LMA-Albinute & bondari mar-apr '07 (157)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani sarbatoritilor

cu asta ne ocupam noi timpul http://www.facebook.com/album.php?aid=36351&id=100001544728990&l=f657f2de71
ieri a avut si domnisoara prima urcare pe scena, sa descurcat super sincer nu ma asteptam la cat e de fitoasa de data asta a facut tot ce i sa zis sa faca, sia ascultat si colegii si fratiorul care mititelul a fost ca un om mare, o baga cand trebuia, o scotea la piesele unde nu avea ce sa caute, iar ea ii dadea manuta si il urma, la noi asta e miracol pt ca de obicei daca el vrea sa faca ceva cu ea trebuie sa se roage inainte
ea nu e genul de copil sa o iei de mana sa o dai mai incolo poti cel mult sa obti un refuz dar de cele mai multe ori obti si fitele aferente lui
sa vedem cum va fi astazi caci avem 2 spectacole unul de la 11 la 3 in militari la plaza, si de la 5 la 8 in baneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

Azi avem o binemeritata zi de odihna. Am fost la biserica si in parc. Pacat ca ne-a alungat ploaia acasa si apoi a iesit iarasi un soare.... Capricioasa vreme.

De maine incepem efectiv curatenia generala (eu ca situl mai are un perete de gletuit si varuit) , in seara asta mergem sa caitam saltele si perdele pt fete.... Sunt asa incantata....

PAXELA- am vazut pozele. Sunt superbi puiutii tai. Cred ca esti tare mandara de ei. Sa-ti traiasca si sa fie intotdeauna la fel de buni, de ascultatori si de energici ca pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Matei-Horatiu si Teo

Iarasi sunt in intarziere, ieri n-am avut internet, doar seara cand eram franta dupa o zi de nastere a fetitei unor prieteni, tinuta cu mare tambalau intr-o locatie in afara orasului, pe malul unui lac, cu vreo 30 de copii si vreo 20 adulti, in ideea ca stam pe afara. Ei, vremea n-a tinut cu noi, a fost vant, a mai si plouat, a fost frig, undeva la 6-7 grade, copiii, majoritatea de 11-12 ani, dar si vreo 6 miculuti, ne-au facut capul calendar, de la batai cu alune, la urlete si zbierete, fugit afara dezbracati...

Krissy pup Sophia isteata! Tot incerc sa-mi spun ca e bine ca e asa Giulia, pe de alta parte ma solicita foarte mult si e diferenta de la cer la pamant de la Raul care era asa de cumintel la varsta asta..si domsoara care ma obliga sa-mi folosesc toate resursele ca sa o potolesc si sa raspund.

Fetelor ma bucur de toate retetele, ca sunt in totala pana de idei si timp pt gatit.

Felicitari Paxela pt activitati! Cred ca e greu, dar ai si satisfactii foarte mari.

Adelyna eu vopsesc oua cu ceapa, o sa caut o poza sa-ti arat si iti spun si tehnica. O alta idee e sa lasi fetele sa le picteze.

O saptamana minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! TEO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ADA sa-ti traiasca baiatul, sa va aduca numai bucurii.

Scuze ca am trimis mesajul incomplet dar pitica mea vrea si ea sa apese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani sarbatoritilor din zilele acestea 1 Sa cresteti mari si voinici !
Si eu ma pregatesc de Paste...sa plec la mama .
Anastasia merge la gradinita de o saptamana. Toate bune si frumoase dar de sambata i-au aparut niste afte in gurita si o tine tot intr-o jale. Ma dispera.Nu ma lasa sa ii dau cu nimic, nu mananca ,doar se jeleste.Si colac peste pupaza a mai si cazut duminica in parc si are un genunchi vanat asa ca de abia merge.Imi vine sa urlu cand o vad asa.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

SIUTA- pentru afte eu as incerca tantum verde spray sau glicerina cu nistatin. iar de stat.... Pai eu una nu prea o intreb pe maria dc vrea sau nu. Ii spun ca e spre binele ei si ca eu o dau oricum. Poate sa stea singura sau sa o tin eu. De obicei sta singura si dc e f curajoasa mai primeste si cate un mic premiu.

MARIA - e plina de energie, cam prea plina pentru mine in perioada asta. Aseara nu am mai scos-o afara ca se pregatea sa ploua si pentru ca intrasem in dormitor la curatenie dar in seara asta nu am mai scapat de ea asa ca am pierdut vremea pe afara. ieri ii curgea si ei nasul azi nu mai avea nimic asa ca a fost si la gradi....

ANDRA- imi trimite zilee astea vopselurile ei asa ca pe langa curatenie vreau sa pictez si niste floricele pe peretii deosebit de albi din camera fetelor.... Nu stiu cand voi termina totul...

De Pasti.... Nu stiu ce vom face ca nu suntem obisnuiti sa stam aici. asa as pleca la Piatra-Neamt.... dar nu stiu dc ar fi bine. Am deja 32 de saptamani, intru in 33, bebe e cu capul in jos de mai mult de o luna .... mi-e sa nu nasc pe acolo....

Dc stau aici trebuie sa ma apuc de cumparaturi si pregatit mancare , pasca si cozonac pe langa curatenia care nu se mai termina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Kitty,cu frunze de ceapa o sa incerc si eu anul asta si o sa le las si pe ele sa picteze cateva (oricum Noemi e mereu in bucatarie cand gatesc si nu am spor daca nu-i dau ceva de facut ).
Noi Pastele il vom face oricum acasa(unde ne place sa facem toate sarbatorile) cu cativa prieteni.Sper sa fie frumos sa putem sta afara.
Siuta sper sa treaca cat mai repede problemele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

suntem pe aici si noi dar fara noutati.

baietii is bine in general, am facut vaccinul lu rares si se mai vaita ca il doare inaca. ce-i drept e rosu si caldut locul unde i-a facut.

horic creste, zice silabe pe limba lui si se bucurs f tare cand ajunge rares acasa.
nush daca am mai zis, dar felul in care interactioneaza si se bucura unul de altul cand se intalnesc merita tot efortul din lume.....si cand se hlizesc unul la altul...numai zic.

io merg de paste la mama asa ca nu gatesc nica....plec in we la ea si sed acolo linistita.

tzuna io la 32 de sapt cu rares am varuit camera lui xu tata-su bineinteles, si cu horia tot pe la 32 sapt m-am mutat, asta a presupus impachetat despachetat si aranjat tot, de carat nu am carat nimic. tu fa cum simti, daca ai contractii in mod normal nu e ok sa pleci la drum pt ca o calatorie cu masina le starneste si mai tare, dar cred ca stii astea deja. ce nume ati ales la bebelina?

La Multi Ani! sarbatoritilor din ultima vreme, pe care nu i-am felicitat in mod particular.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Siuta, verifica daca nu are niste basicute si in palme si talpi, ca poate fi www.romedic.ro/boala-mana-picior-gura" target="_blank">boala mana-gura-picior, care e contagioasa; Alex a luat-o de pe la gradi vara trecuta...

La multi ani sarbatoritilor!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput