Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
alecori spune:
emily, personal nu #351;tiu fete care sa fii facut embrioreductii,citisem pe un forum...când am fost la ET, povestea embrioloaga de cazuri in care unembrion s-a divizat in 3 si a trebuit facuta reductie
albertje spune:
:super: :super: :super: :bananab: :bananab: fetelor ,am fost la eco si am vazut actiunea cardiaca a micutului meu ! sant asa de happy!!!doamne ce am mai stat stresata pana am intrat la control si cand am iesit aveam o actiune cardiaca la fel de puternica ca si bebe al meu !
raman inca in spital ,caci la eco s-a vazut ca se mai organizau niste sangerari si vrea doctorul sa mai stau un pic cuminte .vedem maine cum va fi .
vine bebe
abramburika spune:
albert - ma bucur tare pt. voi!!
alecori - te-am trecut la "plata" si pe tine, esti luata in evidenta . Bine ai venit!!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
albertje spune:
emily ,sper din suflet sa gasesti o solutie ,oricare ar fi ea ,sa iti poti duce visul pana la capat.imi imaginez starea emotionala prin care treci .imi pare rau ca nu am citit mai devreme mesajul tau sa fi intrebat in timpul consultului meu ,doctorul despre ce posibilitati au ei aici pt asemenea cazuri.dar o sa insist la sora medicala ,poate ma pot indruma ele .daca maine revad doctoul il intreb personal .sper macar cu atat sa te pot ajuta si iti transmit o imbratisare calda si multa putere sa treci cu bine peste aceasta perioada.cred in DD ,ma rog pentru voi si o solutie pozitiva cat mai urgenta .
vine bebe
ralu_t spune:
emily ai PM
albert iupiii!!! stai cumintica acolo,uita-te la filme, citeste...relaxeaza-te. stiu ca e greu intr-un pat de spital dar e pentru bebelus.
alecori bine ai venitfelicitari pt sarcina!
ralu- de bebe albastru si 7+
i believe in miracles...povestea noastra
albertje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_t albert iupiii!!! stai cumintica acolo,uita-te la filme, citeste...relaxeaza-te. stiu ca e greu intr-un pat de spital dar e pentru bebelus. ralu- de bebe albastru si 7+ i believe in miracles...povestea noastra |
nici o problema ,stau in pat ,am masutza de servit masa trasa peste pat si stau cu voi aici ,online ! asa imi trece si mie timpul mai usor.
vine bebe
many_bani spune:
Albertje, bine ca totul este bine si tu sa stai cumintica acolo cum zice nenea dr.
Alecori bun venit si sa dea DD sa stam pana la sfarsitul acestei odisei impreuna
Fetelor eu ma simt tare rau, o stare permanenta de greata, nu ma slabeste deloc, nu pot sa beau lichide, imi este foame si cum mananc ceva vai de capul meu, in schimb nu vomit.
mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!
albertje spune:
emili ,am intrebat asistenta .i-am explicat exact cum ai scris tu ,dar mi-a zis ca in clinica unde sant eu acum nu fac astfel de interventii.mi-a spus ca trebuie cautata o clinica prenatala ,unde se pot face astfel de interventii.am sa caut pe net ,clinica universitara din Köln ,la recomandarea asistentei.poate aflu mai multe de acolo si iti comunic de indata.
vine bebe
albertje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Albertje, bine ca totul este bine si tu sa stai cumintica acolo cum zice nenea dr. Fetelor eu ma simt tare rau, o stare permanenta de greata, nu ma slabeste deloc, nu pot sa beau lichide, imi este foame si cum mananc ceva vai de capul meu, in schimb nu vomit. mami de Vlad (29.10.2009) si 7+ Multumesc Doamne! |
da mami ,stau cumintica .tastatul nu implica prea mult efort .
deocamdata vad ca nu am nici un rau de nimic.poate ma sare si in sarcina asta ,ca si in celelalte 2 .
la pranz mi-a adus :supa de sparghel si varza calita cu piure si carnati si desert o banana.dupa supa eram deja full. cred ca de fericire,ca de altfel am tot balotat zilele astea.
vine bebe
arleza spune:
Bun venit noilor burtici si ma bucur ca pe zi ce trece ne inmultim tot mai mult.
Apropo de mancare,eu nu stiu cum sa mai fac,toata lumea imi spune sa reduc sarea(stiu ca dauneaza nu numai in sarcina, dar mai ales, pt ca stiti si voi ca retinem apa si ne unflam ca baloanele)si sa nu mai garesc cu delicat(ados din ala pt mancare)dar problema e ca daca pun si sare putina si delicat "ioc" mancarea nu are nici un gust.Nu stiu ce sa ma mai fac ca mezeluri, in afara de sunca presata(cu cat mai putine eeee-uri)nu pot sa mananc,numai natural,dar de unde natural in zilele noastre.M straduiesc dar e cam greu, poate imi spuneti ce mancati si voi mai fara e-uri sa ma inspir si eu, pt ca de fapt eu as manca intruna pizza si aia numai naturala si hranitoare nu-i.
Va rog ajutati-ma cu idei daca aveti.P
Abia astept sa merg si eu iar la eco sapt viit luni parca nu mai trece odata.
gravi 6 saptamani