de burticile care au aceeasi varsta ca a mea... Nu mai conteaza ...eu nu ma abtin ce mi-e pofta , mananc dar incerc sa compensez cu un pic de miscare, inot.. Oricum , imi pare bine ca am o sarcina usoara si ca bebe meu e relativ linistit , mai nou mi-am dat seama ca sughita.. Sunt o mamica fericita!!! Pupici la toate burtoasele!! 26+ cu Vlad Rafael |
[b
Cristelle, stai linistita, eu am pus 4-5, dar.......AM DOAR 19 SAPTAMANI!!!!!
Stai linistita, vin tare din urma
19+cu
si
corry_28 spune:
| citat din mesajul lui anaemi Neata fetele! Si eu sunt super adormita si-mi este super somn...deci te inteleg perfect Ireth...diferenta este ca eu stau acasa si la pranz, cand o sa doarma Anastasia o sa trag si eu un pui de somn Am vazut poze cu burtici ff frumoase ...Dar am si eu o intrebare ![]() Krissy felicitari pt bebe Philip sanatos si frumos ! ![]() Diseara ma duc si eu la doctor la un control. N-am mai fost de prin ianuarie si cred ca este prima data cand abia astept sa ma duc sa vad dace este totul in regula cu colul, dupa toate contractiile pe care le-am avut. Si vreau sa va intreb si eu ceva. Airbag-ul de la masina, din dreptul scaunului unde stau, trebuie dezactivat? Este vreo pb daca merg cu el activat? Centura de siguranta este obligatorie pt gravide? Eu nu o mai port pt ca mi-e frica sa nu-l stranga pe bebe in caz ca o fi nevoit sotul vreodata sa puna o frana mai puternica ! Si plus de asta imi este si incomoda ! Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+ ![]() Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Despre airbag, nu stiu...
In ceea ce priveste masina, in regulamentul auto, era ceva de genul: sunt "scutiti" de la a purta centura: ......si femeile insarcinate ( cele ale caror sarcina se vede) si cum la tine se cam vede
Eu conduc in fiecare zi, si cateodata ma deranjeaza centura.Uneori nu o mai pun, dar imi este si frica fara....

19+cu
si
cristelle25 spune:
da.. da si eu la 19 saptamani aveam deja 10 kile in plus![]()
Bebe sa fie sanatos ca eu de restul nu ma ingrijorez ...am mai avut kilograme in plus si inainte fara sa fiu insarcinata si am reusit sa le dau jos
ma ajuta si clima de aici ...in general de la 26 la 34 de grade tot timpul anului..
26+ cu
Vlad Rafael
Babylicious spune:
eus htiu ca este periculoasa centura de siguranta...Shtiu ca exista la mothercare daca nu ma insel o centura care sa o inlocuiasca pe asta...si care sa exercite presiune asupra bazinului si nu asupra burticii...in caz de ceva, Doamne fereste, pt sarcina e mai bine sa nu o ai...bine...asta presupunand ca mergi cu viteze normale..
23+ cu
Eliza Maria
Bebelina
v_florina spune:
Buna dimineata fetelor. Felicitari pentru cele care au facut eco, sanatate celor care se simt inca rau.
Eu mi-am revenit partial din raceala, insa ii datorez totul sotului meu care m-a ingrijit cu un asa devotament si mi-a suportat irascibilitatea de om bolnav. Astazi sunt la lucru si in afara de nas infundat nu mai am nicio problema. Este singura raceala care mi-a trecut in 3 zile, si fara niciun medicament.
Imi voi completa si eu datele, insa pe mess sunt numai la serviciu, acasa sincer nu mai am asa chef de socilizat pe mess.
Am o intrebare pentru cine cunoaste. Am inteles ca la un moment dat scurgerea de sarcina devine mai apoasa. Este normal sa devina asa fluida de la 20s? De cateva zile scurgerea mea este apoasa, si ma gandesc cu groaza ca ar putea fi o scurgere de lichid amniotic.
La ultima eco facuta acum 3 saptamani colul era inchis si avea o lungime de peste 4,5cm.
Va doresc sa aveti o zi linistita si fara stres.
19+

Anamaria &