Mar-Apr (193) Hai madutza! Bv sorinam, Ssabrya !
Raspunsuri - Pagina 4
madutza_bra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui antguess
Laley- eu am luat cos de gunoi pt pampers dar nu era special pt asta...doar ca stiu din experienta ca noaptea de ex...cand era dani mic..imi era lene sa ma duc sa il arunc in alta camera...e mai comod sa-l am langa masa de infasat , cu pungutele langa el....schimb papmersul...il bag in punga, leg punga si il pun in cos....nu e un cos mare asa ca probabil ca il schimb zilnic dar imi este mai comod asa... AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!! Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a |
cred ca vei tine cosul de gunoi pe geam sau pe balcon (eu asa fac), in camera miroase, cu tot cu punga

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
roxy_s spune:
viss ai bebic de vanzare?

lasa ca stiu eu, si sa vreau nu mi-l dai![]()
![]()

eu sunt din Brasov, asa ca nu ai cum sa faci botezul aici. la noi sunt restaurante super cu preturi foarte bune. si sa vezi ce oferte iti fac toti numai sa te duci la ei![]()
![]()
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
bravo dyadya, refacere rapida si sa fiti bine amandoi. chiar asteptam vesti de la tine
te asteptam cu mai multe detalii

roxy_s spune:
madutza si fetele care aveti fetite, voi insisteti la putulica in fiecare seara la baita, sa spalati acolo? ca eu da si ma gandesc sa nu insist prea tare. voi ce stiti, asa trebuie , nu? sa spalam de fiecare data acolo. ca asa greu o spal si o sterg acolo ca este asa mica si de aia ma gandeam sa nu trebuiasca mereu insistat si eu sa insisit.

dyadyazuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinuca05 Dyadyazuza felicitari pt bebe Cristian Andrei! V-am trecut pe prima pagina. daca vrei, da-ne si celelalte date: la catre sapt s-a nascut, cate gr, scor apgar ![]() Ama am schimbat data UM-ului tau. Strumphy de cateva zile intru doar sa verific dc ai nascut! Parca fetele se nasteau mai repede! Ce face Sophie? Poate asteapta o zi cu mai mult soare? ![]() ![]() ![]() 37+ AMR 3 saptamani |
buna fetelor uite ca va salut si eu.Andrei .AKA "un tatic FOAARTE FERICIT" :P Dya e ocupata asa ca va raspund eu.. hai sa va dau si datele....sa nascut la 41 de saptamani 3.350 kg si scor apgar 9 ..si cam atat..:P ne bucuram ca am trecut cu bine peste toate problemutzele iar de recuperat pot sa zic ca am o sotie de nota 10 ..nici nu ma asteptam sa fie atat de "fresh" mai ceva ca frutty freshul:))) se plimba se misca si nu acuza mari dureri...doar din cand in cand cate o intzepatura mica prin burtica dar nimic de speriat..poate chiar de laudat ...pe langa ce am vazut eu in maternitate ea e foarte bine..inca odata va salut va pup...si..cel mai important sa aveti grija de cei mici si minunati
37s
cristian andrei cel mai iubit bebelus[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3]
roxy_s spune:
cami da, a luat bine in greutate Anastasia. si mama zice ca imi seamana, exact asa cica eram eu cand eram mica![]()
![]()
dar are si trasaturi de ale sotului: gurita, nasucul...
roxy_s spune:
deea off, incearca sa nu te enervezi pe mama ta. stii cum sunt mamele, ne vor numai binele chiar daca ne enerveaza cateodata.
si mama vine des la mine dar ea nu se baga cu nimic, stie ca nu-mi place.![]()
mai zice ea ceva, ma intreaba ce parere am...![]()
dar ma ajuta foarte mult.
oricum, ce-ti convine bine ce nu, nu si gata, ii spui.
deci tu ai renuntat la san? trebuia sa mai insisti totusi, sunt sigura ca pana la urma reuseai , la inceput asa este, ai impresia ca n-ai lapte, ca nu se satura...
scrish ma bucur ca ai rezolvat cu sanii, vine el si lapticul o sa vezi.

roxy_s spune:
strumphitza asa ma mai faci sa rad 

auzi la ea, elefantoaica...
ai o burticuta foarte furmoasa si mareee.... 

iar gatesti? esti fantastica, nu stai locului deloc. si mai faci si salata boeuf

roxy_s spune:
lauriciu ce bebe scump am vazut.

roxy_s spune:
catank se apropie termenul
ce zici de treaba asta?![]()
![]()
alina06 ce mesaje frumoase acolo

36+