FIV in Ungaria 128
Raspunsuri - Pagina 8
GeorgianaI spune:
Buna seara dragutelor!
Flory_ana, la primul FIV, am avut in lot o tinerica ( 23 de ani)cu probleme naspa, adica chisturi cu lichid pe ambele ovare. Deci, ca sa nu te tin in suspans, ca a inceput FIV-ul i s-au dat sanse de 90% ca nu va reusi. Ea, optimista pana in panzele albe. Cand vorbeam cu ea, tot timpul spunea ca ea va ramane si totul va fi OK pana la sfarsit. Deci, incepe tratamentul, la punctie i s-au recoltat 4 ovule din care i s-a fertilizat numai unul, pe care i l-a si pus. Si ce crezi? Are o fetita de toata frumusetea, anulasta cred ca implineste 3 ani. Deci, aviz amatoarelor : SE POATE!!!!!!
Flory, fruntea sus, la tine trebuie sa fie bine.
Cu cat se apropie si la mine luna mai, cu atat devin mai agitata si mai stresata .
Va pup fetele si o seara placuta!
anchusa spune:
flory ana stai linistita
daca e sa se prinda se prinde si unu singur
pana vineri o sa vezi ca se fertilizeaza toate 3 si te vedem in curand cu
anchusa
tannoo25 spune:
flory_ana, nu cantitatea e importanta, ci calitatea ; cred ca stii asta, deja; asa ca, lasa stressul, stai linistita si profita de zilele libere pana vineri; du-te la plimbare, detaseaza-te putin de procedura in sine
tonirro spune:
flory_ana cred ca chiar aici pe forum am citit despre cel putin o fata care a avut un singur embrion implantat si a reusit. Parca la inceput se vorbea mai mult de Szeged si de dr. Zadori si pe acolo pe undeva am gasit. Nu iti face griji; Si daca ramai doar cu unul, nu este cu suparare. Gandeste-te ca in mod natural de obicei este unul singur. Si tu o sa-l ai la locul potrivit la timpul potrivit. Ai grija de tine, uita-te la jumatatea plina a paharului. Esti in Budapesta...este primavara...ca sa nu mai spun ca pana vineri se pot intampla multe...
cybele spune:
Flory_ana, sa crezi pana la capat in sansa ta si a simburelului tau!
Uite chiar alinuk, pana aproape de ziua ET a avut un embrion, apoi mai tarziu s-a fertilizat si al doilea si chiar ea a scris ca doctorul -Zadori- ii dadea putine sanse. Si s-a prins!!! (Chiar asa, cum mai esti alinuk, cand te duci sa vezi inimioara?)
Sa te duci relaxata la ET si increzatoare, tinem pumnii!
Daca simti nevoia sa vorbesti suntem aici! Sa nu te lasi prada gansurilor negre!
GeorgianaI spune:
Buna dimineata!
Cine imi poate spune si mie, ce inseamna, din lista de analize trimisa de PK alk. phos. si ce anume analize tb sa fac ptr sodium, potassium sau stiu cele de la laborator?
Va pup si sa auzim numai de bine!
daniela76 spune:
salut,
Flory_ana eu stiu eu fata de aici de pe forum, Mi-ka , printre veterana,careia i s-a transferat un singur embrion, fiv facut in Szeged, cu Zadori. Acum are o fetita super frumoasa de aprope 5 ani, a doua fetita a facut-o natural. Trebuie sa fi optimista si daca Doamne Doamne vrea, totul e posibil. Hai curaj , eu iti tin pumnii ca va fi bine.
Eu am avut 5 embrioni formati,din care doar trei s-au dezvoltat bine pana in ultima zi, mi-au fost transferati doar doi,s-au prins amandoi pana in 6 saptamani, dupa aia doar unul a ramas si acum am o fetita foarte desteapta si frumoasa.(cioara isi lauda puiu)
Alinuk cand vii cu primele impresii de la eco? primele poze?
cybele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GeorgianaI Cine imi poate spune si mie, ce inseamna, din lista de analize trimisa de PK alk. phos. si ce anume analize tb sa fac ptr sodium, potassium sau stiu cele de la laborator? |
AKL.PHOS = Fosfataza alcalina (ALP)
sodiu, potasiu- chiar asa se numesc