Mar-Apr (193) Hai madutza! Bv sorinam, Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Lalely, deci si tu rau cu somnu... ziua nani si noaptea nimic si eu am avut o noapte sa-mi traiasca... ies gata obisnuita sa ma trezesc din ora in ora cand o fi sa vina bebe Esti mai bine cu durerile in dos ai mai incercat ceva , o crema noua, ceai ?

Alina06, ufff.... somnu asta portionat iti strica tot cheful ... si vremea posomorata cat despre kile nu ma gandesc eu ca nu le dai tu jos rapid , i a sa vezi ce sexy mama gaseste tata cand se intoarce acasa in iunie vine ?

Madutza_bra, bafta cu regimul si sa ne arati before and after, asa cum vezi pe la TV astept pozicile cu gradina cand o iesi soarele

Yasmi, wow, deja la kilogramele de dinainte de sarcina foarte tare esti o slabatura si tu, sa te iei de mana cu roxy eu cred ca la 55 kile as fi ca o stafie Dovlecelul tau e tare , 400 gr intr-o saptamana are spor la laptic si creste mare

Millie, hai ca ti-a ajuns si tie sotul acasa si poti naste, ca parca asa imi aduc aminte ca te temeai ca nasti iar si sotul nu e acasa, acum gata, ai rezolvat problema

Ama, si la mine sunt multe floricele in gradina dar printre balarii, nu are cine sa faca curat printre, eu nu ma apuc ca oi naste prin gradina sotul cu munca fizica nu are el treaba.... deci asteptam sa aduca pe cineva sa faca

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

alina- eu stau langa parcul Tineretului,langa intrarea de la Brancoveanu.
- apropo de dosar indemnizatie/alocatie copil- sunt niste cereri tip-anexa 1 si 2, din HG-31.01.2011.le-ati printat de pe net sau de la sediul unde depuneti actele?
- mie mi s-a spus sa dau biberon la 3 ore.pana acum m-am tinut de program, dar de ieri mi-am bagat piciorul, am vazut ca nu s-au trezit la 3 ore am inchis telefonul, care era pus sa sune.asa ca le-am dat la 4 ore.fata vrea la 4 ore, baiatul la 2,5. ce sa fac? le dau asa? s-o amesteca rau laptele nedigerat cu cel nou?

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

DAAAAAAAAAA
si eu vreau sa ne povesteasca SSABrya cum a nascut asa pe neasteptate

strumph hai lasa starea asta
o cunosc si eu f bine
da ce sa facem
tre sa mai avem putintica rabdarica
asa eram eu si la antonia
ma plictisisem de atata asteptare
si acum la fel
da asta e
si referitor la mothercare
mie imi plac jucariile de la ei f mult
si vei vedea ca sunt cu mult mai ieftine decat cele din romanica
e aiurea ca ala are exclusivitate pe franciza
si cva impune la noi preturile astea astronopmice
offffffffff
de ce nu stam mai aproape de UK?

CE O MAI FACE ALLYYYYYYYY????????

ce aiurea sa si stai atat in spital fara sa ai nimic

mada vreau si eu regimul
plssssssssss
pe pm
ca vreau si eu dupa sa ma tin de asa cevaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 7 ZILE

Mergi la inceput

da ce e cu linistea asta aici? toata lumea face amiaza?

eu mai am de ascultat juma de ora de bazait de aspirator si dupa aia pot sa ma duc si eu sa trag un pui de nani

e asa mohorata vremea afara , a si inceput sa picure .. sa speram ca macar donsoarei mele ii place vremea asta si o sa scoata si ea nasul afara, dar nici un semn pana in prezent ... mai asteptam

ma duc sa intind niste rufe si mai trec eu pe aici sa vedem ce mai spuneti, de dimineata ati avut ceva spor la vorba , acum liniste si pace

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

fetele care ati cerut regimul, va si apucati de el sau l-ati vrut doar asa informativ?
daca suntem mai multe ne putem sustine

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Eu il tiiiin! N-am mancat insa cartoful la pranz, iar acum la 1600 in loc de compot o sa pap mar copt..cred ca-i ok...Incerc sa respect intocmai .
Lavi, nu prea am mai facut poze..nu mai am timp de nimic, va citesc, as vrea sa raspund fiecareia si nu reusesc...puiul vrea numai tzitzi si mi-e greu sa scriu cu o mana...Iar dupa ce vin baietii de la gradi mi-e mult mai greu sa scriu...
Miki, sanatate fetei!
Strumpfi, sper sa te linistesti, ai sa vezi ca vine fata cand nu te vei mai gandi si vei accepta situatia..mie asa mi s-a intamplat cu ceilalti...
Alina, merg la poze acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Strumphy m-ai prins eu dormeam de zor! si afara un soare si o vreme de mai mare dragul!

m-a trezit telefonul fix si nu am vrut sa raspund ca era nr necunoscut si stiu ca doar la familie am dat numarul. si am apasat din greseala pe butonul de speaker erau de la romtelecom ca am raspuns eu mai demult la un chestionar ca am fost nemultumita de serviciul de suport tehnic. si de atunci sa te tii! ma tot suna, ma tot intreaba, ce s-a intamplat, ce sugestii am, mai sunt suparata :))) au ajuns sa-mi fie tare simpatici!

eu ma simt atat de bine ca zici ca mai duc sarcina asta 2 luni singurul discomfort e ca burta e tot mai mare si imi crapa tot mai tare

ma duc sa framant o paine, insist pe langa Natalia sa iasa :)) daca nu de la efort, macar ptr miros ;)))

va pup!

39+ Natalia

AMR 5 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

lavi....mi-e dor de un 55,9 de nu se poate....Felicitarile mele!
Ailed e minunata dodoleatza, curioasa si hotarata sa vada tot!
Alina, ce scumpi sunt fratiorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

ah si apropo de gradina Strumphy :) am vazut gradina ta, crede-ma nu ai balarii ;)) sa vezi ce e la mine!
noi inca nu am apucat sa punem gazon ca anul trecut spre toamna abia de am reusit sa ne ingradim si a fost santier. apoi in vecini e haos si stiti si voi cum e cu plantele, ca trec atat de usor duse de vant si mai am si doua matahale de dulai in curte care calca totul in picioare (sper sa le fac tarc anul asta ).
dar na, o avea si curtea mea ceva farmec cu aspectul ei de jungla plina de animale ;)) am zis cum apar lalele eu le culeg si le bag in casa :))

39+ Natalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ama22

ah si apropo de gradina Strumphy :) am vazut gradina ta, crede-ma nu ai balarii ;)) sa vezi ce e la mine!
noi inca nu am apucat sa punem gazon ca anul trecut spre toamna abia de am reusit sa ne ingradim si a fost santier. apoi in vecini e haos si stiti si voi cum e cu plantele, ca trec atat de usor duse de vant si mai am si doua matahale de dulai in curte care calca totul in picioare (sper sa le fac tarc anul asta ).
dar na, o avea si curtea mea ceva farmec cu aspectul ei de jungla plina de animale ;)) am zis cum apar lalele eu le culeg si le bag in casa :))

39+ Natalia

aia ce ai vazut tu era gradina frumoasa de anul trecut, acum daca iti fac poze sa vezi ce balarii sunt dar numa` bine am intrebat-o pe bulgaroaica de la curatenie daca nu stie pe cineva care sa vina sa imi curate gradina si a spus ca un baiat cu care imparte ea casa cu fiu-su e gradinar si face treburi de genu` asta, deci m-am scos, vine diseara sa vada despre ce e vorba si sa-mi spuna un pret , sper sa nu ceara mai mult de 50-60 lire ca la banii astia ma apuc eu de smuls balariile si curatat trandafirii si daca imi convine pretul sa vina cat mai repede cu putinta sa imi aranjeze gradina ca nu o mai suport asa

am si eu animalute in gradina, multeee veverite care imi dau tarcoale , au cuib in copacul din spatele gradinii si in fiecare zi mi le alearga matzele , plus motanul meu are deja carare batuta prin iarba , ce comic se vede cum e cararea facuta, chiar aseara radeam cu Nick ca mereu motanu nostru merge numai pe carare, nu se abate de la drum

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Strumfy..nu dormim...mai gatim,mai aruncam un ochi pe forum...
Inca stau prost cu popoul...dar nu atat de groaznic ca zilele trecute cand plangeam de durere...La mine se strang toate odata..Daca am o perioada urata,pai urata pana la capat sa fie...

Am vb cu Madutza..s-a internat si maine gata!Maine isi vede baiatul..asa ca cred ca putem scoate motatele pt ea...

HAI MADUTZAAAA!!!!

As fi vrut sa ii dau un mesaj si lui Persi,dar nu are nr lasat pe picassa.Are vreuna dintre voi nr ei??Eu cred ca sigur a nascut azi...

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput