Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

eveline, multa santate! Iti tin pumnii
Si noi trebuie sa facem saptamana viitoarele analizele, mie nu imi e frica, dar nu stiu cum o sa reactioneze Matei.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5589820274238089746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetele! ce spor aveti la scris! Am citit o gramada,dar deja nu mai stiu ce sa raspund!
iunia Maia are6 luni si o saptamana si nu sta in fundulet nesustinuta,cel mai mult a stat vreo 10-12 secunde. Se apleaca tare in fata,si se sprijina pe maini.
lora acusi o sa ai o iepurita bolfoasa!!
eveline multa sanatate!!
In premergator o s-o pun de luna viitoare.
Cartof i-am dat de cand am inceput diversificarea,dar acu nu-i mai dau ca o constipa si nici nu prea ii place.
Noi iar suntem intr-o perioada naspa cand mananca numai cu urlete si are biberonul spini. Cum il apropii de gura cum incepe urlatul.
legumele le papa bine,dar laptele e teroare......
Am pus si poze noi.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ANA - se poate sa aiba Maia intoleranta la lactoza si de aia sa nu accepte laptele?? Nu ma pricep care-s simptomele, da mai stii?!!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

eveline are toane. Cateva zile a mancat super ok,ii bagam bibe in gura si bea aproape tot odata,facea gutzi,si bea si restul. Acu iar face figuri si papa cu urlete,a mai avut ea perioade asa,dar nu inteleg de ce? Adica azi papa bine,o saptamana nu vrea nicicum,si dupa aia iar papa ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Parca e alt copil.

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Ana, ai incercat sa-i dai ei sa tina biberonul? poate o ia ca pe o joaca si incepe sa pape. Noi pana ieri il tineam de manute cand manca de frica sa nu-si scoata biberonul si saracul copil doar incerca sa si-l tina.
Chiar ieri discutam cu pediatra - si noi am avut prin februarie o perioada de 2 saptamani cand nu a vrut sa pape - si acum sunt zile cand mananca peste 200ml la o masa si zile in care manaca 120ml - ei stiu cel mai bine cat le trebuie. Probleme sa ne facem cand nu mananca nimic ca se deshidrateaza.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5589820274238089746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Imediat e gata capitolul nou!

Mergi la inceput

doina ea tine pumnii stransi cand papa,singurele dati cand pune mana pe bibe,e cand imi de mie peste mana,cand nu vrea sa pape!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput