Puiuti de Sept-Oct 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GORGY Seidana...nimic nimic! Nici macar o stare de greata,dar nici o picatura de sange, nu stiu ce sa fac, sa mai fac un test sau sa mai astept, parca nu as vrea sa mai vad doar o singura liniuta!...sunt tare confuza, ti-am zis parca as vrea macar sa stiu ori e neagra ori e alba Georgi |
mai asteapta putin, si daca nici un piur la sf sapt iei un test.. oricum pana atunci prestati munca in folosul comuniatii..
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
seidana spune:
citat din mesajul lui May3 Aici nu se da certificat de risc asa usor... doctorii de aici au atitudinea asta: "esti la prima sarcina, daca o pierzi, asta e, mai faci unul. nu-i capat de tara." pentru cele 2 saptamani pe care le-am stat in pat am cerut eu nota de la doctor si am insistat ca ei imi ziceau ca nu ajuta cu nimic si ca sa nu fac exercitii, sa nu ridic, dar in rest sunt ok. dar eu pe net am citit numai de stat in pat asa ca am insistat si am stat la pat. sefii mei sunt intelegatori. n-as fi venit deloc, as fi lucrat numai de acasa, dar mai trebuie sa vin pe la office ca-s lucruri care le fac fizic, fara calculator, nush cum sa explic. 13+ http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii |
MAy p de-o parte e absurda situatia, pe o parte e fireascas.. adik e absurd sa zici asta e l-ai pierdurt faci maltul, Nimeni nu are dreptul sa zica asta... in cazul tau e absurd sa nu ai risc si drept de conc de risc, insa daca stam sa ne gandim ca in romania obtii o hartie cu banuti atat de usor .. nici asta nue normal..
alayna spune:
Ma bag si eu in seama in legatura cu vechiul cont de pe Picassa ,nu cred ca cineva a vrut sa ne faca rau. Foarte putine fete au pus poze si nu suntem nici una cu o sarcina avansata de 8-9 luni sa publicam poze cu ditamai burtile si sunculitele . Daca ciineva are avea o obsesie pentru lucruruile astea,cred ca s-ar baga in seama pe la mamicile de 6-7 luni de sarcina ,la noi nu prea a avut ce sa vada ,decat niste miresici deocamdata
E usor sa intre oricine sa puna niste poze de pe internet si sa se dea drept acea persoana,dar nu stiu cine ar avea timp pentru asa ceva ,doar niste psihopati si la noi nu cred ca a fost cazul .
Gorgy,tu iei acid folic? Eu am ramas insarcinata dupa 2 luni de la pierderea sarcinii si cica mi se trage de la a.folic Ramasesem prea repede ,adica din prima incercare daca intelegi si eram ingrijorata sa nu ma certe doctorul,el imi spusese sa astept 3 luni minim.Pana acum e totul bine si sper sa fie pozitiv si la tine cat de curand
May,ma bucur ca poti lucra acasa. Macar te mai poti intinde,stai imbracata mai lejer,stai departe de stres etc Bafta multa si ne scrii maine ce-ai facut la doctor.
Ce fain de voi ca l-ati simtit pe bebe,eu mai am cale luuungaaaa pana atunci Am inteles ca ultimul trimestru o sa luam de-a suturi in coaste de o sa ne plangem toata ziua
Am intrabat si la cap trecut ,dar nu mi-a raspuns nimeni,pe ce parte dormiti?
Soacra mea cu experienta destul de mare (cu 12 copii nascuti ) mi-a dat de mare grija sa nu dorm pe dreapta sau stanga in primele 4 luni de sarcina,,chiar daca burta e mica sau nu se cunoaste.Ma suna saptamanal sa-mi aduca aminte Cica sa dorm numai cu fata in sus,apoi dupa 4 luni in ce pozitie vreau (exclus dormitul pe burta )
13+
Se pare ca va fi
:)
seidana spune:
Alayna... eu dorm mai mult pe atanga si pe drapta, nai nou dorm si pe spate.. faza care ti-a soacra ta, nu am mai auzit-o.. eu stiu ca e f sanatos sa dormi pe stanga, cica pe dr nu o sa ne mai lase la un mom dat sa dormim bebe, ca da suturi, iar pe spate e de evitat pt ca se apasa aorta... pe burta nu e indicat dupa 5 luni
GORGY spune:
citat din mesajul lui alayna Ma bag si eu in seama in legatura cu vechiul cont de pe Picassa ,nu cred ca cineva a vrut sa ne faca rau. Foarte putine fete au pus poze si nu suntem nici una cu o sarcina avansata de 8-9 luni sa publicam poze cu ditamai burtile si sunculitele . Daca ciineva are avea o obsesie pentru lucruruile astea,cred ca s-ar baga in seama pe la mamicile de 6-7 luni de sarcina ,la noi nu prea a avut ce sa vada ,decat niste miresici deocamdata E usor sa intre oricine sa puna niste poze de pe internet si sa se dea drept acea persoana,dar nu stiu cine ar avea timp pentru asa ceva ,doar niste psihopati si la noi nu cred ca a fost cazul . Gorgy,tu iei acid folic? Eu am ramas insarcinata dupa 2 luni de la pierderea sarcinii si cica mi se trage de la a.folic Ramasesem prea repede ,adica din prima incercare daca intelegi si eram ingrijorata sa nu ma certe doctorul,el imi spusese sa astept 3 luni minim.Pana acum e totul bine si sper sa fie pozitiv si la tine cat de curand May,ma bucur ca poti lucra acasa. Macar te mai poti intinde,stai imbracata mai lejer,stai departe de stres etc Bafta multa si ne scrii maine ce-ai facut la doctor. Ce fain de voi ca l-ati simtit pe bebe,eu mai am cale luuungaaaa pana atunci Am inteles ca ultimul trimestru o sa luam de-a suturi in coaste de o sa ne plangem toata ziua Am intrabat si la cap trecut ,dar nu mi-a raspuns nimeni,pe ce parte dormiti? Soacra mea cu experienta destul de mare (cu 12 copii nascuti ) mi-a dat de mare grija sa nu dorm pe dreapta sau stanga in primele 4 luni de sarcina,,chiar daca burta e mica sau nu se cunoaste.Ma suna saptamanal sa-mi aduca aminte Cica sa dorm numai cu fata in sus,apoi dupa 4 luni in ce pozitie vreau (exclus dormitul pe burta ) 13+ Se pare ca va fi Da, iau in continuare accid folic, sper sa fie ok, mai astept pana la sf de saptamana ca sa fiu sigura :) |
GORGY spune:
Alayna, iau accid folic, am mai raspuns odata ca vad ca nu a aparut mess meu, am luat si mai iau in continuare, sper sa fie ok
NataliaS spune:
Salutare burticute!
Raportez primele suturi adevarate simtite din afara burtii la mana, de mine si de fete Duminica dimineata Am fost tare fericita si parca simt ca incepem sa relationam
In rest am avut un WE placut cu iesiri pe la Castelul de la Bontida, Manastirea Nicula si rezervatia Lacul Stiucii de la Sacalaia...prin jurul Clujului...tare bine-a mai fost!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 18 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
alayna spune:
Natalia ,felicitari pentru primele suturi adevarate ,abia astept si eu momentul,dar mai am de asteptat .
Seidana,eu daca ma intorc pe stanga sau dreapta parca imi atarna burta,nu stiu cum zic ...si ma doare in zona buricului.
intotdeauna pun o pernuta sub burtica s-o mai proptesc.Ce-o sa ma fac la 8-9 luni?????????????
13+
Se pare ca va fi
:)
seidana spune:
NAti .. ma bucur ca ati avut un weekend asa fain.. noi am puturosit , al meu a fost la tenis , mie mi-a fost lene sa merg cu el si el nu a vrut sa mergem la iarba verde ca sa nu raceasca burtica.. Ma bucur ca suteaza surpriza , de abia astept si eu sa il simt atat de puternic ... al tau nu joaca tenis? sa il mai alerge pe grasunu meu
Alayna.. eu dorm cu perna dub burta dinainte sa stiu de bebe.. asa a fost un prim instinct.. eu obosesc repede.. si aceeasi intrebare.. ce fac la 9 luni?