Aspirante optimiste (662)Felicitari Lorena!!!
Raspunsuri - Pagina 18
Monique77 spune:
Lore!!!
Pipaie si tu testele alea de ovulatie si sarcina inainte de a mi le trimite
poate seia gravideala si la mine![]()
![]()
![]()

gabyv spune:
Moni, eu am facut acum cateva luni niste analize ca sa studiem la ce sunt imunizata si la asta a iesit ca nu. Mi-a propis vaccin dr de familie, dar mi-a zis ca trebuie sa fac pauza intre 3 si 6 luni. Atunci am zis:"nu am eu cunoscuti cu bebeie si nu am vrut.
Acum....uite ce patesc!!!
Aparent dr a zis ca nu are ce sa-mi faca, daca am luat o sa vad in 2- " sapt. Dar spre binele meu nu ar trebui sa nu fiu insarcinata.
Eu totusi sper ca nu m-am expus prea mult si ca nu am luat.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Moni, eu am facut acum cateva luni niste analize ca sa studiem la ce sunt imunizata si la asta a iesit ca nu. Mi-a propis vaccin dr de familie, dar mi-a zis ca trebuie sa fac pauza intre 3 si 6 luni. Atunci am zis:"nu am eu cunoscuti cu bebeie si nu am vrut. Acum....uite ce patesc!!! Aparent dr a zis ca nu are ce sa-mi faca, daca am luat o sa vad in 2- " sapt. Dar spre binele meu nu ar trebui sa nu fiu insarcinata. Eu totusi sper ca nu m-am expus prea mult si ca nu am luat. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
mda...
exact cum spuneam si eu
exact asa mi-a comunicat si mie
mie mi-a zis ca doar 3 luni trebuie sa fac pauza
dar daca e bebe exista risc de avort...asa mi-a zis
dar nu cred ca e cazul sa ne panicam
hai sa vedem cum e treaba
lilimara spune:

FELICITARI LORENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara,frumoasa si cu bebe sanatos si la termen!!
Ce mod frumos de a incepe ziua iubita!!

Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
gabyv spune:
Nu am luat bebelina in brate, dar ne-am jucat intr-o casuta de aia de copilasi si eu stateam pe o parte maica-sa pe partea cealalta. Am mai luat-o de manuta etc... si m-am aplecat destul de des la nivelul ei ca sa vb.
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui gabyv Nu am luat bebelina in brate, dar ne-am jucat intr-o casuta de aia de copilasi si eu stateam pe o parte maica-sa pe partea cealalta. Am mai luat-o de manuta etc... si m-am aplecat destul de des la nivelul ei ca sa vb. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
si ieri nu erupsese?
sau avea deja bubite? dar nu stia mamica provenineta?
sa o intrebi ca e si asta destul de important parca.
uite sa citesc putin, cauta si tu
Monique77 spune:
Uite Gaby
Perioada contagioasa a varicelei
Incepe la 2 zile dupa aparitia veziculelor pe piele si dureaza pana cand se acopera de cruste. Un copil cu varsat de vant ar trebui izolat aproximativ o saptamana. Nu trebuie tinut in casa pana cand cad toate crustele. Persoanele bolnave sau care au probleme cu sistemul imunitar nu trebuie sa vina in contact cu varicela, si nici femeile insarcinate.
Monique77 spune:
deci e f important sa nu fi erupt ieri
ca vezi ce scrie: devine contagios imediat ce erupe
deci stiam eu ceva...
sa intrebi neaparat mamica daca avea ceva de ieri sau daca abia azi s-a vazut
vezi ca primele bubite apar pe fatza si trunchi
deci usor de observat....
sa ne tii la curent cu ce ti-a zis
gabyv spune:
Bubitele au aparut pe spate joi si eu am vazut-o vineri, iar mama ei m-a anuntat ieri. Abia luni a dus-o la dr ca sa o vada, ca s-au extins pe corp. Dar dr a zis ca in mod normal e contagiosa inainte cu 2 sapt sa-i apara bubitele.
Faza dura e ca eu am facut stagiu in cresa 3 sapt si nu m-am gandit pentru o clipa sa ma vaccinez. 
Da in fine, vina mea, o asum.
Eu va pup, ies in oras, mai vb pe seara.

Monique77 spune:
| citat din mesajul lui gabyv Bubitele au aparut pe spate joi si eu am vazut-o vineri, iar mama ei m-a anuntat ieri. Abia luni a dus-o la dr ca sa o vada, ca s-au extins pe corp. Dar dr a zis ca in mod normal e contagiosa inainte cu 2 sapt sa-i apara bubitele. Faza dura e ca eu am facut stagiu in cresa 3 sapt si nu m-am gandit pentru o clipa sa ma vaccinez. ![]() Da in fine, vina mea, o asum. Eu va pup, ies in oras, mai vb pe seara. ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
aaaaa, ok
credeam ca ieri v-ati vazut
ai vazut ce-am gasit eu pe net...
ca in 2 zile de la aparitia bubitelor devine contagioasa....
acum....ce sa mai zic...