Puiuti de Sept-Oct 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelor hai sa va mai provoc la o dezbatere ca sa ma considerati cu totul nebuna. :)))

eu vreau sa cumpar un umidificator pentru camera. stiti vreun aparat bun de recomandat?

Lori 18+

Cat % ai umezeala in camera ? Ai un higrometru?

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelor hai sa va mai provoc la o dezbatere ca sa ma considerati cu totul nebuna. :)))

eu vreau sa cumpar un umidificator pentru camera. stiti vreun aparat bun de recomandat?

Lori 18+

Cat % ai umezeala in camera ? Ai un higrometru?

Oana 14+

nuu.. se aburesc geamurile, noi avem baie cu intrare din camera

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor gravidutelor

Am vazut ca ati intrebat de mine.... sunt bine, numai ca in week-end am fost la tara, am venit duminica tarziu apoi l;a niste prieteni, iar ieri am fost sa-mi rezolv cu concediul medical.

Fetita mea a inceput sa ma loveasca.Ce simmt eu nu mai sunt falfaieli.Cand pun mana pe burtica in stanga sau in dreapta o simt.

Eu m-am gandit sa cumpar pentru ea incepand cu luna a 7-a.Incepand de la biberoane, sampoane( le iau le la chicco, m-am hotarat) si ce trebuie pentru spital.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Beton Seidana...da ce fel de apartament aveti voi ? Penthouse -numa alea sunt cu baie in dormitor

O intrebam si pe Lore daca are higrometru ..e f important intai sa vezi cum e fara umidificator.

Oana 14+

Mergi la inceput

Citat:

Beton Seidana...da ce fel de apartament aveti voi ? Penthouse -numa alea sunt cu baie in dormitor

O intrebam si pe Lore daca are higrometru ..e f important intai sa vezi cum e fara umidificator.

Oana 14+

nu e ap simplu cu 3 cam, 2 bai .. de 70 mp.. langa Cluj.. si din dormitor am vrut sa se intre in baie...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Oana 14+

nu e ap simplu cu 3 cam, 2 bai .. de 70 mp.. langa Cluj.. si din dormitor am vrut sa se intre in baie...

N-ati facut si perete de sticla intre baie si dormitor?

Oana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

oanaiasi nu am. am caut intr-o vreme pe net ceva care sa aiba si termometru, higrometru, etc , insa ori nu am stiut eu unde sa caut, ori nu o fi existant. nu imi prea surade gandul sa fac din camera copilului pupitru de comanda cu 100 de cesulete. :))

Lori 18+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Oana 14+

N-ati facut si perete de sticla intre baie si dormitor?

Oana 14+

nu ca suntem pudici.., mai ales ca baia cealalta nu e inca 100 % gata, adica nu are cab dus..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

bine cumatra draga, ma tii in "stres" si tu esti toata o plimbareata cum ai petrecut la tara?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

16+

Mergi la inceput

aaaa,,
Racheel ma bucur sa-ti vad ochisorii pe aici... sa ne anunti de acuma

Mergi la inceput