Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(52)
Raspunsuri - Pagina 4
eveline spune:
DONNA - Da, eu am simtit ca al meu copchil poate sa manance. Niciodata nu l-am fortat, daca a strans gura, pa si pusi....au fost si zile cand abia a luat cateva guri mai ales atunci cand a fost bolnav. Si am avut dimineti cand nu a prea mancat (acum m-am prins de ce, cand era vreun mar mai acru)
Una peste alta, am inlocuit masa de pe la 10 cu branza+fructe si masa de pe la 19 cu cereale cu LM. La pranz am halit mai inainte supa/piure de legume+carnita (pentru prima data) dar a si supt apoi din ambii sani.
Eu de alta sunt bucuroasa...l-am cantarit zilele trecute si a luat in 3 saptamani exact 300g...mi se pare super tare in ideea in care el a bolit cam o saptamana. Sincer, ma gandeam ca va stagna sau va lua f putin din cauza bolii.
Si am cam riscat in sensul in care am tot introdus alimente noi cam la 2 zile, nu am respectat regula de 5 zile...parca... Nu faceti ca noi! Noi n-am patit nimic da nu se stie....
ce scump e Tudor in poza! Multumim de floare!
MARI MARIUK - Sa vii cu vesti bune!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
camisv spune:
fetele si bebeii si speciali pentru cei care astazi fac 6 luni ... sa cresteti mari si sanatosi.
Avem si al doilea dintisor de jos
Noi astazi stam prin casa, ca afara ploua, drept urmare Tudor maraie si nu vrea sa doarma, el era obisnuit sa doarma in carut afara. Noaptea ne inscriem si noi la bebeii care se trezesc ... el nu plange dar se joaca/foieste cam o ora, iar eu il pazesc. Mai nou "merge" ca racul, asa ca l-am mai lasat pe jos sa exerseze.
Donna, Tudor cel galant.
Nastasie, la ce interval de timp ii ies lui Calin dintisorii de sus, fata de cei de jos ... sper ca am retinut bine ca-i ies dintii lui Calin.
Adelina tu unde ii faci baie lui Darius (in camera sau in baie). Stiu ca tui i-ai facut baie in cada mare si voiam sa stiu daca el este deja obisnuit cu locul. Noi am incercat acum 2 saptamani si aseara din nou sa-i facem lui Tudor baie in cada de la cabina de dus si s-a speriat tare rau. Probabil ca erau prea noi toate (incaperea, noua cada, jucariile)
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie
pop_adelina spune:
camisv, de vreo luna nu-i mai fac in fiecare seara baie ci la 2 zile iar duminica imi incalzesc baia mai tare si ii fac in cada mare, dar, desi la inceput i-a placut mai bine, acum incepe sa maraie! aseara chiar a plans, si statea doar speriat, nu a mai dat din maini si din piucioare ca si pana acum, desi temperatura atat in baie cat si in apa a fost la fel ca si pana acum! nu stiu ce are, in loc sa-i placa din ce in ce mai mult, e fix invers!
evelineeee, ca mancacios ai, deja i-ai inlocuit 2 mese!!!!
aaa, si noua ne-a iesit si al doilea dintisor! ma tot chinui sa-i fac poza cand rade, dar nu reusesc!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
camisv spune:
Adelina, un pentru micul "iepuras'. Credeam ca numai Tudor este fricos, nici nu-mi imaginam ca nu-i place, ca el este innebunit la baita. Noi ii facem in fiecare zi, dar la el in camera, in cadita mica ... care devine tot mai mica si n-am investi in una mai mare, ca avem cabina de dus cu cadita (iar tati s-a saturat de carat apa )
poze martie
nastasie spune:
ana, nu am cum.la razvan mi-a mai furat unul.plus vecinii care sar cu gura.plus ca il gasesc tot timpul murdar.
cami, aia de jos au iesit la 6 luni.incepuse cu bale de la 4.acu dupa au iesit cei de jos si s-a oprit "robinetul de bale" cateva zile am zarit in gingie(deci inca nu se simte la mana) un punct alb.deci ar fi 8 luni si diferenta de 2 luni intre cei de jos si cei de sus.
nastasie spune:
cami, eu cred ca am vreo 2-3 luni de cand ii fac direct in cada mare, in baie.el tre sa stea de la 20 minute in baie sa se sature, altfel plange cand il scot mai rpd.si nu-l spal in fiecare zi deci ziua fara baie si spalat asa lipa lipa e teroare ca nu ii ajunge, nu se satura de apa.
camy81 spune:
Adelina la Vasilescu am fost si eu cu ALE la 3 luni parca e foarte buna,dr. acesta de care eu tiam spus Cosma e invatat tot de dansa si acolo la recuperare consulta amandoi in acelasi cabinet,eu nu ti-am recomandato pe dsa caci am auzit ca e foarte aglomerata si greu se ajunge la ea BAFTA
la iepurila Darius
Apropo de baita voi le faceti baie daca sunt cu muculeti
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie cami, eu cred ca am vreo 2-3 luni de cand ii fac direct in cada mare, in baie.el tre sa stea de la 20 minute in baie sa se sature, altfel plange cand il scot mai rpd.si nu-l spal in fiecare zi deci ziua fara baie si spalat asa lipa lipa e teroare ca nu ii ajunge, nu se satura de apa. |
Il pui in suport din acela de stat in fund? Asa voiam si noi sa-l lasam mai mult si sa aiba loc si pentru maini (ca in cadita da numai din picioare)
Cu dintisorii voiam sa stiu intervalul, ca sa ma pregatesc psihic
poze martie
nastasie spune:
cami, deci noi o tinem lant de la 4 luni, dar nervos e mai aproape de a iesi.in rest bale la greu.
il pun si in suport de fund, dar dupa aia il mut ca sa il pot spala pe cap.sau face cu ta-su si atunci scap de amandoua
idalis spune:
si noi tot in cada mare facem baita...si ne place la nebunie ca e apa multa pana la gat