LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***
Raspunsuri - Pagina 3
Gianina34 spune:
cami -
de-abia astept sa scap si eu macar 2 saptamani de stresul cu nasucul
acum nu e racita; nu are febra, nu-i curge nasul, doar ca se aduna ceva mucozitati mici si fff mici undeva in spate ca la curatat nu iese mai nimic si nu o lasa sa respire bine
iar cu suzi...
aseara imi lua fata in maini ca sa fie sigura ca ma uit in ochii ei si inteleg ce vrea cand imi tot repeta bi-biii, bi-biii(asa-i zice ea la suzi)
greu si fff greu am reusit sa o adorm in 45 minute
acum la gradi vad ca a adormit cam in 10 minute cu catelul in brate si vad ca doarme si acum (are deja 2.20 h)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
inapreda spune:
Carla, de unde ai luat taloneti pentru Raul? Ai facut pe comanda? Se mai streseaza careva pe motiv de picior plat?
Gianina, lumea "ride" de Ian ca e cu suzi dar eu nu-mi faceam probleme pina nu le-ai expus tu pe ale voastre. M-am intersat ieri si se pare ca la Bistrita nu avem stomatolog pediatru Inca nu stiu ce-o sa fac; mai "cujet" vreo 2 zile si apoi vad Pup Micsunica suparici pe buna dreptate
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Gianina34 spune:
inapreda - nici eu nu-mi faceam vre-o problema de de zice lumea
la dr am ajuns pt un asa-zis tartru si am plecat fara suzi
acum realizez ca am cam fost delasatoare la aspectul asta si am ales partea usoara - ii indesam suzi in gurita ca sa respire pe nas, ca sa nu traga aer rece in piept...
acum, cand vad cum sta cu limbuta itita afara si cum ii curge saliva din gurita ma cam iau cu mainile de cap
Gianina34 spune:
gataaa, mi s-a trezit micsu'( a reusit performanta de 2.30h de somn)
e gata imbracata si asteapta sa mearga sa manance cornulete umplute cu gem de visine
Floric spune:
Buna tufete
Scriu repede despre Rares...este usor mai bine de fapt a disparut tusea si asta e cel mai bine. Multumim lui Dumnezeu. Caci de cum tusea ieri Oare ce sa fi fost ca dintr=o lingurita (de fapt 3 ml) de Aerius i s-a potolit tusea. Uimitor. Ii dau in continuare.
A rams cu niste muci vascozi si nasul infundat. Nu pot sa mai scriu din cauza lui care doreste "ciu, oan"...Adica numaratoarea pe engleza...one, two...si inapoi
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 aseara imi lua fata in maini ca sa fie sigura ca ma uit in ochii ei si inteleg ce vrea cand imi tot repeta bi-biii, bi-biii(asa-i zice ea la suzi) greu si fff greu am reusit sa o adorm in 45 minute acum la gradi vad ca a adormit cam in 10 minute cu catelul in brate si vad ca doarme si acum (are deja 2.20 h) |
Of-of! Necazuri de bebe!
Si Adela adoarme acasa cu "dede" (suzeta) si "nani" (piticul), dar la gradi (unde btw nu era prevazut sa doarma), adoarme bine-merci fara nici una din ele. Raman in masina, le aseaza frumos si le spune: "Pa, dede! Pa, Nani!" E mortala.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Carla, de unde ai luat taloneti pentru Raul? Ai facut pe comanda? Se mai streseaza careva pe motiv de picior plat? Mi-e dor... La 2 ani |
De la farmacie, unde au si echipamente medicale. Am cautat in cateva pana am gasit si sunt pe numere exact ca si la incaltaminte si costa in jur de 50 ron.
Dar voi de unde ati luat masinuta pentru Ian?
carla28 spune:
Fetelor, vad ca vorbiti de suzi, noi nu am avut niciodata suzi si nici biberoane, pentru ca a supt pana la 1,7 luni, apoi direct lapte pe sticla cu pai, dar in schimb, eu am fost suzi pentru el, ca nu adormea fara titi, daca se lovea tot titi vroia, daca era marait titi, titi pentru orice. Si acum imi mai cere titi, daca e prea somnoros sau indispus, sau mai stiu eu ce, asa ca , nu stiu ce sa zic cum e mai bine..
Sper sa-i dezvatati cat mai repede si mai putin traumatizant pentru ei.
carla28 spune:
Floric ma bucur pentru voi, cu siguranta de la siropel s-a facut bine, la noi asa a fost cu Prospanul , iat mucii or sa treaca intr-un final.
adrisimo28 spune:
offff,ne-am procopsit si noi cu febra destul de mare, nush cat ca nu ma lasa sa verific, dar numai febra. i-am dat nurofen si de 2h nu vrea sa scada.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.