FIV in Ungaria 128

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

ancusha, dragoste, multumesc pentru raspunsuri. Am sa astept pana in pauza dintre AC si Menopur si am sa-mi fac atunci o eco sa vad daca totul este ok. In general durerile nu sunt mari dar sunt enervante si persista zi si noapte. Ancusha multumesc pentru sfatul in legatura cu seringile, asa am sa fac. O sa ma duc de astazi ca sa le am pana saptamana viitoare (sa pot sa ma obisnuiesc cu "prezenta" lor ).Plec la Budapesta pe 25 Aprilie, ajung pe 26 Aprilie si sper ca voi sta 10-12 zile .Flory_ana multumim pentru vesti!Inca o data week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu sunt acum la budapesta
nu cred ca mai prind 15 aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

sabina da ca mai esti acolo sami scrii eu pe 14 plec si vin inapoi in 15
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

mi-a venit rezultatul AMH 0;85.cum o fi?

alinuk cum mai esti?

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

luisansunt bine, ma bucur de simptome dureri de spate si inca dureri de ovare, cred ca de la hiperstimulare.

tocmai ce mi-am facut progarmare pt toate ecografiile pentru cele 9 luni si sunt ......foarte fericita!

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui luisianadsd

mi-a venit rezultatul AMH 0;85.cum o fi?
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

nu e bine...da' nici rau
e posibil sa iti dea o stimulare mai puternica
adipapazi m-a incurajat cu reusita ei: 2 si AMH 0.66
asa ca se poate
anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

anchusa multumesc de raspuns si bafta.am uitat tu ce AMH ai?mai sti pe cineva care a reusit cu amh mic?
alinuk doamne ajuta sa fie bine;tin pumnii

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

luisiana nu mai stiu parca voi sau fetele de pe FIv Europa purtati o discutie mai ieri despre AMH. ideea era ca AMH are mai multa legatura cu cantitatea decat cu calitatea.

e important pentru ca se poate analiza si afla. dar nu e singurul important. dar e o variabila printre altele poate mai importante.
nu mai stiu, chiar nu stiu, la tine expresia "fiv nereusit" a insemnat ceva gen fara foliculi sau fara ovocite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiciuca spune:

Buna,,fetelor! Mi-am facut programarea in data de 3 mai , prima intrevedere cu dr. Zadori. Multumesc, Ghyongyi pt. ajutor! Te voi suna inainte .Spuneti-mi cum e drumul pana acolo, cat fac din capitala , ce mai trebuie sa stiu.... Am emotii ! Daca voi fi pe CM , pt prima intrevedere, e nevoie sa anulez programarea? Eu nu vreau, ca abia prin iulie mai e posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui luisianadsd

anchusa multumesc de raspuns si bafta.am uitat tu ce AMH ai?mai sti pe cineva care a reusit cu amh mic?
alinuk doamne ajuta sa fie bine;tin pumnii

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

aaaa....eu stau bine AMH 0.34
ce stiu de acum e ca nu o sa obtin multe ovocite la stimulare .....tot ce conteaza e sa fie buuuune

anchusa

Mergi la inceput