Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(52)
Raspunsuri - Pagina 5
ana_25 spune:
nastasie ce vecini naspa !! La mine nu comenteaza nimeni,ca si ei isi "parcheaza" bicicletele in scara. Eu il bag sub scara si nu incurca pe nimeni.Acu depinde si de cum e scara blocului si cat loc e. Carutl meu e masiv si nu mi-ar incapea in casa. am holul mic. Off !!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
idalis spune:
ana il legi sau cum il lasi sub scara? la voi nu sunt hoti? yo si un pampers murdar daca-l las intr-o punga pe scara ,sigur dispare... off criza asta
nicopic spune:
Fistiq, iti dau reteta mea de tiramisu:
8 oua, 8 linguri de zahar, 2 x 250 g mascarpone (esquiza/galbani), 2xpachete piscoturi (savoiardi), 1 litru cafea tare fara zahar cacao, ciocolata
-se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare;
-se adauga apoi crema mascarpone si se omogenizeaza amestecul;
-intr-un bol separat se bat albusurile de ou pana se umfla;
-se toarna albusurile peste amestecul cu mascarpone si se intorc usor cu lingura pana la incorporare
-piscoturile se inmoaie putin pe ambele parti in cafea (o lasam sa se raceasca) dupa care se aseaza intr-o tava unul langa altul, fara spatii goale intre ele;
-dupa ce am pus primul strat de piscoturi turnam peste ele o jumatate din crema;
-apoi, punem alt strat de piscoturi, imbibate in cafea si deasupra ce a mai ramas din crema;
-se pudreaza din belsug cu ciocolata rasa si cacao, astfel incat sa se formeze un strat uniform, si se lasa la frigider peste noapte; cacao poti pune si inainte sa servesti
- daca ai o tava mai mica poti sa injumatatesti cantitatile
Iese garantat; pofta buna
Nico, mami Larisa 15/09/10
poze
pop_adelina spune:
camy, nu am reusit la doamna dr decat pe 31 mai, dar merg marti la fiul ei si pe 31 oricum am drum la neuro si merg si la ea!
si eu tot in scara las carutu, acoperit cu o husa sa nu se puna praf si mizerie, si mai nou nu functioneaza nici interfonul si tot nu l-a furat nimeni! ba chiar de multe ori ma trezesc cu tigani la usa la cersit si tot nu dispare!
am reusit sa fac poza la dintisori! uite iepuroiu
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
danny1 spune:
salutare fetelor!eu nu mai am timp sa intru.bebe nu sta un min singur!nu stiu ce sa fac.nici in carucior nu sta decat daca doarme.ca sa fac fata mi-am luat masina de spalat vase.e mai ordine in buc,dat tot nu am sa intru.sper sa fie o faza.se joaca daca stau langa el.offfff acu doarme.
LA MULTI ANI,bebelushilor care au crescut!
daca si unele mamici au sarbatorit cate ceva,asemenea si lor
va imbratisam cu drag!
aaaaaaa.noi de ieri avem 6 luni.nu am inceput inca diversificarea,fiindca sambata bebe a avut scaun moale cu mucus.
paaaaaaaaaa
Mari-Mariuk spune:
Am venit de la neurolog, si toate sunt bune mai putin faptul ca talpa si piciorusul stang se flexeaza mai greu cand este supus ,,gimnasticii'', fara sa fie atins si-l misca foarte bine. Trebuie sa mergem iar la control cand va merge, sustinut sau nu, pentru a vedea cum calca. observasem si eu problema asta, dar vazand cum isi indoaie el toate cele si-si baga picioarele-n gurita, ma linistisem, si sincera sa fiu, nu cred ca va fi vreo problema, e el incapatanat ca ta-su(si un pic ca ma-sa) si de aia nu vrea sa faca miscari impuse
M-a mai intrebat dr cat suc de morcov ii dau deoarece e cam galben la fata, dar eu nu-i dau morcov decat in supa si nu foarte mult...acu...si pe asta am vazut-o eu, dar si eu sunt mai ,,ciudata'' din pdv al culorii pielii si mi s-a spus de multe ori ca sunt ori palida ori pamantie si eu n-aveam nici urma de problema de sanatate...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
just_me31 spune:
Vai ce greu trece ziua de azi .
La mine ploua de azi dimineata , dar de maine se arata soare
Apropo de kk la noi tot moale este si cu ceva mucus , sa imi fac griji ???????
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw
Fistiq spune:
nicopic e deja la frigider. va invit mai tirziu, cind se raceste. am mincat o gramada de crema goala pina sa o asamblez
Mari, pupam Vladutul. ce ciudata treaba cu morcovul, auzi sa te ingalbenesti de la el
Adelina, ce iepuras dragalas ai tu acolo ce bine ca ati scapat fara prea mare galagie. desi la 3 luni eram sigura ca si lui Tudor ii ies dintii... intre timp s-a razgindit. tot baba fara dinti a ramas.
sunt curioasa sa stiu si eu ce ma asteapta: isi foloseste dintisorii cind suge sin?
pop_adelina spune:
danny, imi pare rau de programul ce ti-l face bb! poate de acum va fi maii bine si se va juca si singur si tu vei putea intra mai des! la multi ani pt ieri!
Mari, nu ti-a zis sa-i faci nici un fel de masaj, gimnastica la piciorus? asta cu morcovu o stiam ca ingalbeneste, dar Vlad nu pare galben, mai degraba mai albicios, asa cam ca si al meu!
Fistiq, de cand cu dintisorii, imi apuca lingurita cu ei ca ii place probabil s-o simta, sa se scarpine cu ea! de muscat si fara dinti ma musca de simteam ca ma urc pe pereti, iar acum ma stanteaza cand insist cu sanul sa pape, cand e treaz sau dupa ce s-a saturat, cand il scoate afara! daca ma durea doar cu gingia, acum simt ca imi face gaura in san dar m-am invatat minte sa nu insist cu mancarea, cere el cand vrea! a inceput sa pape uneori si treaz, doar ca e mai dificil, nu sta deloc linistit si intrerupe procesul de f multe ori, de obicei isi lungeste gatu cu sanu in gura si atunci iar stanteaza....offfff, deja s-au calit sanii mei, si de la muscaturi, dar si de la lovituri, ca imi trage niste palme in timp ca papa treaz de nu ma vad! las ca ma revansez eu cand mai creste cu palmele(glumeeeesc)
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
doina_1984 spune:
Buna.
Am venit si noi de la plimbarica Matei cred ca nici nu si-a dat seama ca a fost plecat pentru ca a dormit non-stop.
Vad ca se discuta 2 subiecte la care noi nu suntem inca inscrisi diversificarea si dintisorii, desi isi baga manutele in gura non-stop si nu mai exista sanse sa le scoatem inca nu am devenit iepuras si sper sa mai stam putin>
Maine vine pediatra sa-l consulte si sa discutam despre diversificare.
V-am zis ca si eu m-am ingalbenit cand beam suc cu morcov
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5587531898352948402