Praline belgiene 51

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui prixi

Cleo, cu scolile sunt inca pe dinafara si nu te pot ajuta! Dar restul fetelor au toate copii mai maricei decat Christian al meu si sigur te vor indruma!

Mici gasesti cu siguranta la piata sau poate pasta de mici, ca noi numai cu asa ceva ne delectam pe la bbq cand ne intalnim cu pralinutele in formatie completa!

A, m-ai mai linistit cu leusteanul, ca de acum chiar imi faceam ganduri!

Cu Cameleonul, nici eu nu am fost inca pe acolo, asa ca astept si eu sa vad ce iti raspund fetele la intrebare!

Iar cu shoppingul, ce anume te-ar interesa? Doar imbracaminte? Ca asa este, in iulie, toate magazinele au reduceri si sigur vei gasi la Woluwe lucruri frumoase! Da mai multe detalii de ce anume te-ar interesa si asa sigur iti voi raspunde mai detaliat!

P.S. Aoleu, taci din gura cu gratarul, ca vin si eu acum cu felia de paine intinsa!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

inca nu am cumparat gratarul[:d]

mie imi caut niste pantaloni de trening lungi; sa pot alerga in ei seara/dim; si adidasi de alergat ca actualii i-am obosit si ii am din Ro; de la Nike

si inca o intrebare: unde mai gasesc repede peste vara un stagiu pt fifiza de 3 ani ca sa o obisnuim cu fr si copiii si sa eliberez baby sitteru sa isi caute si el de interviuriµ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Cleo, ti-am trimis pm cu ce stagii am gasit pe google. Poate mai gasesti un loc, ca sa se elibereze si consoarta!

Decathlon atunci ar fi ideal pentru ceea ce cauti pentru tine! Cred ca iti poti face deja o ideea de pe site-ul lor, ca sa nu bati drumul degeaba pana acolo!

Bafta si te mai asteptam pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Cleo, bine-ai venit printre praline ! De cand esti prezenta aici s-a animat si forumul! Asta-i un lucru bun. La intrebari nu prea pot sa-ti raspund ca eu nu cunosc Brusselul si imprejurimile, n-am fost niciodata intr-un parc sau in vreo piata acolo, copil mic n-am sa-ti dau sfaturi despre scoli si stagii....sorry... sunt cam pe dinafara la anumite subiecte.
Dar imi place entuziasmul si stilul tau si cred ca te vei potrivi bine cu grupul nostru.
Ninush, fata, mi-e dor de tine, hai sa vedem cum facem sapt viitoare sa ne vedem. O sa trag eu o fuga prin zona voastra, poate impuscam doi iepuri deodata si-o vedem si pe Mirik in pauza de masa. Dar mai intai sa aflam ce zice si ea. Stiu ca Alex are examene, ii doresc multa bafta, sigur va obtine rezultate excelente dar sper ca poti iesi in oras atunci cand el va fi la scoala. Tinem legatura.
Anutza, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavioare, sper ca in momentul asta deja sunteti vindecate, va doresc numai bine, sa fiti sanatoase si micutei Ilinca ii trimit pupici virtuali. V-am ramas datoare cu o vizita si cred ca se va intampla dupa ce va intoarceti din vacanta. Nu stiu, cand plecati spre Ro? Poate reusesc sa vin inainte de plecarea voastra.
Mirik, ce zici, ne vedem intr-o pauza de masa? Daca nu, sa ne zici cum sa facem sa ne vedem.

Deci fetelor, eu as propune o intalnire pt ziua de luni sau marti dimineata pe la orele 10 - 11 undeva unde va este voua mai usor. Ma refer la zona Brusselului deci e valabil pt toate fetele care locuiesc in imprejurimi (si nu numai). Poate chiar in Woluwe ....?
Desi e cam vag ce-am propus eu aici, sper totusi sa aud reactiile voastre cat de curand.
Gata, ma duc la treaba ca-s la birou.
Va pup apasat si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Bepii, suna tare bine propunerea ta, dar din pacate eu nu pot veni, ca eu lucrez in Anderlecht si numai ca sa ajung in Woluwe imi ia o ora! Deci ramane sa va vad we viitor , in numar cat mai mare!

Cum Cleo nu a mai pus nici o intrebare , va pup pe toate si va urez sa aveti un we frumos! Cica va ploua , dar poate asa ne facem timp pentru taxe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mama ce s-a mai scris pe-aici.... bravo, asa-mi place

bun venit la noua pralina. draga mea pt intrebarile tale-ti recomand forumul rombel.com, acolo ai sanse mari sa gasesti pe cineva exact vecin cu tine .. in rest.;ce pot spune? ma identific cu tine.. si cu personajul din sindromul emigrantului .. care cauta de zor gustul bucatelor romanesti oriunde in calea lui + bbq-ul de rigoare ... eu m-am mai potolit acum:: ca deee::
in we-ul asta ''sarbatoresc'' si eu cei 6 anisori ai mei de belgia .. cu greutate mare de 60.. cel putin asa-i car ... ma simt de parca am trait aici toata viata mea si-n +, iar romania e doar un vis.. cu singura specificare ca acum spun ca ma simt acasa oriunde intr-un cuib cald cu familia mea si ca radacinile mele -s imprastiate aiurea... sper din tot sufletul ca voi avea si eu o zi in care sa spun ca sa ma simt putin altfel .. nu asa destzelenita in fine

heeeelpppp : vladut a fost invitat la un party cu colegii lui de scoala exact pe 26 la orele cand Lorena tre sa se boteze si am decis sa ne impartim in 2 : cristi si vlad cu copkiii si eu cu Lorena si mamica ei.. va rog; please help me.. cine ma ia si pe mine la antwerpen ? cu trenul imi e tare greu...saru mana anticipat

aaa.. era sa uit.. am facut si 17 de casatorie ;; parca nu-s ai mei / am petrecut ff frumos. cristi , ca de obicei foarte romantic... uneori ma-ntreb daca-l merit cu adevarat ..

un we placut va doresc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Salutare adunare!!
Ardeiash,La multi,multi ani in continuare si fericire maxima va doresc.Pupici lui Vlad si tie,iar lui Cristi o virtuala pt romantism(mereu te rasfata ...norocoaso!)Apropo de botez,eu nu ajung asa ca nu te pot ajuta...sorry.

Taniuc,ramane pe sapt viitoare sa ne vedem,nu conteaza unde...hai sa fie marti,ce zici?luni am prog la dentist(10 jumate) cu reina si nu stiu cand scap..

Cleo,haine bune sport gasesti la Porte de Namur,in centru,e un mare magazin sportiv cu de toate pt toti.E o mare strada cu multe magazine printre care si asta sportiv, World Sport parca-i zice.eu pt haine sport acolo merg.bafta!aaa...leustean nu e tot timpul in carrefour,tre sa fi pe faza cand aduce ca dispare repede.

Fete,azi am dat o tura prin Woluwe sa iau pulsul si iar am dat iama prin magazine...cred ca in curand imi ia barbata-miu cardurile ca nu se mai poate,n-am leac!Mi-am luat sacou,parfumuri,rimeluri si-o bluza pe care nu sunt sigura ca am s-o port ca acasa cand am vazut-o nu mi-a mai placut asa mult Ano tu esti de vina ca nu ai mers cu mine azi...

Gata,plec la scoli sa iau copii...va pup si va doresc un sf de saptamana fara ploi !muahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

Citat:

Fete,azi am dat o tura prin Woluwe sa iau pulsul si iar am dat iama prin magazine...cred ca in curand imi ia barbata-miu cardurile ca nu se mai poate,n-am leac!Mi-am luat sacou,parfumuri,rimeluri si-o bluza pe care nu sunt sigura ca am s-o port ca acasa cand am vazut-o nu mi-a mai placut asa mult Ano tu esti de vina ca nu ai mers cu mine azi...

Gata,plec la scoli sa iau copii...va pup si va doresc un sf de saptamana fara ploi !muahhh

Mami de Alex(22.12.2002)si de Reina(18.08.2005)

sa nu zici ca io te mai temperez!!! (ca asa e:)))) )

Mergi la inceput

fetele. daca va-ntalniti luni la orele pranzului, de exemplu la porte de namur ... langa strada comerciala... acolo unde am mancat copanele crocante cand am facut cunostinta cu nina prima si prima oara ... pot veni si eu .. pot lua pauza de masa intre 12.30-13.30.. daca nu... sa va ganditi la mine ar fi misto ca si nina ar scapa pana la ora aia.. si si riena ar putea manca

Mergi la inceput

saru mana nina, la fel va doresc si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, un calduros LA MULTI ANI si din partea nostra, sa fiti sanatosi si fericiti multi ani de-acum incolo. Intr-adevar Cristi e un barbat deosebit si se vede clar cat de mult te iubeste.
In ceea ce priveste intalnirea de luni, imi pare f rau dar pt mine e imposibil sa plec undeva. Intre timp au intervenit niste probleme care trebuiesc rezolvate. Sper sa se iveasca o alta ocazie sa ne vedem ca mi-e dor de tine si mai ales sa mai stam de vorba.
Insa marti pot veni. Tocmai am vorbit cu Miri si ea isi doreste sa ne vedem deci propun ca marti la ora 12 sa ne vedem in Ikea in Zaventem.
Ninush, ce zici, vi marti la 12?
Ana, te asteptam si pe tine, Miri zicea ca sigur vi :))
Mirik, tinem legatura.
Mai sunt alte fete amatoare? Va asteptam cu drag.
Va pup si va doresc numai bine

Mergi la inceput