Puiuti de Sept-Oct 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
andr@ spune:
ma inscriu si eu la o portie de ciocolata 
sunt moarta dupa ciocolata fetelor
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
16+ 
flopishtica spune:
Fetelor dupa o absenta de vreo 2 saptamani va pup din nou pe toate. Nu am apucat sa mai intru pentru ca la servici e nebunie maxima.
Nu am recuperat ce ati scris, insa am inteles ca a fost o problema cu contul de picassa. Daca s-a schimbat ceva va rog sa imi trimiteti si mie datele noi.
In rest noi suntem bine, maine am programare pt eco la dublu test, poate ne spune si ce e. Nu mai am rabdare deloc. Abia astept sa ajung si eu ca o parte dintre voi sa il simt pe bebe.
@Loredanar, baia nu este recomandata in sarcina datorita temperaturii si nu a faptului ca stai in apa. temperatura din piscina nu e niciodata la fel de mare ca atunci cand iti pregatesti apa pentru baie. Inotul este recomnadat in sarcina deoarece este cea mai usoara forma de miscare ce antreneaza toti muschii fara efort mare deloc.
11+
loredanar spune:
flopishtica doctorita mea s-a exprimat la modul: apa calduta si "sa curga" apa sa nu stau cu fundul in apa. :)
Lori
18+
inutsa spune:
Of-of, ce ma seaca schimbarea orei. Ne-a dat programul peste cap. In loc sa fi adormit pe la 13h, dra mea a adormit de abia acum. Iar la 17h tre sa fim la dr de familie, asta presupunand trezit peste o ora jumate maxim! Parca vad ce maraieli o sa imi faca
Ce tot vorbiti despre plictiseala? Eu inainte de a naste am inceput sa crosetez si am zis ca termin dupa ce nasc, da, da, vezi sa nu
. Si acum sta mileul ala inceput pe nush unde. Prefer ca citesc cate ceva in scurtul timp pe care il am.
Dar oricat de greu ar fi [numai o mama stie ce greu ii creste copilul, ca isi face griji pt absolut orice], rasplata este pe masura. Cand gangureste, iti zambeste, te cauta din priviri, zice prima data "ma-ma" este absolut minunat!!!!
Zicea f bine cel care a zis ca un copil te schimba radical. In bine.
Despre scutecele de unica folosinta de care zicea Lore pot sa zic ca marele avantaj este ca nu sunt alergene. Nu stiu ce au noile scutece Pampers, dar absolut toate mamicile pe care le cunosc si le folosesc la puii lor se declara nemultumite, cica ar irita de numa-numa! Noi am trecut de ceva vreme la Huggies, le iau la super pret, si chiar de nu absorb asa fain ca si Pampers, noua ne priesc cel mai bine. Libero sunt faini si ei, dar nu imi plac pt ca atarna in jos inestetic daca face ceva bebe in el, ca si Pampers de altfel. Huggies in schimb stau fix ca un chilotel. In curand o sa renuntam de tot la scutece, suntem in proces de invatare la olita, dar la bb2 tot Huggies am de gand sa folosesc. Alte marci, Happy, Pufies nu ne-au placut.
Pt comparatii mai ... stiintifice sa le zic
uitati aici articole de pe blogul unei mamici care ia la puricat produsele pt bebei
Pampers versus restul lumii 1
Pampers versus restul lumii 2
Pampers versus restul lumii 3
camady presupun ca stii, dar tot iti zic: mar ras oxidat, mar copt, orez fiert fara grasime, rontzaieli sarate sunt f bune in diaree. Si ceai de menta cu sunatoare sau galbenele.
loredana la Altex sau Media Galaxy se gaseste termometru electronic, cu higrometru si statie meteo marca Hama. Noi am luat cu 30 lei.
Si eu ma "oparesc" de-a binelea in Always, ba chiar mi le-a interzis dr gineco dupa ce am nascut, ma iritasem in tot halul, si mi-a recomandat Alw sensitive, cu ceva bumbac desasupra
oanaiasi 60% umiditate in camera? Wow!!!!!!!! Pai eu am avut 50 si un pic% umiditate in baie si era nasol rau. Nici umiditate mare nu e bine sa ai, e f naspa pt plamani, mai ales pt bebelusi
rachel las praji de cioco pt alte doritoare. Iubesc cioco in stare "bruta", in praji nu prea
de
si
14+
loredanar spune:
inutsa am citit si eu parerile de pe acel blog mai de mult, tot in incercarea de a ma lamuri care-i treaba cu scutecele lavabile.
mie alegerile de felul asta mi se par aproape imposibile pt ca oferta e putin spus vasta. ca sa nu mai zic de produsele cosmetice pt copii........
Lori
18+
seidana spune:
Inutsa.. foarte fai blogul cu comparatia intre scutece...
Chiar din mamicile experimentate cititire: cam cate scutece , in medie trebuie pe zi? vreau sa imi fac o parere orientativa? ne ajung au ba banii.. merita sa vin la munca 2 h pt 500 lei sau nu? ( la munca insemnand fara sa ma intorc la unca cu acte.. vom vedea ce si cum)... stiu ca bebele presupune multi bani, multa munca dar si multe nenumarat mai multe satiscaftii..
Eu vreau neaparat si bebe no 2... as vrea si bebe no 3.. dar il las pt o greselaa, nu vreau bebe 4 ca si greseala ![]()
17+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rocaille Ce stiti de gaura din stratul de ozon ce va sa vie peste noi? Ne haleste au ba? |
eu nu iau in considerare f tare ... media.. o fi periculoasa dar sigur nu in masura in care se mediatizeaza problema..
17+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
loredanar spune:
seidana nu prea cred sa merite pt 500 lei sa te intorci la munca. :) mai bine ii cumperi mai putine jucarii si haine , si stai cu el cat e mititel.
Lori
18+