LMA-Albinute & bondari mar-apr '07 (157)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

rulade:
- bucati de carne pregatite ca pt snitel. de marime ... cam 2 palme.
- umplutura:
ceapa, carne tocata/spanac/ciuperci tocate/carnacior verdeata
se caleste putin umplutura, se intinde peste carne. eu rulez in folie de aluminiu si pun un forma de chec cate 2. las cam 40-45 min la cuptor la foc potrivit si desfac folia deasupra. mai bag la cuptor cam 20 min pana se rumeneste putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

Martaaaa dar sotu e la regim???

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)siMihai Teodor(16.09.2010)

NUUUUU... e sclifosit sau mai bine zis neinitiat...masa nu sti esa gateasca...si el in afara de porc si pui nu a mancat la ea...spanac,nu,urzici nu,oaie-nu,miel-nu,curcan-nu...ma dispera...Cu ciorba de burta si berbecu in sos de vin l-am invatat eu,salatele de cruditati tot la mine le-a mancat prima data...d'aia gatesc eu orice si ii dau lui Victor...sa nu ma injure nora mea...peste ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

rulade:
- bucati de carne pregatite ca pt snitel. de marime ... cam 2 palme.
- umplutura:
ceapa, carne tocata/spanac/ciuperci tocate/carnacior verdeata
se caleste putin umplutura, se intinde peste carne. eu rulez in folie de aluminiu si pun un forma de chec cate 2. las cam 40-45 min la cuptor la foc potrivit si desfac folia deasupra. mai bag la cuptor cam 20 min pana se rumeneste putin.

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

..pleciune marita doamna...si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum! Sa va dea Dumnezeu sanatate maxima si sa aveti parte de o viata minunata!

Multumim de urari!
Noi ne-am mutat de la casa in oras asa ca nu am avut o perioada prea vesela cu impacheta / despachetat contra cronometru. Bine ca a trecut..etapa asta.
Vlad e un copil....la fel de cuminte ca si ai vostri, dar e minunea noastra asa ca e exceptional ca e sanatos, restul se trece (cu nervi) cu vederea si se considera o noua etapa in formarea lui ca individ.

Ziua de nastere nu i-o sarbatorim pentru ca in cele 2 camere (din care una pe post de depozit) si cealata ocupata la maxim nu e loc de adus copii zglobii. Asa ca anul asta zicem pas si speram sa ne revansam anul viitor.

Poze mai noi gasiti aici, daca aveti vreme si chef de rasfoit.

Va dorim zile calduroase cu mult soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Jo- multumim pentru idei/ Ce gatim noi de Pasti? Pai deocamdata nu ne gandim la asta. Suntem dispoerati sa terminam cu amenajatul. Merge greu dar sigur. Am sarit din buget si din timpul alocat... Stiti si voi cum este. Insa suntem bine toti si asta conteaza. Am fost la eco de 32 sapt marti. Bebelina e f bine. Are 1700 g, e tot cu capul in jos si creste frumos.

Azi Siuta m-a sunat ca ma daduse la disparuti. E f draguta. Sper sa reusim sa ne mai intalnim cate putin ca tare bine se inteleg fetele.

la serviuciu e bine, inca ma descurc, copiii sunt adorabili si cred ca sunt graviduta cea mai pupata si mangaiata pe burta.

Maria e bine si ea, putin cam mataita si cam obosita ca nu mai reusesc sa o culc asa devreme din cauza treburilor mele. Abia asteptam amandoua vacanta de Pasti. Am vb deja cu o vecina sa i-o las ei sa o culce la pranz si eu sa pot termina curatenia cand va fi cazul ca inca avem de varuti si placat un perete la dormitor, de montat hota si blatul la bucatarie si in functie de timpul ramas sotul se va apuca si de fosta bucatarie poate, poate o transformam in dormitor pt noi dc nu asta lasam pe mai incolo cand voi pleca eu cu fetele de acasa. Macar sa amenajam restul. Si sa facem mobila fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani VLAD!!! sanatate si sanatate si sanatate!!! restul vine de la sine.

tzuna wow ... 32 saptamani?? ce putin mai e ...

Mergi la inceput

Manuela...ma bucur ca esti bine...eu te-as fi sunat dar...o sa te sun in weekend sa-mi spui programul tau..vreau sa ne vedem pana nasti

Carmen de la Maramu....senzationale pozele de la gradina Zoo...spune-mi te rog unde este,cum e drumul pana acolo ,cati km...taxe si alte chestii...pare senzational si as vrea sa merg si eu cu Victor intr-un asemenea loc....Cat despre Vlad..numai cuvinte de lauda..e frumos foc..cum s-a adaptat la viata la bloc?..era asa adorabil prin curte...iarba verde,animalutze....

ma duc sa calc...las deschis sa vad ce mai ziceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Eu anul trecut am facut Chec aperitiv
Atat Veve cat si tati au fost foarte incantati de el, drept urmare il voi face iar..
Iata reteta:
6 oua,100g masline negre fara samburi,100g masline verzi fara samburi,400g sunca (sau orice alceva aveti, parizer sau salam),150g telemea de oi,200ml lapte,2 felii de gogosar murat,4 linguri de ulei,1 pliculet praf de copt,85g cascaval,Piper si sare dupa gust
Mod de preparare:Taiem sunca cubulete, cascavalul si branza le dam pe razatoarea mare, feliile de gogosar se taie cubulete. Intr-un castron punem faina, adaugam peste pliculetul de praf de copt si amestecam.Spargem ouale intr-un castron incapator si le mixam bine, pana devin spuma.Adaugam laptele si branza faramitata si mixam din nou, pana se omogenizeaza.Peste compozitia rezultata cernem faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praful de copt, si amestecam apoi cu o spatula, pana la omogenizare.Peste compozitia rezultata adaugam sunca, maslinele, gogosarul murat, cascavalul, uleiul, piper si sare dupa gust si amestecam cu spatula, pana se omogenizeaza.Compozitia se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
Introducem tava in cuptorul preincalzit si lasam checul la copt, la un foc mic spre mediu pana devine rumeniu.
Timp coacere ~45 minBon Appetit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Marta, Vlad s-a adaptat foarte repede la viata de bloc. Din fericire etapa "la bloc" va fi scurta (max 7 luni, speram), dupa care ne vom muta in casa noua mai mica pe care o construim. Vom mai avea si animalutele, care momentan sunt in custodie la nasii nostri care stau la casa.
La gradina zoologica din Nyiregyhaza am fost in vara, nu a fost scump biletul de intrare iar privelistea merita toti banii. Am mers pe jos vreo 4 ore si ceva (toti 3) si am vazut tot felul de animale.
Nu stiu cati km sunt de la Bucuresti la Nyiregyhaza, de la Baia Mare sunt cam 150 km.

O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Sarbatoritilor din ultimele zile, sa fie sanatosi si destepti!
Amalia, Andrei, Vlad, Tony, Luca!!!

Si eu vreau la Zoo!! Deja am calculat si eu distanta rutiera pana acolo, dar e cam mult, adica ar merita sa facem drumul daca am sta cateva zile in zona. Foarte faine pozele, Carmen!!

Atat, ca fug la job!

Mergi la inceput