Puiuti de Sept-Oct 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

seidana nu prea cred sa merite pt 500 lei sa te intorci la munca. :) mai bine ii cumperi mai putine jucarii si haine , si stai cu el cat e mititel.

Lori 18+

nu ma intorc la munca.. 2 h pe zi era ideea...

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Inutsa , uite:

. Importanta detectarii gradului de umiditate din camera bebelusului

Gradul de umiditate al aerului din camera bebelusului, este un aspect destul de neglijat, in ciuda importantei sale. Acesta trebuie sa oscileze in jur de 60-65%.

Incalzirea cu gaze, calorifer sau cu alte surse de incalzire electrice, usuca aerul si face ca umiditatea sa scada uneori sub 50% sau chiar sub 40%, ceea ce dauneaza extrem sanatatii copilului.

Higrometrul este cel cu care se face controlul umiditatii aerului, el poate permite conditionarea optima a mediului ambiant. Aparatul comercializat de xxx SRL are inglobat in el un Higrometru.

Umiditatea aerului se poate obtine cu ajutorul umidificatoarelor electrice. Dar in cazul in care nu dispuneti de unul, puteti folosi prosoape ude, atarnate in apropiere de patul bebelusului. Folosirea vaselor cu apa pe calorifer, este insuficienta, caci umiditatea se mentine doar in jurul caloriferului.

sursa:http://www.madalinas.ro/informatii/55%20importanta%20aparatului.php

Edit : era un nume de firma in post si am pus xxx in loc

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

loredana da, e f vasta oferta. Dar ajungi la un anume produse prin eliminarea celor care nu va plac, tie sau bebelului. Despre produse cosmetice pt bebei, am folosit si Pampers, de la care a facut alergie. Si am mai incercat fel si fel. Fata mea oricum are teren atopic, dar si la bebelusi fara el, Pampers nu a fost prea OK, din cei pe care ii cunosc. Acum folosesc cu mare succes ulei de migdale, 7 euro sticla de 250 ml, adica chiar ieftin, si produse pt piele atopica. Produsele astea nu miros , comparativ cu celelalte din supermarket, dar stiu ca sunt mai safe
Acu sa nu credeti ca ma dau mare si tare, mai cu mot etc. Si eu initial am folosit produse fain mirositoare, cu reclama multa. Dar in timp am ajuns la concluzia ca mai bine folosesc produse naturale, chit ca nu sunt parfumate, dar sunt sanatoase.

seidana in primele luni se consuma f multe scutece, cate 6-7 pe zi, uneori chiar 9 daca sunt vremuri "kkcioase". In timp se reduce numarul lor.
Vrei sa te intorci la munca? Daca consideri ca o sa faci fata, de ce nu? Tu stii cel mai bine

oanaiasi eu am 20 si ceva % umiditate, noaptea ajunge 30% si zau ca ne simtim f bine. Cum ti-am mai zis, am avut 50% si ceva in baie si simteam cum imi apasa ceva pe plamani. Ma mai documentez despre asta, ca am citit pe undeva, da'tre sa caut sursa. Eu raman de parere ca e prea mult 50%. Acu fug la dr

de si14+

Mergi la inceput

am mai gasit un link:

http://reclama ilegala - considera acesta un avertisment /sfaturi-practice/sfaturi_practice/_cum_amenajam_camera_bebelusului-1104/

Oana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

salutare.
eu cica lucrez de acasa
nimic n-am facut azi, doar ce mi-am verificat emailurile.
tot incerc sa fac ceva ca o sa vina sedinta de luni in care tre sa arat rezultate dar asa n-am niciun chef...

vorbiti de cioco.
eu sunt disperata cu dulciurile de fel. nu trecea o zi fara ceva dulce.
acum sa nu le vad. daca pun cioco in gura vars de-mi ies ochii.. nu stiu ce se intampla...
nu suport deloc gustul de dulce.

azi ma duc la doctor.
mai fetelor, voua v-a facut teste pentru ureaplasma si micoplasma? sper ca asa le zice.
se fac din secretie.
sunt boli ginecologice fara simptome dar pot cauza ruperea membranelor.
cred ca astra s-a intamplat la colega mea de v-am zis ca i s-a rupt apa la 17 sapt.
vreau sa fac si eu azi, dar nu cred ca se poate ca eu n-am secretie, ca inca sangerez...

rocaille, sa nu mi-o iei in nume de rau :)
dar daca zici ca ai bebe mare de 8 ani, dai de inteles ca n-ai fi insarcinata, eu nu prea inteleg implicarea ta la aceasta odisee.
sunt forumuri multe pe teme generale. iti pot recomanda eu 2 pe care mai pierd vremea de vrei :) si-s chiar antrenante
nu de alta, dar pe bune, la ora asta, pe forumul asta, la acest subiect, pe noi ne cam intereseaza cat de mare ne e burta, daca sangeram sau nu etc etc nu gaurile de ozon

13+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

da...ultimul link vad ca nu mi s-a postat cum trebe ...sori

Scria acelasi lucru ca in citatul de mai sus .asta era ideea

Oana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

oanaiasi ti l-au cenzurat moderatorii pe motiv ca e reclama. ... desi si eu am pus mai devreme niste link-uri si vad ca nu le-ai scos. :) nu stiu ce criterii de selectie au.

astazi am avut asa un spor la scris aici.................... am cam chiulit de la munca.

Lori 18+

Mergi la inceput

Asta-i piesa , important e ca informatia e aceeasi!

Oana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

May3, sincera sa fiu, mai am o colega cu burtica mare la serviciu si atat cat am putut sta la birou azi, problema chiar a fost dezbatuta intre colegi... in fine. Nu urmaream o dezbatere stiintifica pe tema asta, ma gandeam cum ne-ar putea influenta si atat, ca sunt tot felul de pareri si eu nu am bagatelizat problema. Nu prea am avut timp sa urmaresc dezbaterile in derulare pana acum... si nici sa formulez intrebarea mai putin brusc si cu introducere. Asta e.
Nu stiu sa recomand pampersi, ca nu stiu care sunt mai buni si unde nu am o parere, nu ma bag. La primul copil am folosit huggies, dar trebuie vazut cu ce se adapteaza fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

salutare.

13+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

May nu te superi pe mine daca iti spun ca o sa ai o fetita,da?
Abia astept sa ne spui ce se ascunde in burtica

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput