Mamici si Gravidute Italia (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

SIMONE PESTISOR DE APRILIE BINE AI VENIT
REFACERE RAPIDA CRIS SI SA VA TRAIASCA FLACAUL!a a
ce bine ca ai san si e papacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara!
Sunt sotul lui Aly,tatal lui Eduard Andrei va anunt ca sunt bine amandoi,maine ai externeaza,bebe este cuminte si mancacios iar Aly s-a recuperat foarte bine cu operatia.
Va multumeste pt tot si va pupa pe toate.O seara buna!

Ally , Eduard 40+ sapt bebe

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna seara!
Sunt sotul lui Aly,tatal lui Eduard Andrei va anunt ca sunt bine amandoi,maine ai externeaza,bebe este cuminte si mancacios iar Aly s-a recuperat foarte bine cu operatia.
Va multumeste pt tot si va pupa pe toate.O seara buna!

Ally , Eduard 40+ sapt bebe

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Buna seara tati de Eduard Andrei! Multumim ptr vestile proaspete si ma bucur ca e totul bine!

Reintoarcere placuta acasa in 3! va fi emotionant! Multi pupici bravei mamici si bebelului cel cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Seara buna fetelor!

Am reusit sa vad si eu cateva pozici de pe albumul comun si am lasat comentarii. Mai am inca de vazut dar las ptr maine cred ca sunt varza de oboseala!

Bine ca maine dimineata la 9 vine bona ca de 3 zile sunt singura cu musiu si sunt rupta! ca am mai incercat sa fac si una alta prin casa. daca te organizezi bine reusesti dar oboseala e cu caru'! cred ca in timp te obisnuiesti si cu starea asta de continua oboseala..dar eu sper sa nu fie nevoie sa ajung acolo!

Ma uit un pic la tv si maxim la ora 22 sunt in pat caci altfel nu fac fata!

Va pupic si va doresc o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

seara buna!
iaca mai dau si eu ca pasarile de noapte pe aici pe la voi

Bine ati venit pe lume !!!Eduard si Simone
sa cresteti mari si frumosi papaciosi si necoliciosi!! felicitari mamicilor! refacere rapida le doresc!!!

deh ce mai,culmea ironiei sa o numesc??
...eu tot in disperare asteptam mesaje .. si nik..
acum aflu de la voi ca s-au nascut deja bebei.. ca sa nu va mai zic ca asteptam mesaj si de la o prietena apropiata care trebuia sa nasca ..si am patit la fel.. n-am primit nimic.. tot azi am aflat ca a nascut deja ieri seara..bine ca sunt bine!!!ca n-am fost pe faza cu majoretele..asta e..

o seara cat mai placuta tuturor si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara fetele
am revenit dar obosita....e greu tare sa stai singura,fara nici un ajutor atatea zile.bine macar ca D a fost cuminte...oricum chiar azi stateam si ma gandeam ce repede a trecut timpul,ce mare sa facut puiutul meu,cat de bine intelege tot ce ii spun..ma luat asa o nostalgieparca prea repede creste.oricum sunt super indragostita de elil iubesc enorm,enorm e un copil iubaret si are asa o privire de ma inmoaie toata...
fetele va ppup nu prea am chef sa scriu in seara asta am intrata sa va salut si sa va pupacesc de noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Bun venit bebe Simone!!Sa fii sanatos, papacios si necolicos
Ce usor a facut sa para in scris cris85..."am scapat si de nastere". Ha,ha,ha!!
monica, am vazut poze de la mare PE fB!!!De luni ramanem si noi singurei o saptamana Ce te inteleg cu Denis, cu dragostea declarata asa deschis !

Eu nu reusesc nicicum sa ma mobilizez pentru chestii diferite, mi se pare ca am un ritm prea alerg, trec zilele imediat, identice
In rest suntem bine
Girls

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brocolina spune:

Ciao!!! Sunt noua pe aici, dar sunt si eu o mamica in Italia, si am gasit topicul asta dedicat. Sunt mama Rebeccai - zisa Broccolina - nascuta in 15 noiembrie 2010. Putem sa intram si noi in grup?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brocolina

Ciao!!! Sunt noua pe aici, dar sunt si eu o mamica in Italia, si am gasit topicul asta dedicat. Sunt mama Rebeccai - zisa Broccolina - nascuta in 15 noiembrie 2010. Putem sa intram si noi in grup?

Bine ai venit printre noi!
Te primim cu mare drag, lasa si datele voastre de nastere si o sa te treaca una din fetele tehnicute in lista.
Asteptam sa ne mai povestesti de voi, de mica Rebecca!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Tati de bb mic, multumim pt mesaj.
O asteptam pe Ally la povesti despre Eduard, cand va avea un moment de respiro.

Eu stau si nu am somn, de fapt am, dar astept sa se trezesca Ale sa ii dau lapticul...si astept...sper sa nu ma prinda dimineata

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput