Aspirante optimiste (662)Felicitari Lorena!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Aaa si Mirunita, m-as testa duminica, dar cu istoria mea de intarzieri... nici nu stiu cum sa procedez.
Mai am un test, poate il folosesc la sfarsit de sapt, desi nu prea simt nimic deosebit.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

wowwwwww, ce imi vad ochii inca aburiti de somn
Lorena, bravoooooo, felicitari, sa ai o sarcina usoara si bebe la termen

eu pe antibiotice iar de vreo 4 zile, ultima luna..nu le mai suport, o iau razna cu ele

abia astept poze cu burticile de pe aici

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Lorena draguta felicitari, sa te ajute DD sa ai o sarcina minunata si dupa 9 luni sa ne faci cuostinta cu nepotelul nostru ( am o presimtire k este baiat)

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

LORENA

ce emotionata am fost cand am citit capitolul
felicitari mamico ce ti-am spus noi ca esti gravi
i-ti doresc multa sanatate si sa te tii bine de tratament, o sarcina usoara usoara cu bb sanatos si la termen
felicitari lorena

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Te trec acuma si la titlu
Si yo am vazut 2 liniutze pe testul meu,dar era in vis aseara

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Ia vezi cu faci sa devina realitate.

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

si eu am visat aseara ca nascusem si alaptam deja:-)..sper sa nu fie alaptatul si in realitate asa, ca in vis nu mi-a placut deloc

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Da, fetele, sa nu ne mai gandim, ca iar ma apuca sa ma manance pielea ca aseara.
Mirunita, o sa iau o Vit C, buna idee.

Sarah, baga mama un enter intre emoticoane ca ne-ai latit pagina si e greu de urmarit. Apasa edit din susul mesajului.

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Loreeeeeeeeeeeeee FELICITARIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

VEZI CE TI-AM SPUS CA ESTI GRAVI.
SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA(FARA GRETURI, CREDE-MA CA NU LE VREI) SI DE UN BEBE SANATOS TUN CARE SA STEA IN BURTICA 9 LUNI

HAI MAI REPEDE ACUM LA ODISEE

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

FELICITARI LORE, sarcina usoara si bebe cuminte la mami in burtica

Exact cum ziceam, Bebe voia sa ii faca mamicii lui un cadou de ziua ei. Yupiiii
sa se ia si la mine.

Katy e bine ca ti-ai mai revenit, inca putin si gata o sa te simti mai bine.

Eu am intrat putin in panica aseara, dar mi-a mai trecut acum. Desi nu am adormit decat pe la 5 dimineata. Sa va zic ce am patit: Vinerea trecuta am iesit cu o prietena si cu bebelina ei, iar azi m-a anuntat ca fata are varicela. Nu are sens sa va zic ca e singura boala de genul asta la care nu sunt imunizata.
Si aparent i-a zis dr sa anunte toti cunoscutii pe ca i-a vazut in ultimele 2 sapt. Ca e posibil sa fie fi luat si ei. Ma intreb acum ce sa fac?

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

aoleu Gaby.....
ai grija!!
Nu vreau sa te sperii
nici eu nu sunt imunizata la varicela si doctorita mi-a zis sa ma gandesc bine dacavreau sa ma imunizez (sa fac vaccinul si sa fac pauza de bebe 3 luni)

De asta nici nu ma voi imuniza
dar trebuie sa te feresti sa intri in contact cu persoane care au bebei mici pt ca exista un risc destul de risdicat
eu zic sa vb cu doctorita ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Mirunita nu vreau sa te contrazic , dar din cate stiu copiii fac o forma mai usoara , la adulti e mai greu de dus boala
Dar hai sa nu ne mai gandim la ea sa nu o atragem

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

da, asa stiu si eu
dar, daca ai un sistem imunitar bun nu ai de ce sa iti faci probleme, trece pe langa tine si nu se lipeste

daca esti insarcinata e mai periculos pt bebe, deci trebuie sa te feresti pe viitor sa intri in contact

cu bebelina te-ai jucat? ai pupat-o? ai luat-o in brate?ai respirat aerul ei? sau mai de la distanta?

Mergi la inceput