FIV in Ungaria 128

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata !

M-am cam ofilit cand am citit ce s-a scris despre asistenta Noemi. Eu aveam impresia ca poate intra cu noi ca s atarduca, dar se pare ca nu e chiar asa.Sper sa reusesc sa ma inteleg cu PK.

Fetele, analizele care le am sa i le trimit pe mail la PK?
Mai am o problema cu biletul de iesire din spital de la prima laparo. Acesta a ramas la dosarul de fiv la clinica unde am facut is nu am reusit sa il scot. Am in schimb DVD cu operatia. O fi de ajuns?

Nu am rabdare si timpul trece asa de greu. Vreau sa incep o data.

Saptamana asta sper sa reusesc sa imi fac restul analizelor, mai putin cele care necesita recoltare col pe care vreau sa le fac la PK. Sper sa se poata.

Bafta multa fetelor care sunt in focuri si sper sa auzim numai de bine!

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

neatza unguroaicelor!

sunt si eu prin zona, ma pregatesc sa intru in linie dreapta, mai am de luat AC-uri pana sambata inclusiv; tonirro, deci suntem umar la umar in aventura asta. Mai da eu am o dispozitie zilele astea de imi vine sa ; am zile cand ma simt optimista si plina de sperante si zile cand sunt jos-jos-jos, in mocirla gandurilor negre, pur si simplu fara nici un motiv! mai ceva ca in rollercoaster!
samirutza, am citit ca faci ET-ul cam pe 4-5-6 mai; pai eu zic ca eu si tonirro tot cam pe atunci; of nici nu vreau sa ma gandesc ce emotii o sa am la testare. Ma fetelor, zau ca nu am emotii nici pt faza de stimulare, nici pt punctie, pot spune ca nici pt ET- pana aici am incredere ca se va face tot ce se va putea; ei, dar cand ma gandesc la ziua cu beta....doamne, simt ca ma scurg de emotii de acuma...

georgiana- analizele le pui frumos intr-un dosar cu care te duci la prima consultatie; PK le analizeaza atunci, aveti ocazia sa discutati de fiecare in parte ; si raman la clinica in dosarul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FIV_Ungaria spune:

Cap.129

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliad spune:

luisianadsd- nu stiu exact cand voi fi la szeged sper sa nu imi vina ciclul chiar de Paste ca tre sa merg in ziua 2

Mergi la inceput