FIV in Ungaria 128
Raspunsuri - Pagina 18
anchusa spune:
tonirro eu deja mi-am laut seringi si ace
menopur si cetrotide mi-au mai ramas din toamna(de la IA), am numarat cate fiole mai am ca sa stiu ce mai cumpar dupa ce PK imi va da tratamentul
anchusa
5ab1na spune:
pai nu e cine stie ce. "clocesc"
am foliculi, nu f multi..., din ce am inteles de dimensiuni apropiate dar cei de pe ovarul stang sunt mai inceti...ce-i drept eu nu stiu sa fi ovulat vreodata cu ovarul stang....
injectiile nu dor, mi le fac singura (sotul s-ar baga dar nu mai are loc:)). nu imi simt ovarele. uit sa beau apa:(
eu sunt increzatoare desi ma ingrijoreaza nr de foliculi. nu stiu cate ovocite voi avea in total...
PK face puncticele pe hartie si imi zice ca e bine. eu in schimb nu stiu chiar ce sa cred. mi se par putine zile de stimulare, ma gandesc ca nu vor fi mature ovocitele...eh
si ma enerveaza 3 cosuri. apropos ati facut cosuri in timpul tratamentului??????
a si asta mai voiam sa spun. cu AMH ala. eu am 1,34 si ce folos? am si alte probleme si in felul asta nu chiar dau vina pe AMH.
anchusa spune:
sabina eu zic ca-s bine daca-s de dimensiuni apropiate.
de numar ce sa zic,eu cred ca nici prea multi nu-i bine,mai bine putini si buni.Important e sa obtii ovocite de calitate si embrioni lipciosi,sa se lase cu 1 sau 2

anchusa
5ab1na spune:
:)
PK spune ca-s apropiati...
dar in acelasi timp spune ca cei de pe stangul sunt mai mici:)
vom vedea
asta e sa fie de calitate. asta e cel mai important
luisianadsd spune:
anchusa sa dea DD sa fie bine la toata lumea .am vazut ca pana la urma te-ai hotarat pt budapesta.pot sa te intreb ce te-a determinat sa faci alegerea asta? sunt mai multe reusite acolo?
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
ana.iordachi spune:
Multumesc ancusha pentru intampinarea caduroasa si pentru raspuns
. As vrea sa va mai intreb un lucru...asistenta Noemi care stie limba romana de la Budapesta poate fi gasita zilnic la clinica? Serviciile ei de traducere sunt contra cost? Mai e cineva care merge in perioada 23-25 mai la Budapesta?
Weekend placut tuturor si multi 
anchusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luisianadsd anchusa sa dea DD sa fie bine la toata lumea .am vazut ca pana la urma te-ai hotarat pt budapesta.pot sa te intreb ce te-a determinat sa faci alegerea asta? sunt mai multe reusite acolo? ![]() dana 1extrauterina 1 fiv "nereusit" |
sti ca nu-mi raspundea Zadori la mail...si-am zis ca ce ma costa sa arunc un mail si la P.Kovacs - oricum FIV-ul e loterie (bine... ca ma informasem inainte despre ambii medici si-mi suradea buna organizare de la Budapesta-eu nefiind genul insistent si bagacios)
aaa...si-mi place muuuult Budapesta
anchusa
luisianadsd spune:
SABINA scuze acum am citit mesajul tau;'nereusit' inseamna ca am ramas insarcinata dar mi-a venit ciclul si eu nu mi-am facut bhcg crezand ca nu am reusit si nici nu am mai urmat tratamentul cu utrogestan.la o luna am depistat sarcina dar ea migrase si se fixase bine in cervix si a trebuit sa mi-o chiureteze.dar in momentul cand eu am sunat la clinica MNL sa spun ca mi-a venit CM ei nu s-au deranjat sa-mi zica ca trebuie sa fac bhcg si mi-au zis ca nu am reusit.eu i-am crezut
siiiiiiiiii de asta e "NEREUSIT"
iti tin pumnii si tie si fetelor care sunt in focuri si ALINUCAI si sa dea DD sa avem si noi 
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
unacri spune:
Dragoste, eu sunt in BUdapesta deja de azi, 8 aprilie si plec de aici pe 20 aprilie. Cum facem sa dam una de alta? :)