Mamici si Gravidute Italia (99)
Raspunsuri - Pagina 3
monica2008 spune:
hai STEF spor la gimnastica
ALLY ....da de ce te_au tinut asa de mult in spital si azi ti_au dat drumul,daca maine ai termenul?nu mai inteleg nimic
LAlexandra spune:
Ciao...
eu sunt intr-o stare tareeeeeee naspa...adica a trecut virusul lui Ale la mine, iar de ieri m-am mutat la baie.
asa ca, va las
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
Roxali spune:
LA MULTI ANI ANAIS!
Ally lasa ca pana la urma tot nasti
Ioana nu combat cu tusea fetei din iarna, dar in oct a luat un tratament omeopatic si o data antib din cauza febrei(traheea!)...cam din ian in fiecare luna, acuma are febra si un virus intestinal , sper sa nu vina si diareea
Deci, am fost azi la pediatra ptr pitica, gat rosu si inca mai are episoade de febra,seara mai ales + varsaturi, dar ce-mi place de ea cai tare, combate si bea multe lichide
Abrambu pai pana de P ii cumpar mereu hainute ca vine caldurica, de fapt are mai multe ca mine
DANA iti menti tonusul de la curatenie
kemsy spune:
Salutare!!O sa va cer daune sa platesc dentistul, mi-au cazut plombele cand am vazut cat ati scris!!!!
abramburika, weleda gasesti si la Le cupole, la farmacia aia unde sunt multe produse/jucarii chicco. eu de acolo iau sapun, doar asta folosesc ca si detergenti pentru L.
danangie, e bine cu dadaca, L e fericit cand o vede...deci ii place de ea Tu cum stai cu cautarea, te-ai decis la vreouna?
daviduca, eu ii dau capsuni lui L. Asa cum zice si brambu, da-i cate putin la inceput sa-i vezi reactia.
yoana! Ce activa esti!!Giulia ce mai face? Poze nu mai pui?
Revin dupa ce citesc si capitolul asta...cat e pana acum!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
Roxali spune:
Bune produsele Weleda, dar scumpe ...la pitica le-am folosit mult fiind mai delicata la pasa
Stefi pai merge mai intai la mare si dupa la munte Abrambu...pai
floare de colt
imi pa ce mult motoul
moama ce ma chema mandra nu ma lasa neam
kemsy spune:
Asadar....
yoana, pisica nu mai e la noi, am lasat-o asta vara la mama dar ma gandesc sa o iau vara asta. Dar lasa dea paaar!!!!!!!!Si nu mi-e de mine, ca eu am blanita pe interiorul stomacului de la cat am inghitit, dar de L. Imi place filosofia ta de viata, merg pe acelasi principiu, daca nu ne bucuram de lucrurile marunte nu vom sti sa ne bucuram la nimic.
abramburika, rusinica!!!Fac cornulete, vii?
danangie, filmul ala m-a impresionat cu atat mai mult cu cat stiu ca e asa si in realitate. V-am zapacit pe toate . M-a uimit cat de ampla era reteaua de traficanti, incepand cu agenta de voiaj, m-a uimit cat de hiene sunt unii oameni si mai ales, m-a daramat cand am vazut ca i-au luat si copilasul fetei. Eu sunt mai sensibila cand e vb de copii iar de cand am vazut filmul am devenit si putin paranoica
Lalexandra, ceai de menta!!!Phuuuuuuuuuu!!!phuuuuuuuuuuuuuu!! Sa fuga norul negru de la voi!
Ally, ai sunat ieri pe la 15? Eu am gasit 2 apeluri de la un nr necunoscut, am sunat inapoi dar mi-a raspuns robotul de la wind. Sorry daca erai tu. Trimite-mi si nr tau, il inregistrez si gata, voi fi pe receptie Vad ca bebita mai vrea sa stea putin la caldurica.
Trebuie sa vad si pozele si sunt la zi
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
LAlexandra spune:
Ali ti-am raspuns cu biletele de avion.
Am uitat, pretul e fara bagaj de cala, adica doar bagaj de mana de 10 kg, fara lichide insa in el.
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
LAlexandra spune:
eu va las, am fost in stare doar sa citesc.......
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
Roxali spune:
Eu cu dansul mai lucrez Stefihttp://www.youtube.com/watch?v=CFysPfcOH54&feature=related
poate te ajuta si pe tine
Raluk31 spune:
Revin cu vesti,fetele!
Despre Franta,totul ok.Acomodarea e usoara,avand in vedere ca am mai fost in orasul in care locuiesc si ca vorbesc limba.Daca e ceva complicat cu hartiile,ma ajuta socrii,ca omul e ocupat cu munca.O am si pe mama,sprijin la cresterea printeselor.Ce e greu..ca Anais are asa o personalitate,ca abia abia o stapanesc,ca Maeva nu sta picatura singura.Fiecare are nevoie de cineva suta la suta prezent.Deocamdata e posibil,insa cand pleaca mama,trebuie sa le dau pe brazda.Daca nu m-or da ele pe mine:)
Fara sa vreau,fac mereu comparatii cu Italica.Acolo era usor sa diversifici copilul,aici sunt mancarici gata amestecate,pline de tot felul de ingrediente,pe care Maeva nu le agreeaza,iar ,ca sa fac reteta magica cu care a crescut Anais,nu am carne extra la borcan..Acolo vaccinurile erau gratis,aici se compenseaza o parte din cost.Acolo vizitele la pediatru erau gratis,aici doar o parte din ele.Acolo nu plateam impozit si in calitate de chiriasi,aici da..Ce imi place mai mult,oamenii sunt foarte politicosi bonjour,madame..merci,madame..bonne journee,madame..au plaisir..etc:)Gradinita la care va merge Anais in toamna e la nici 5 minute.Am inteles ca in primul an pot sa o las numai dimineata,ceea ce eu intentionam sa fac toti anii de maternelle..Macar asta e gratis:)Iar croissantele sunt adorabile!Ca sa nu mai zic ca am devenit dependenta de branza:)V-ati facut o idee?Cum am timp,va mai scriu!
Sa aveti grija de voi si de copilasi!Pe curand!