Mar-Apr (193) Hai madutza! Bv sorinam, Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

off mai strumphy...pe bune ca te-as fi iertat daca nasteai inaintea mea numa sa te vad si pe tine nascuta:))

ce pofta mi-ai facut si mie de salata de beof....
la mine meniul pana nasc e simplu..in seara asta le-am facut baietilor niste paste carbonara....si bb-tului i-am facut si doua pulpe de pui inabusite cu legume....si mai tz imi fac si mie un gris cu lapte dar tre sa mai astept ca am toate castronasele in masina de spalat vase:)))
maine fac o supa cu galusti si pui la cuptor cu cartofi pe care ii papam cu smantana...si asta o sa mamance baieti mei pana miercuri seara..cand dani pleaca la bunici..si se mai intoarce cand vin eu de la spital..iar domnul mananca cu mine pe la spital..isi mai face el ceva din congelator...mai mananca pe la cabinet in pauze...si asta e....

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

ftele eu ma duc sa fac un dus si ma asez in pat.pe langa masele si arsuri m-a luat si o mare durere de spate.
va pup pe toate, o seara placuta va doresc si o noapte plina de somn lin si odihnitor.

35 +

AMR MAXIM 23 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Lauriciu si Dya am updatat datele voastre pe prima pagina!
Ma duc si eu in pat ca ma doare spatele.
Noapte buna!

37+

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Dyadya, felicitari! Imi pare rau ca au fost probleme, dar bine ca e totul in regula si sunteti cu totii bine, acasa!

Roxy, ioanna, strumphy, lalely, ma bucur ca v-au placut mesajele noastre. Lalely, cel cu sforaitul e scris de nepotica mea. Fratele meu sforaie cam tare si cand mai raman eu pe la ei, dorm in camera fetei si ea doarme cu parintii in camera lor. Si o termina cu sforaitul. I-am zis sa se gandeasca la un mesaj, cum ar fi de la bebe pt tati si ea saraca s-a gandit la asta cu sforaitul...

Antguess multam pt detaliile legate de cumparaturi.

Am inteles ca s-ar gasi si pe la noi prin hypermarketuri pungi parfumate pt pampersi, dar n-am ajuns inca sa ma uit pe la raioanele respective, ca n-am mai fost la cumparaturi de vreo 2 sapt.

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

dya! felicitari! e bine cand totul se termina cu bine! mult sanatate si rabdare incontinuare!

culc baiatul si merg sa ma mai uit la un film cu sotul! DD ce ne asteapta! abia astept sa-mi vad fata!!!

va

si vad ca nimeni nu zice nimic de sling..dar eu tot o sa postez aici un site ..poate mai e cineva nteresat..in asta cred ca o sa o port! http://www.sling.ro/catalog/slinguri-reglabile-ring-sling/produs/est/

n buna

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas
AMR 2 zile de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Gata fetele am inteles acum cum este treaba cu cosul de pampers si pungile de pampers..Eu am crezut ca sunt niste chestii speciale...Pungi din alea alimentare am si eu mereu in casa...si vb ta Antguess...o rola tine o gramada...

Eu am un cos in baie care este chiar lg dormitor..asa ca il voi folosi pe acela,iar apoi daca consider ca mai am nevoie de un altul imi cumpar...

Vb ca v-ati bagat la somn...asa ca o sa ies si eu de pe forum!!
Noapte buna si pe maine!

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

leeloo eu nu stiu ce sa zic de sling
nu am avut si nu cred ca imi voi lua
eu am marsupiu si cred ca il voi folosi tot pe el
ca e aproape ca si nou

offffffffffff
si mucii antoniei se incapataneaza sa existe
nu vor sa dispara
ma termina
maine e a 5-a zi
eu stiu ca ei dureaza si 3 saptamani
da de data aasta am dat tratament de la inceput si ma asteptam sa scapam mai repeded
tot trag nadejde ca de maine gata
se vor ,ai rari
ca inca imi respira pe gura si ma innebuneste cand o aud

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Leeloo eu am un sling primit cadou, m-am tot foit cu el, am facut teste dar cat e tare mic bebe si nu isi tine capul nu stiu daca o sa am curaj sa-l port in el. poate dupa 2-3 luni incolo.
eu nu am experienta cu bebe mic, poate mamicile mai experimentate pot tine de la bun inceput.

39+ Natalia

AMR 6 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ca tot vorbiti de cosuri de gunoi pentru pampersi, sa va arat ce mi-am luat eu sapt. trecuta :www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Sangenic-Advanced-Disposal/dp/B001CPQLUA?ie=UTF8&ref=sr_1_2&nodeId=42854041&sr=1-2&qid=1301340149&pf_rd_r=0CRR232VVRTFQC09WXAF&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42854041&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5" target="_blank"> cos de gunoi special pentru pampersi si aici www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Sangenic-Advanced-Disposal/dp/B001CVGSAC?ie=UTF8&pf_rd_r=163BQ6AV59JR8CSFN9Z3&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B001CPQLUA&pf_rd_p=223220727&pf_rd_s=bottom-1" target="_blank"> pungile speciale pentru cos

Poate va tenteaza si pe voi oferta daca o fi si in ro, de scumpe nu mi se par exagerat de scumpe mai ales acum in oferta

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

somnic usor tuturor
se pare ca tre sa dispar si eu
sa nu vb singura ca televizorul
doar ca antonia mea inca nu se culca
ea e setata pe program mai tarziu
se si trezeste mai tarziu dimineata
si azi din cauza de mers la medic s-a culcat la pranz mai tarziu