Puiuti de Sept-Oct 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Elly , suna incurajator...o sa dorm si mai mult de acuma

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

elly chiar esti sadica , suna palpitant

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Elly... acuma stiu ca voi fi gospodina de nota 10 ( ceea ce sunt deja ), insa nu stiu cat imi va lua bebe.. acuma nu zis ca o sa ma plictisesc incat sa mananc seminte si sa ma uit la meciurile de fotbal.. insa probabil printre atatea si attea de facut , sa curat 2 scutece si sa apas bumbicul la masina de spalat nu va fi o munca extraordinara in plus.. singura mea pb e ca noi stam la bloc.. iarna unde usc scutecele? ca va fi limitat spatiul de uscare.. de fapt nici nu stiu cum va fi, hainute spalate zilnic...
Cand lucram in banca, lucram in schimburi pt ca eram intr-un mall.. ajunsesem in zilele in care lucram de la 18 seara sa spal peretii, sa calc sosete, sa curat covoarele cu peria saptamanal, sa trag dulapurile de la loc... spalat rosturile de la gresie cu periuta.. off ce nebunie... deci la mine e grav cand stau mai mult de 1 saptamana acasa .. ca o iau razna.. asta daca nu incep sa gatesc pt o armata..

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Elly , suna incurajator...o sa dorm si mai mult de acuma

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

deci ar trebui sa incepem sa ne facem plinul de somn.. si sa dam si pe din afara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

elly si sotul meu zice ca ma dau rotunda acum , dar cand o sa vina puhoiul de treburi o sa imi iasa pe ochi mofturile. :)))) om vedea. :)

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

sa nu uitam ca cea mai importanta parte o constitue emotia si bucuria fara margini si satisfactiile inegalabile pe care ti le ofera un copil
nimeni nu zice ca e usor, ba din contra, iar eu nu am expus decat inconvenientele (nu e cel mai potrivit cuvant dar nu mi-a venit altul acum. si cred ca se intelege ce vreu sa spun) traite de mine .... dar rezultatul nu are termen de comparatie

lore sa nu intelegi gresit, nu dau cu pietre. decizia apartine fiecareia dintre noi in functie de nevoile bbului si de disponibilitatea si deschiderea mamei.
eu avand deja o experienta la activ ... nu as face greseala asta. pt mine ar fi o greseala.

nu vreau sa intram in polemica despre cum am fost noi crescute si cat si cum s-au chinuit mamele noatre.
nu pot decat sa spun ca .... 1. ele sunt primele care afirma ca a fost un chin! 2. nu traiau viata noastra, si a noatra nu are nici o legatura cu a lor.

sunt sigura ca ce vei decide va fi cel mai bine pt bb si pt tine

mami de Annelies (30.06.2005) si 13+

si am uitat sa spun ca nu vom tine bbii aproape 2 ani in scutece.
1. din cate imi aduc aminte se simte la scutec cand e ud de pisu (nu plin, ud!), de kk nu vorbim ca va fi evidnet. iar daca nu il simteam ud, il verificam oricum la un interval oarecare ... tocmai ca sa nu apuce sa se opareasca.
2. sunt cearceafuri de scutec acum. eu pe gaga am lasat-o mult timp in fundul gol (mai alea vara) la ea in patut. si cand a inceput sa mearga o lasam si prin casa ...

Mergi la inceput

Mama .. inca nu afirma cat de greu i-a fost...din contra, imi zice sa fac asa ca era mia bine, acum nu sa spal la mana dar multe chestii conradictorii cu zilele noastre
dar o dau eu pe brazda... de la total nu la cezariana ( genul nu esti normala, nnu e sanatos, nu e bine) .. acum am ajuns la :decid eu , cum e mai bine, e dispusa sa vina si la alba la socrii daca eu vreau sa nasc cu dr lui soacra-mea..la comanda cu cezariana

Mergi la inceput

elly nu e nici o problema. nici eu nu acuz alegerile alora, pt ca de asta exista liberul-arbitru. :)

Lori 18+

Mergi la inceput

fetelor hai sa va mai provoc la o dezbatere ca sa ma considerati cu totul nebuna. :)))

eu vreau sa cumpar un umidificator pentru camera. stiti vreun aparat bun de recomandat?

Lori 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelor hai sa va mai provoc la o dezbatere ca sa ma considerati cu totul nebuna. :)))

eu vreau sa cumpar un umidificator pentru camera. stiti vreun aparat bun de recomandat?

Lori 18+

eu am umezeala in camera si tre sa scap de ea ...
deci pas

Mergi la inceput