Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Idalis, prolactina este glanda care secreta laptele. Valoarea maxima este 35( pentru cineva care nu alapteaza). Cica datorita valorii mari in sange creste in volum si poate apasa pe nervul optic sau migrene. Dar eu nu am aceste simptome, doar valoarea asta este foarte mare, dupa spusele medicului endocrinolog, cu toate ca pe internet sunt alte pareri.
in general valoari mari ale prolactinei suce la infertitilitate. Eu inainte sa raman insarcinata am urmat un tratament care mi-a scazut valoarea prolactinei si mi-a crescut fertilitatea.
Ca sa revin cica la valorile "normale" ar trebui sa urmez acelasi tratament dar acesta imi va opri secretia lactata, ceea ce nu doresc eu.
Aceasta dereglare hormonala poate fi datorata si anticonceptionalelor

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna seara!

eveline, transmite-i felicitari lui Darian, pt ca sta singur in fundulet. probabil ca el a hoatarit sa nu se mai complice cu rostogolirile, trece direct la mersul in picioruse
Tudor nu sta in fund nesprijinit, doar daca e aplecat in fata, sprijinindu-se pe minute. nu-l las ca nu-mi place pt coloana... in schimb se ridica in 4 labute si se bitiie si vorbesteee, azi m-a innebunit

despre program... nu pot spune ca avem unul. in sensul ca el are 2 reprize de somn pe zi, dar orele si le alege singur. din somnul de nopate se trezeste in jur de 10. apoi doarme cam 1 ora intre 13-15, si inca o ora intre 17-19. baita intre 20-21, si somn de noapte intre 22-23. cam asta e.
la papa... nu avem nici un fel de program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

yeyyy, felicitari si lui Vladut pt primul dintisor!
ce mai cresc copii astia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaaaa!
Haideti la cafea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Vlad s-a ridicat in picioare agatat de patut era in patul mare, si s-a agatat cu o manuta, s-a chinuit putin pana s-a agatat si cu a doua si apoi in picioareeeeeeee. ranjea gingia la tv intr-un mare fel... plus ca a escaladat bariera facuta din pilota+ perna pentru a ajunge la ta-su. Nu am filmat deoarece daca ne miscam vreunul sa luam aparatul, am fi distras atentia micului ,,explorator''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

Mari, multumim de cafeluta. Adaug si eu niste fursecuri cu ciocolata, pentru cine vrea, nu oblig pe nimeni

La noi vad ca-i soare de dimineata , dar nu avem cu ce pleca la plimbare ca-i caruciorul in masina la tati . Avem prog la pediatru pe la 18, si abia astept sa vin cu vesti. Sper sa nu fie racita ca are niste mucusori si nu i-a trecut nici tusea. O sa vorbim si despre diversificare, ca acusica, peste vreo saptamana o sa incepem. Recunosc ca i-am dat acum doua zile o juma de lingurita de morcov fiert si pasat cu furculita, ca am fiert pt o salata si nu am ratat ocazia. Tare i-a mai placut, mai vroia dar mi-a fost mie frica.

Am vazut niste poze tare frumoase, adica ai nostri copilasi.

Donna, multumim lui Tudor pt floricica. Un pup de la mine si unul de la Elisa.

Mari, felicitari pt Vladut, e un soricel dulce.Si pe motor e tare hotarat

Am mai vazut-o pe Elenys, e adorabila. Si cred ca am mai zarit eu cateva poze dar am uitat .

Aaaa, pe Maia cea frumoasa

Va , sa aveti o zi frumoasa.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

BRAVO VLADUT

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine intreba de kaka, la noi e moale, cu mai putin mucus dupa ce am luat biotics, dar nu si-a schimbat consistenta. Doar nu mai are granule albicioase in el, e mai omogen ca si culoare. Si are miros de forte mult timp , in functie de ce pap eu. E alaptat si nu papam inca altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

fetelor, cum ati introdus supa de zarzavat?doct de fam a spus sa=i dau toate radacinoasele deodata.dar eu nam citit ca se introduce cate un zarza nou pe zi.sa i-o dau strecurata?
a 3 zi de intrat.masina isi face efectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

kk si la noi e moale,uneori cu granule albe.uneori vascos,alteori gelatinos.apare si mucus,rar,dar trece de la sine.

Mergi la inceput