Mamici si Gravidute Italia (99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brocolina spune:

LAlexandra, multumesc de urarile de bun venit!
Ce date se pun? mi se pare ca am vazut datele de nastere: deci Rebecca s-a nascut in 15 noiembrie 2010. Eu sunt nascuta in 24 noiembrie 1976. Locuim la Genova, dar eu sunt din Timisoara!
Daca vreti sa stiti si altceva despre noi, sunt bucuroasa sa va raspund!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neatttaasau ceai pt cine doreste
BROCOLINA bine ai venit cand o sa aiba timp fetele o sa va treaca pe prima pagina
KEMSY naspa tare cu ramasul acasa singuri,daca iesi afara si va tineti timpul ocupat e ok(am probat eu).azi e cam inourat cred ca stam acasa,asa ca vin si eu la povestit
ALE imi pare bine ca sunteti ok
STEF voi cf?stefania cume bine,la gradi ?
GEORGY mamica tu nu mai vrei sa ne povestetsi de micutul SEBASTIAN?
laura voi?edi?
PETRO dai dai fortza ca maine iti vezi samburelul
NAFI misto pozele...tu arati bestial,vreau si eu burta plata(am slabit dar burta e acolo incontinuare...mai mica dar e)veveritul are o priviree super frumos
TATIC de edymultumim pt mesaj
andreea voi ,copii cum stati?
ely mamica frumoasa tu?cam greu ee?erai invatata ca la sarcina cu DENISE sa fiimereu in forma..
yoanag tu cred ca muncesti la greu de asta intri mai rar.pup mamica harnicuta
gata pt acum ma solicita iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!multumim monica! chiar acum vroiam sa dau eu o lutza m-ai anticipat..
frumoasa declaratie

brocolina mai scrie cateva mesaje sa treci de 10 si sa scapi de moderare si sa-ti apara mesajele in timp real...
bine ai venit printre noi !
cand am un picut de timp o sa te trec pe listuta, daca nu apuca fetele sa o faca prima
kemsy te inteleg...

mai revin eu..acum ma duc la maraici ..n-a mers azi la scoala..
eu... si eu cu un oki umflat nustiu ce e.. curent de la masina,caci ieri la cat a fost de cald a tb sa las geamurile deschise .. in rest bine, as zice..adica spre bine..

va pup o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaoooo!!

cris - felicitari pt. grasunel, recuperare cat mai rapida. Na, ca tot am nimerit-o cu prezicerile de 1 aprilie, da' era pt. ally .

sot de ally - multumim pt. vestile bune, asteptam sotia sa ne prezinte juniorul!! Numai bine la toti 3!!

Fetelor, eu ma simt rau fizic ... e de la sarcina, nimic de preocupat, da' pana acum n-am experimentat starile astea. Asa ca aseara am dat la rate, greata continua si ma simt ff debole. Slabita, se invarte totul cu mine ... ma misc in reluare, sa nu fac miscari bruste. Mda, sa fie numai astea si in rest sa fie bine. Da, maine e ziua cea mare. Abia astept.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

buna dimineatza si de la noi,
SIMONE-bine ai venit,sa cresti mare si sanatos.
PAPA DI EDY-multumim de vesti, multi mamicii brave si lui bb cumintel.
mamicilor care sunt acasa singurele cu bbii,greu toata ziua cu puiutul dupa tine,nici la baie nu puteti merge.ooffff
BROCOLINA-bn ai venit printre noi!!!
ma bag la vazut pozici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

buna dimineata fetelor, eu m-am trezit abia acum a fost greu in noaptea asta cu Simone..vrea sa doarma numai la sa, nici gand sa stea in carut.

Multumesc ptr felicitari..eu stiam care este greutatea aproximativa, insa nu au vrut sa-mi faca cezariana iar ptr epidurala am ajun prea tarziu..nu mai avea timp sa-si faca efectul...Ma simt rau numai cand ma gandesc prin ce-am trecut..

Fetelor imi aduce-ti aminte unde sa pun pozele..ca am uitat

Mergi la inceput

cris - hai ca esti nostima, pai tu dupa 4 zile vrei sa stea bb in carut? Abia se dezmeticeste si el ce-i cu lumea asta noua, te vrea doar pe tine. Multa sanatate si sa va acomodati rapid!

Te duci pe picasa, te loghezi cu userul si parola noastra (le mai ai?) si gasesti acolo albumul tau. Abia asteptam sa il cunoastem pe junior!!

brocoli - bine ai venit in grupul nostru!!

Mergi la inceput

brocolina - hahahhaaa, na ca te-am botezat! Cu gandul la broccoli care mie imi plac mult ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

BINE ATI VENIT BEBE EDUARD SI SIMONE
sA AVETI O VIATA SANATOASA , FRUMOASA SI LIPSITA DE GRIJI!!!!!!
LA MAMICI REFACERE CAT MAI RAPIDA SI LAPTIC CAT MAI MULT.
Noi suntem un pic mai bine, cred ca venirea primaverii ma binedispune , doar ca trebuie sa respct statul in pat ca altfel ma apuca iar nenorocitele de contractii.
Imi place mult sa va citesc , am multe de invatat de la voi , mamici, desi eu sunt mai "tacuta" ca nu am inca experienta de mamica , insa am o mare voglia de a invata.
Va pupacim pe toate si sanatate la toti copilasii , si mai mari si mai mici

25+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

roberta - ai sa inveti, o sa iti vina natural rolul de mamica, important e sa iti urmezi instinctul ca ala nu da gres in majoritatea cazurilor. Ma bucur ca esti mai bine!

Eu, nu! Am o greata de mor!

Mergi la inceput