Praline belgiene 51

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

arde-i, multi ani fericiti impreuna! nu ne mai zice de cristi, c-o sa ne luam la bataie barbatii;))

bepii, vin, e aproape de mine, si... sa lipseasca martie din post???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Tot vreau sa scriu si nu apuc.
Ne-am intors cu bine de la mare, voila rezumat:). Revin cu amanunte.

Bepii, cred ca ajung si eu la Ikea marti, lucrez dar vin in pauza de masa.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Cleo, Bun venit pe aici!
Si noi stam relativ aproape...

Ardeiash, multi ani fericiti in continuare!!!
...noi mergem la Antwerpen duminica, si daca vrei poti veni cu noi; singura problema e ca s-ar putea sa mai ramanem pe acolo pana mai tarziu...
Daca vrei mai vorbim.

Ikea e cam departe...dar distractie!

Votez si eu ca si Ardeiash: daca va tenteaza ceva prin zona Porte de Namur sau pe aproape ... sau alte zone usor acesibile cu metrou 1/2/5/6 (inclusiv Woluwe suna bine)... incerc sa ajung si eu intr-o pauza de pranz (gen 12:30-14:30).

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Eu sunt libera joi si vineri, deci pe joi la Woluve pot veni, daca mai sunt amatoare. Insa oricum, incerc sa ajung si marti.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

multumiri de primire calduroasa si insorita, fetelor!!

deci am cont la Cameleon. Acu cu el ce fac?

ieri umblaram pe avenue George Henri, ca stiam ca mai sunt chestii deschise, parc etc. Si nimeriram din intamplare la un magazin cu decoratiuni, deschis, si cu reduceri (e vis a vis de scoala de orbi, muti, surzi, ceva mai sus de Parcul Meudon), si mai jos de Pizza Hut. Deci ce frumuseti vazui acolo..... as fi cumparat juma din el (http://www.homeandpassion.be/FR/magasin.htm). Noroc ca nu am nici bani, nici ce decora.
Dar am luat la o cofetarie pe acolo neste chestii minunateee (la brioche se numeste parca)

Mergi la inceput

Neata,

Cleo, la Cameleon poti face cumparaturi direct din magazin, in zilele cand e deschis, sau te poti inscrie si la vanzarile on-line pe snapstore.be folosind nr de client Cameleon.

Referitor la scolile din zona, eu nu stiu nimic despre Atenee Royale la Roodebek dar am multi prieteni romani care au copiii la scoala Singelijn, in Woluve si sunt f multumiti.

Ardeiash, felicitari pt aniversare si muuuuulti ani fericiti cu bucurii si sanatate in continuare.

Ninuk, sa-ti fie de bine shopingaiala, ce bine ca nu am fost cu tine . Uite link-ul cu resortul de le turci:
http://www.alibey.com/resortfotogaleri.aspx?lang=en .

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Antoanela, multumesc ca m-ai luminat si pe mine cu Cameleon! Dar totusi nu ai nevoie de vreun card ceva daca vrei sa intri la ei in magazin?

Cleo, super magazinul ala! Am vazut ca e lichidare de stoc, suna tare interesant, dar noi poate de la anul vom incepe sa reamenajam apart, dupa ce pleaca mama! Iar La Brioche ..cunoastem! Am si eu unul la coltul blocului si dam si noi iama in el, ca e tare greu sa rezisti tentatiei!

Nina, sa porti sanatoasa tot ce ti-ai cumparat! Si poate te-ai razgandit in privinta bluzitei!

Ardeiash, multi ani fericiti inainte! Esti o veterana si chiar ca esti de invidiat cu asemenea sot!

Fetelor, intalneala placuta! Eu nu cred ca voi putea sa vin vreodata, nici macar pana in centru, ca as face fix o ora dus si intors! Doar sa imi iau concediu...

Va pup pe toate si sper sa ne vedem totusi duminica in numar cat mai mare!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Antoanela23

Eu sunt libera joi si vineri, deci pe joi la Woluve pot veni, daca mai sunt amatoare. Insa oricum, incerc sa ajung si marti.
...

Pentru mine saptamana asta e mai complicat joi si vineri... dar saptamana viitoare cu drag. Mai sunt amatoare pt Woluwe?

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Prixi, in mod normal ei iti trimit invitatii cand e deschis, un mini-catalog; nu au orar "normal", sunt deschisi numai anumite perioade de miercuri pana duminica de obicei, le poti vedea pe site. Pe plicul cu invitatia ai un cod de bare si nr tau de client. Daca inca nu ai primit invitatia sau o uiti acasa pur si simplu, la intrare spui numele si imprima ei o hartiuta cu nr tau de client/cod de bare. Hartiuta asta trebuie sa o dai la casa cand platesti, altfel nu poti plati. Am vazut si persoane care au card-uri, eu nu am si scrisoarea o uite acasa, mereu intru cu "numele", cum am zis mai sus.

Cleo, daca fetita ta de abia a implinit 3 ani si nu stie franceza, nu stiu daca e o idee buna cu stagiul. Poate numai daca te asiguri ca e intr-o grupa cu putini copii si varste apropiate. In general conditiile de stagiu sunt mai "spartane" dacat cele de la scoala/gradi/cresa, adica se presupune ca sunt autonomi copiii si obisnuiti cu stilul belj. Am gasit o brosura cu stagiu de limbi straine, inlcusiv franceza, vezi daca e ceva convenabil aici pt voi: www.kiddyclasses.net . Aici poate invata franceza 3-6 ore pe zi si/sau sa combine cu diferite ativitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Antoanela, saru'mana pentru explicatii! Acum e clar! Nu imi ramane decat sa ma duc la shopping!

Va pup si o zi buna tuturor!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput