Mamici si Gravidute Italia (99)
Raspunsuri - Pagina 4
AllyLaur spune:
Buna ziua fetelor!!!
Nu am mai intrat aseara ca m-am luat la povesti cu mama si cu Laur si apoi cina, dus, etc....
Fetelor, va povestesc asa in mare:
Sambata pe zi am pregatit cu mama tort, salate...etc pt ziua ei urmand ca seara sa vina surorile mele cu sotii lor sa petrecem 2 zile.... Booonn...ajung ei si ne gendim noi fetele....sa mergem cu mama sa ai mai cumparam ceva ....mergem,rezolvam si ne intoarcem acasa...Aveam deja contractii de 1 ora si nu se mai opreau....am ajuns acsa, mai rau...burta beton, contractii cu dureri mari...intepaturi jos...si am zis, hai sa mergem la spital macar sa imi sp ca sunt bine. Am plecat spre spital cu Laur si sora mea mare, restul au ramas acasa ca nu am vrut sa mearga pt a nu ma agita...Ajung la urgenta...imi face monitorizare(contractii la greu, bebe mult prea agitat), control ginec.,analize sange , urina...in fine. Ajunge dorctorul la concluzia ca a inceput travaliul si trebuie sa ma internez...M-au internat...si au zis ca in 2 ore merg iarasi la monitorizare, control...etc. Si dupa cele 2 ore...NIMIC , nu contractii, nu dilatatie...nimic, nimic. Au zis sa raman peste noapte acolo...am ramas si a 2-a zi la fel, nimic, nimic. Si 2 zile cat am stat m-am simtit bine dar, au vrut sa ma tina sub observatie cu monitorizari, analize, controale. Ieri, dupa multe insistente au acceptat sa ma lase acasa dar, sa revin sambata dimineata pt control, monitorizare, ecografie. Conditiile in spital super bune...curat la maxim, igiena ok...mancarea nasoala(paste la greu ) iar peronalul era o zi ok , alta mai ciufut ...dar, au super mare grija de tine din toate pctele de vedere. Cam atat fetelor ca v-am plictisit de tot...
Ally , Eduard 39+ sapt bebe
AMR 5 zile MAXIM !!!
AllyLaur spune:
Fetele, scuze pt greseli...m-am grabit sa scriu repede si sa spun tot si sincera sa fiu am dat copy/paste ca am trimis acelasi lucru si la cealalata odisee.
V a multumesc inca o data pt tot!!!
Ally , Eduard 39+ sapt bebe
AMR 5 zile MAXIM !!!
Berarpiri spune:
'Neatza!
Azi sunt matinala,mai rara...dar s-a trezit strumfuletzul la 8,asa ca am dus-o eu pe Ambra la gradi' (la cerintele ei),m-am intors acasa,l-am adormit pe Giorgio,si profit ca doarme,sa va salut.
raluca-facs i eu urari lui Anais. la multi ani printesa mica si scumpica!!! Cu intarziere,sper sa fie primite.
Ma bucur ca nu e grea acomodarea,conteaza mult.
Da,te cred ca o sa-ti fie f. greu dupa ce va pleca mama ta,daca fetele sunt obisnuite cu atentie tot timpul...dar vine caldura,le mai scoti pe-afara,o sa treaca....
Am vazut poze pe fb,ce mare e Maeva...ai doua fetitze minunate!Sa va traiasca!
ioana-asa-i!Is de acord cu tine,si eu zic tot timpul,ca tre' sa ne bucuram de tot ce avem,mai important ca si sanatatea nu-i nimic,si atata timp cat o avem...ce putem cere mai mult?!...
Fain ca esti ocupata tot timpul,cand te aud ma ia un dor de servici...
petro-mersi!Atunic o sa comand si eu samponul,ca nu interseaza de miros,important e sa aiba parul sanatos,sa-l pot pieptana,ca prea mult o chinui,saraca.
alexandra-multa sanatate!
Asa de bine te inteleg,prin asta am trecut si noi la inceputul anului...si mai rau e ca n-ai pe nimeni sa te ajute..of,of...
cred ca s-a trezit Giorgio...
daviduca spune:
,asa mai tarziu azi.
am inceput ziua di corsa,si asa am ramas...
papa a amuncit de la 7 azi,asa ca a iesit din casa la 6.30,nu ne-a trezit.eu azi noapte cand am venit de la munca mi-am pus sveglia la 7.45,si ea a sunat saraca doar ca eu am oprit-o si am adormit la loc.oooo niciodata nu mi s-a mai intamplat.noroc ca s-a foit davide in patut si l-am auzit,asa ca m-am trezit brusc,m-am uitat la ceas si am intrat in priza.oricum am ajuns la asilo la 8 53,la 9.00 inchid usa ei...
apoi m-am apucat de treaba si intre 2 reprize de calcat am intrat sa va salut.
va ,revin
abramburika spune:
Hop si eu!!
N-am noutati, n-am chef, sunt obosita!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
daviduca spune:
BRAMBU-cred ca e normal sa fii obosita si somnoroasa.
pana la nouatti manca poco,o saptamana.asteptam si noi....vestile tale bune.te.
abramburika spune:
Mda ... suntem si noi nerabdatori. Foarte!!
LAlexandra spune:
am dat un ochi pe blog
Andreea, nu stiu cum ai acceptat invitatia ca apare adresa de blog, nu adresa ta. O rog pe Petro, daca ai timp sa dai din nou invitatie la Andreea, dar nu mai stiu adresa ei...
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
abramburika spune:
Andreea e activa, chiar azi a scris un com., cu numele ei, fara sa trebuiasca sa se semneze. Daca erau probleme cred ca anunta ea ...
LAlexandra spune:
si sa va salut
...eu tot asa rau sunt...
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!