LMA-Albinute & bondari mar-apr '07 (157)
Raspunsuri - Pagina 6
martutza spune:
La multi ani Amalia,Carla si Andrei.Sa fiti sanatosi,norocosi si fericiti.
Mersi Jo dar la noi nu merge asa simplu...adica ok....sunt pentru mami dar urmeaza "vreau sa vad" sau "cum se face" sau "de ce-urile" nesfarsite...ca la Antonia...cat despre preze...le-a vazut la casele de marcat...bine intentionat puse de cine a gandit ashea ..si i-am zis ca-s pastile de oameni mari cand ii doare capul...pentru ca i-am spus ca nu avem voie sa umblam la cutii nu a cerut sa le vada...iar acasa...nu avem ...deci aici am scapat un timp.
Menuet
Adelyna frumos comportament la Noemi...deja fara pantaloni...o adevarata domnisoara.
Laina...si la noi trebuiesc carti si enciclopedii ca la cartile de la Adevarul le-am tocit paginile tot citind despre reptile,plante,mamifere,etc...si musai sa ajungem si la ultima pagina "cu invataturile" zice el..unde sunt intrebarile...si acolo mai trebuie sa mai inventam intrebari ca zice "doar atat scrie?"
Rein ma bucur ca sunteti bine.Distractie placuta
ora mesei la mandra...fug
adelyna spune:
Pupam si copilasii sarbatoriti astazi.Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.
Martutza,pai nu prea am o scuza mai mare ca a vostra,cred ca tot timpul este cel care nu-mi permite sa stau mult pe net si apoi faptul ca nu mai am contact cu actualitatea vietii in Ro.Dar imi face placere sa vorbesc despre copii si sa ascult de la voi(in trecut va citeam,chiar daca nu scriam).
O sa va povestesc putin cum e viata aici pentru noi.Noemi merge doar maxim trei ore la gradinita(din septembrie 6 ore,program de la 9 la 15).Putem alege si sistem de gradinita privata pe care o platim dar asta am ales doar anul trecut pana mi-am terminat niste studii si aici.
Noemi este foarte sociabila si are cateva prietene bune cu care ne vedem si in afara programului.Eu sunt prietena buna cu mamicile si la nevoie ,sau cand una dintre noi e obosita si vrea sa se odihneasca celelalte au grija de copii cateva ore dupa gradinita.
In general ne facem programul destul de frumos si prin rotatie fiecare are timp si de altceva .Sarbatorile si uneori weekend-urile le facem tot cu aceste familii.
Noemi iubeste sa mearga la gradinita si asteapta sa creasca ca sa stea mai multe ore ca surioara ei,imi repeta asta zilnic .
Va dorim o zi frumoasa si ma opresc aici ca sa nu va plictisesc.
BiancaM spune:
Sara buna!
Multumim de urari, si dorim si noi sarbatoritilor din ultimele zile sa fie sanatosi!
Amalia azi,ca de ziua ei, a fost mai miorlaita si enervanta decat in orice alta zi.
Dimineata am fost la gradi si am dus copiilor banana muffins, mure si portocale. Le-am citit o poveste preferata de-a Amaliei, iar la sf, a primit o medalie din lut, facuta de copiii din grupa ei. Petrecerea o sa o facem de Florii, ca atunci ne adunam cu totii de pe drumuri.
Inrest,azi am cantarit-o si masurat-o eu acasa, are 108cm si ~17kg. La medic pentru vizita de 4 ani o sa mergem probabil sapt viitoare.
CAm atat de pe la noi...Pupam stupul
ralualexandrei spune:
La multi ani Tony Leon si Vlad Gabriel!!!
La multi ani Geaninaelena!!!
Poftiti la !Eu iau o stacana de ca doar cine-n parte parte-si face
Vad ca incet incet ne adunam in stup si bazaim,cred ca de vina e primavara
Rein sa dea Dzeu sa fie bine si sa va distrati.
Laina cu placere si mai pofteste ca am dat si azi.
M-a emotionat mesajul tau,ai perfecta dreptate
Martutza asa e, pt oameni mari cand ii doare capul
Adelyna nici vorba de plictis,cel putin nu la mine,mi se pare foarte interesant sa aflu ce fel e viata si prin alte parti,nu ca m-ar bate vreun dor de duca .
Mi se pare foarte frumos ca va petreceti timpul impreuna si ca va ajutati si eu procedez asa cu o vecina si prietena.E mai usor pentru noi si distractiv pt copii.
BiancaM dragut gestul colegilor Amaliei.La grupa Mariei se obisnuieste ca de ziua unui coleg sa lucreze fiecare cate o felicitare cu un mesaj.Maria le expune in biblioteca si foarte mandra le prezinta cui sta s-o asculte de la cine e,ce scrie,ce reprezinta desenele,etc.
Inaltutza Amalia si la 17 kg e foarte bine,Maria la 7 ani are 19,7kg ,asa e ea mai filiforma.
Gata cu rasfatul,ma duc la munca ,tara ma cheama .
Va doresc o zi minunata!
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
martutza spune:
La multi ani Tony Leon si Vlad Gabriel!!!
La multi ani Geaninaelena!!!
Andra mersi de cafia....sper ca e fara cofeina pt mine, nu???...cat despre dureri de cap...sa nu-mi ziceti ca voi nu ati avut si nu le-ati rezolvat asha ca nu va cred...
Adelyna...ce bine de tine ca ai cu cine sa o lasi....si mi se pare super sa faci un grup cu familii cu copii de aceasi varsta..e bine pt toti.Eu am surorile si e cam acelasi lucru in plus mai avem o famile prietna cu baietl de 3 ani..dar despre lasat copiii prin rotatie l ao familie nu am facut decat cu surorile pana sa apara Claudia...acum cu asta mica nu am ce face ca suge...dar de la anul tot asa va fi si la noi ...sa mai iesim si noi adultii in lume fara fitzosii astia mici.
Fetelooor...desteptarea....bagati cafea si veniti la o sueta...idei de menu de Paste fara miel are cineva?Nu pt mine ci pt al meu sotz care mananca doar un pic de friptura de miel in rest nik
Si mai vreau reteta de turta dulce...mi-a venit ideea sa le fac la copii iepurasi si oua de Paste din turta dulce dar nu stiu cum sa o fac.Help
Tzuna esti ok?
Roxanici?
Carmenefr?
Aliooooo....ma aude cineva???
ioanaradu spune:
buna dimineata pana in pranz!
multumim de cafea!
meniu fara miel:
- rulada de curcan/vita/pui/porc
- salata beof
- placinte cu carne/ciuperci/spanac
- ciuperci umplute
- lipii cu crema de branza/pate + verdeata
- salata de telina/morcov/pui/maioneza
martutza spune:
Jo... I LUV U.....ce bine ca mai sunt gospodine in preajma mea...mie mi-a supt fiemea si ultimul neuron si cand citii mesajul tau mi-am amintit de salata de cruditati cu pui si de ciuperci umplute pe care husbandul le adora...o sa caut reteta de rulada de porc/vita si bag in menu...domnu nu mananca nici curcan mersi inca o data
Siuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaradu buna dimineata pana in pranz! multumim de cafea! meniu fara miel: - rulada de curcan/vita/pui/porc - salata beof - placinte cu carne/ciuperci/spanac - ciuperci umplute - lipii cu crema de branza/pate + verdeata - salata de telina/morcov/pui/maioneza A fost o data o printesa ... Emma! Bazar - Bogdan are nevoie de noi! Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007 Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |