Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
bellasamoyed spune:
neata fetelor
walkira ma bucur ca ai venit printre noi
fetelor eu am inceput prost ziua si mai exact cu greata si vomitat
sunt ametita de mor si am o permanenta stare de voma. nu stiu ce sa fac.
si eu care ma miram cum de pana acum nu am avut nimic, na ca ma luat si pe mine sper sa ma tina putin
apropo greturile cam in ce sapt se termina?
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
rania_s spune:
LA MULTI ANI DEEA_COMSA!din cate imi aduc eu aminte sper sa nu gresesc si tu ai sa mergi azi sa auzi inimioara la bebe!
Iti doresc sa ai parte numai de fericire si bebe sa stea cuminte la mami in burtica 9 luni:)
Eu sunt bine de dimineata ,asteptam dupa amiza ca atunci ma iau pe mine greturile .Oricum sunt putin ciudate....daca nu manac ma roade stomacul de numai,deci mor de foame..daca manac am o greata de nu imi gasesc locul....incerc sa manc putin si des.
bellasamoyed sa sti ca si eu beau suc de portocale facut de mine f.mult !
Bun venit burticilor noi...
Va doresc o zi buna in continuare....
7+
emilyjeuly spune:
buna fetelor!
bun venit noilor gravidute! sarcini usoare si la termen cu sanatosi!
fetelor, eu nu am mai scris de mult pentru ca asteptam prima eco cu nerabdare! am fost ieri la eco si am aflat o veste foarte grea: am 4 embrioni: cate 2 gemeni monozigoti.
nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar eu am obtinut sarcina prin fiv, cu 2 embrioni de ziua 3. se pare ca s-au prins amandoi si s-au divizat. situatia este foarte dificila pentru ca dr mi-a spus clac ca sansele sunt zero cu 4, mai ales ca sunt monozigoti. singura sansa ar fi sa fac reductie embrionara la 2 pentru ca ceilalti doi sa aiba sanse de supravietuire.
nu pot sa va spun in ce stare sunt!!! nu reusesc sa ma linistesc, nu pot dormi, imi vine sa tot timpul.
in romania sunt putini doctori care fac aceasta procedura si cei care o fac nu prea au experienta, asa ca as incerca in afara, dar nu stiu unde sa ma adresez. mai am putin timp si trebuie sa ne hoaram!
daca cumva stiti pe cinava care sa fi fost in situatia mea sau intr-o situatie similara si stiti cum a reusit va rog ajutati-ma!
Emily 7+
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!
abramburika spune:
Neata!!
In primul rand va multumesc pt. ca imi impartasiti experientele vostre cu nasterile naturale sau cezariene. Trag eu concluzia mai incolo ...
walkiria - bine ai venit!! Sarcina usoara in continuare!
bella - si eu beau mult suc de portocale (facut in casa), nu cred sa fie ceva rau. Mai natural de atata, previne raceala !!
lia - alta acum!! Oooff!! Si eu stiu ca spre final se face analiza asta pt. streptococ. La prima sarcina am fost pozitiva, deci antibiotic eu si bb la nastere. La a doua insa, negativa. Nu e de speriat, se trateaza cu antibiotic. Sanatate multa!
deea - la multi ani, sa ai parte numai de bine si sanatate!!
albert - tinem pumnii sa fie bine si sa mergi acasa, in cuibusorul tau!!
emily - wooowww, e o veste asa frumoasa in anumite conditii. Adica asa cum spui, sa ai parte de asistenta medicala potrivita. Nu stiu ce sfat sa iti dau. Nu te mai gandi la rau. Unde in strainatate ati fi orientati??
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
emilyjeuly spune:
brambu, am merge oriunde afara, numai sa stim unde? problema este ca nu stim carei clinici sa ne adresam.
Emily 7+
many_bani spune:
Emily ti-am scris cateva cuvinte la gravidutze prin FIV
Deea la multi ani gravidutza sa fii sanatoasa si fericita
mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!
ralu_t spune:
of emily da, grea decizie...cat de repede trebuie facuta reductia? cumnata prietenei mele cele mai bune a facut FIV cu 3 embrioni, s-au prins toti si unul s-a divizat. Cei doi monozigoti erau inserati f jos si au inceput sangerarile, dr. i-au spus ca ii poate pierde pe toti si ca trebuie emrbioreductie. A fost tare greu, nici nu mai stiu sa-ti zic de cati ani incercau sa aiba un bebe, vreo 10? f dureros insa riscul de a-i pierde pe toti i-a hotarat. au facut embrioreductia, eu cred ca aici in tara, ceilalti 2 sunt ok acum, au ajuns pe la 20 de saptamani de sarcina. daca vrei ma pot interesa unde si cu cine a facut procedura mult curaj!
lia eu nu sunt medic, vorbesc si eu din auzite. din folclor eu stiu ca streptococul B e periculos pentru bebe la nastere, nu in sarcina, drept pt care nu se testeaza decat la sf sarcinii, la femeile care nasc natural. existand riscul ca in ciuda tratamentelor cu antibiotice facute mai devreme de final, streptococul sa reapara si antibioticele sa fie luate degeaba. banuiesc ca medicul tau stie mai bine (mult mai bine) cum sta treaba si a stiut el de ce ti-a dat tratament.
albert bafta la eco!
bella eu la prima sarcina am prins o toamna, o iarna si o primavara si n-am facut nicio raceala/gripa-ca in niciun an. explicatia pe care am gasit-o au fost freshurile de grapefruit(cu portocalelel nu m-am inteles) pe care le-am baut in cantitati industriale
ralu- de bebe albastru si 7+
i believe in miracles...povestea noastra
ralu_t spune:
emily i-am scris prietenei mele un mail (ea sta in grecia),cand am un raspuns te anunt
ralu- de bebe albastru si 7+
i believe in miracles...povestea noastra
alecori spune:
Buna fetelor,
ma alatur si eu voua
UM 16.02.2011 DPN 23.11.2011
... sa vedem ce mai vedem saptamana viitoare la eco, ieri am fost la primul eco si se pare ca sunt gemeni...
emily, din cate stiu eu, dr Chicea de la Polisano, Sibiu, face reductie embrionara
toate fetele
emilyjeuly spune:
ralu_t multumesc mult! la mine situatia este complicata pentru ca sunt cate 2 gemeni monozigoti (adica in aceasi casuta) si reductia trebuie facuta la doi deodata, nu exista alta posibilitate. te rog, daca prietena ta poate sa iti dea ceva info.
alecori, am vorbit la polisano sb, ca acolo am facut fiv-ul (cu dr. mutuliga) si mi-au spus a atunci cand vor avea informatii pertinente ma vor suna. sincer nu stiam ca dr. chicea face reductii. stii pe cineva care a facut cu el si a fost ok? merci!
Emily 7+