FIV in Ungaria 128

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

bineinteles Samira nu suntem nici una la fel ,cred ca am explicat ca e decizia Dr .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

BoboMom, multumesc pt raspuns
Anca, felicitari pt inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Unacri am facut "complete blood count" -imi scosesem tot ce inseamna asta exact pe foaia pe care mi-a dat-o dr PK si pe care mi-aoprit-o medicul de familie. Dar, a stiut imediat ce trebuie sa faca si din cate am inteles, exact acest "complete blood count" este pachetul pe care il avem gratuit o data pe an. Am mai facut screening-ul pt Rubella (cu plata), hepatitele si SIDA (cu plata) si analizele pt ficat (cu plata). Daca ai hartia pe care ti-a trimis-o medicul cu ce analize trebuiesc facute, du-te cu ea, vad ca se intelege usor ce anume ti se cere sa faci. Mai am ECG-ul de facut, saptamana viitoare. Toate pe stomacul gol , da?cybele eu am inceput ieri Marvelon, a zis sa iau toata folia, apoi 4 zile pauza, dupa care cate 2 fiole de Menopur/zi timp de 5 zile. In a 6-a zi (27 Aprilie), am eco. Asta este toata schema mea pana atunci. Unde ai sa stai? Eu m-am hotarat pentru Korall pentru ca daca acum plec singura, prefer sa merg unde cunosc cat de cat. In plus, am vazut ca mai sunt cupluri de romani pe acolo, deci o sa am cu cine sa schimb o vorba, si poate pe cine sa rog sa-mi faca si mie injectiile cu Menopur. Nu de alta dar eu nu pot sa ma uit la ac cand intra in piele. M-am gandit ca as putea sa ma asez accidental pe seringa si poate daca vad acul deja infipt, apas serul...dar e riscant...inteleg ca se fac in burta . Sa nu radeti, da? Daca o sa vedeti o disperata cu o seringa in mana pe trepte la Korall, sa stiti ca eu sunt .Felicitari Anca! Multa, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Si...flory_ana este bine. Este somnoroasa, dar in rest este bine. Mai multe o sa ne povesteasca ea... Ma mananca limba....asta..mana, dar o las pe ea sa va povesteasca. Gata. Ies. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

Buna Daniela

multumesc mult pt raspuns sper sa fie asa si sa incep cat mai repede dar vad pe 12 cand ajung la szeged.

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Tonirro, las ' ca te injectez eu daca nu iti trece frica dupa primele 5 zile. Da ' eu cred ca o sa-ti treaca, ne face pe noi un ac? Pai tre sa nastem, atunci am inteles ca e mai dureroasa treaba . Sa nu te uiti pe utube la filmuletele puse de diversi, ca sunt cateva gagicutze cel putin de atata se codesc sa infiga acu ala ca ti se face frica si daca nu ai teama de ac. Uita-te la un filmulet oficial, treaba mi se pare super rapida.
Ai o doza de stimulare mai mica decat a mea, eu tot menopur am, 3 pe zi.

Sa vezi ce-o sa ne mai injectam cot la cot, tu incepi cu o zi dupa mine!!!

Noi ne-am inchiriat un apartament in districtul 12 la cateva strazi de clinica, am vrut neaparat sa am bucatarie, pentru ca altfel -recunosc- sunt tentata sa mananc numai junk. Asa as putea controla mai bine alimentatia, si ma simt mai ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

am si eu emotii cu injectiile astea
eu mi-am pacalit sotul sa mi le faca
deocamdata
pana la proba contrarie...

voi aveti ace pt seringi de insulina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiderio spune:

cybele si eu am programare in data de 26 aprilie la ora 13.30 pt. un control ecografic inainte de administrarea Suprefactului. Poate reusim sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiderio spune:

tonirro care e pretul acum la Korall?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

pentru fetele ce merg la Budapesta
am vazut ca multe fete sau cazat la Helios sau la Korall.
Camerele au frigider ca sa putem pastra medicamentele?

anchusa

Mergi la inceput