LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele, ce ati auzit despre produsul asta?

http://www.efarma.ro/products.php?id=2529

Colega mea a auzit/o vorbind ieri pe o mamica in parc. Il lauda ca fata ei nu a mai racit deloc de cand ii da (fetita de 5 ani).

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ma cutremur cand aud de febra, tuse, muci si tot arsenalul. La noi a cedat cu Novocalmin. Eu i-am pus jumatate, de teama. La p
supozitor cu paracetamol (atat cat la tinut el in fund) nu a cedat deloc...dar deloc. Apoi la Panadol daor dupa vreo ora. Insa la Novocalmin, imediat.

Sanatate. Si nu uita de otet.

Se pare ca am exportat virusul de gripa din Braila spre Galati.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Uram si noi sarbatoritilor zilei iar mamicilor un mare

Noi am umblat si ieri si azi toata ziua asa ca seara suntem franti, noi mai ales ca Ada zice mie nu-mi place sa dormmmm
In rest toate bune, sper sa incarc si eu ceva poze proaspete

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Se pare ca am exportat virusul de gripa din Braila spre Galati.

da, a ajuns la noi cu "acte" in regula
acum la culcare vreau sa ii pun novocalmin si sosete apa+otet.

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

SCuze, cred ca m-ai mai intrebat o data
Am comandat-o pe net dar nu mai stiu exact de pe ce site; am facut comanda telefonic si mi-au livrat-o a 2-a zi. Da cautare pe google dupa "masinuta de epoca" si o gasesti in mai multe magazine virtuale

Eu nu stiu inca daca sa-i pun taloneti sau nu ca am vazut ca parerile sint impartite; tie pediatrul ti i-a recomandat sau ortopedul? Te tin la curent cu decizia mea. Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Carla, de unde ai luat taloneti pentru Raul? Ai facut pe comanda? Se mai streseaza careva pe motiv de picior plat?

Mi-e dor...
La 2 ani

De la farmacie, unde au si echipamente medicale. Am cautat in cateva pana am gasit si sunt pe numere exact ca si la incaltaminte si costa in jur de 50 ron.

Dar voi de unde ati luat masinuta pentru Ian?

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pun si eu pozele restante, de la ziua lui Andrei plus cele din wkd

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/

A propos de poze, am admirat-o pe Adela pregatita de gradinita si pe Vladimir petrecand !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetelor, intru pe fuga sa va mai dau vesti despre noi.

Am fost la Dr Kinetoterapeut, o suuuuuuper Doctorita. Concluzii: nu avem nici o deficienta de natura structurala (schelet), totul se datoreaza tesuturilor moi in particular muschiul fesier drept. Deficienta este de simetrie, toti copii inte varsta de 2 si 4 ani au piciorusele in x, dupa 4 ani si pana la varsta de 7 isi vor lua forma finala (asta asa ca date de interes). La noi problema este ca nu sunt simetrice si dreptul e un pic mai shui. A spus ca ea nu ne recomanda gimnastica medicala si in nici un caz pe o durata asa de mare in schimb vom incerca sa tonifiem muschiul fesier drept, asa ca facem electroterapie 2-3 saptamani sa vedem cum evolueaza si abia apoi poate vom face ceva gimnastica de intretinere, noi acasa. Asa ca sunem taaare ocupate, zilnic mergem la sedinte, plusca nu stiu cum sa fac sa megem si la gardi sa se acomodeze si acolo. Cred ca o voi duce dimineata pana pe la 11 apoi fuga la terapie si masa de pranz o luam acasa. Alta solutie nu gasesc doarece sedintele nu le putem face decat dimineata. Ma inarmez cu muuult curaj pentur saptamna viitoare cand vom lua cu asalt si gradi. In rest Gaza mica e bine si vorbeste tot mai mult, mai avem si crize de personalitate sau simorcaieli din orice dar o sa treaca si astea.

Si pentru ca v-am vazut ca vorbeati de talonet sa va mai spun ce ne-a mai zis Dr, pentru ca a fost ff draguta si mi-a raspuns la toate intrebarile. Chestia cu talonetul e un mit romanesc si de multe ori nu face decat sa solicite prea mult articulatia de la bazin. Diagnosticul de picior plat nu se poate pune decat dupa 2 ani, 2,5 ani si deabia atunci are rostul sa intervii. Incaltamintea ca sa fie corecta trebuie sa urmeze cateva reguli simple: sa aiba talpa flexibila, sa sustina cat decat glezna (ar fi bine dar deja la varta asta nu mai e obligatoriu), cand probezi copilul sa poti introduce un deget in spate doarece ei introduc piciorul in pantof cu degetele stranse si le desfac abia apoi in timpul mersului. Cam astea au fost ideile stiu ca poate le stiati dinnainte dar a fost placut sa aud si o parere profesionista.
Pupici si multa sanatate tuturor.

PS LA MULTI ANI ! tuturor ghioceilor care si-au mai serbat al doilea an si pe care nu am reusit sa-i urez.

Pupici

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:

SCuze, cred ca m-ai mai intrebat o data
Am comandat-o pe net dar nu mai stiu exact de pe ce site; am facut comanda telefonic si mi-au livrat-o a 2-a zi. Da cautare pe google dupa "masinuta de epoca" si o gasesti in mai multe magazine virtuale

Eu nu stiu inca daca sa-i pun taloneti sau nu ca am vazut ca parerile sint impartite; tie pediatrul ti i-a recomandat sau ortopedul? Te tin la curent cu decizia mea. Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Citat:

Carla, de unde ai luat taloneti pentru Raul? Ai facut pe comanda? Se mai streseaza careva pe motiv de picior plat?

Mi-e dor...
La 2 ani

De la farmacie, unde au si echipamente medicale. Am cautat in cateva pana am gasit si sunt pe numere exact ca si la incaltaminte si costa in jur de 50 ron.

Dar voi de unde ati luat masinuta pentru Ian?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mersi, am gasit masinutele, problema este ca acum nu ne putem hotari pe care sa o luam.

Legat de platfus, noi am fost la oroped, care mi-a spus ca pana la 3 ani nu se poate pune diagnostic clar pentru picior plat, dar ca raul din ceea ce se vedea are tendinte si talonetii il ajuta sa aiba in primul rand un mers clar. Ce mi-a mai recomandat, atunci cand este posibil sa-l las sa umble descult pe iarba .

Voi merge din nou la control si atunci poate voi stii mai multe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pun si eu pozele restante, de la ziua lui Andrei plus cele din wkd

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/

A propos de poze, am admirat-o pe Adela pregatita de gradinita si pe Vladimir petrecand !!

M-am delectat cu pozele, Ada este incredibil de frumoasa, are niste ochi albastri superbi, este foarte expresiva si de eleganta ce sa mai zic.

Iar Andrei un adevarat cavaler, iar tunsoarea lui m-a dat gata.

Mergi la inceput

Ma bucur pentru Gaza mica , ii doresc sa mearga bine sedintele de electro si sa va acomodati cat mai repede cu gradinita.

Mergi la inceput